Orçun ne olacak bu durum.. bence 250 kişi toplanmayacak.. bu bağış miktarlarını siteye bağışlasak...
Printable View
Orçun ne olacak bu durum.. bence 250 kişi toplanmayacak.. bu bağış miktarlarını siteye bağışlasak...
bi 10 tl gönderdim...
forumumuza katkıda bulunan tüm arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum
yönetim kadrosu olarakta bu durumdan gayet memnunuz hiç olmazsa herkesin
paylaşımları boşa gitmeyecek ve sayenizde forumumuz daha güzel yerlere
gelecek inşallah
konuyu açarken çok çekinmiştim yanlış anlaşılmaktan dolayı
ama hepinizin duyarlı davranışından ve anlayışından dolayı grandepuntotr üyeleriyle
ve forumumuzla gurur duyuyorum
işte arkadaşlık dostluk paylaşımcılık bu
harikasınız arkadaşlar
kendi adıma ben teşekkür ederim... Siteyi Kuranlara bugüne kadar gelmesini sağlayarak büyük bir aile ortamı oluşmasını tüm kurucu üyelere, Erdi ye, Yasemin'e Çoşkun abi sana ve engin bilgilerine, Femoli ye ve yardımda bulunan tüm üyelere. biz her zaman yanınızdayız... sağolun..
Coşkun abi selam,
aslında detaylı düşünen herkez bu yardımın ne kadar önemli ve gerekli olduğunu kavrayacaktır. Ben server, kira, alan adı vb. konularla çok haşır neşir olduğumdan durumu anlayabiliyorum. Keşke elimizden gelse de daha fazlasını verebilsek...
Umarım duyarlı arkadaşlarımızdan reklam işleri çıkar. Benimde birkaç çalışmam var bu konuda. İnşallah sonuç alabilirsem haber vericem. Çünkü benim fikrim sürekli bir gelir sağlamanın daha yararlı olacağı.
Saygılar,
reklamın önemi ülkemizde pek kavrammamis maalesef, halbuki bisey almadan yada yaptırmadan önce mutlaka siteye bakıyorum, forumu hareketli katılımcısı çok, üstte bı reklamımız olsa gözümüzde nasıl sempati kazanır degilmi?
Bağış miktarları zaten sitenin durmam ve pes etmem.. Pes etmek isteyen edebilir.. Şuanda 600 TL civarı paraya ihtiyacım var.. Bu meblağı taopladığım an ürünleri yaptırıcam.. Bize bağışta bulunan dostlarıma ürünleri teslim edicez ve geriye kalanlarıda forumumuz adına puntoculara yada servislere en az 5 TL karşılığında olmak üzere satıcam.. Hiçbir zaman başladığım işi yarım bırakmadım ve bırakmayıda düşünmüyorum... Çoğu insan tatilde bu yüzden daha beklemedeyim... İsmini yazdıran arkadaşlar EFT yada havalelerini yaptıklarında miktar artıcak zaten...
Çok teşekkür ederim kesene bereket...
Çok Teşekkür ederim... Kesenize bereket.. En kısa zamanda ürünlerinize kavuşacaksınız... Hiçkimse bu yönden sıkıntı yaşamasın...
Ne yapıyosak forumumuz için yapıyoruz.. Ve yaptığımdan da çok memnunum. Sonuçta birşeylere faydamız olucak... Esas ben sana teşekkür ederim abi bu konuyu dile getirdiğin ve bizimle paylaştığın için...
Bu arada sevgili erdi kardeşim... Promosyon hesabına değilde forum hesabımıza bağış yapan arkadaşlarımızın adını soyadını nickini ve yerleşim yerini bana bildirirsen benim yaptığım listeme eklemek isterimki ürünleri sorunsuz bir şekilde teslim etmek için.. Katkıda bulunan herkeze sonsuz teşekkürlerimi sunarım.. Sevgi ve saygılarımla..
Dün akşam Orçun Bey in verdiği hesaba 10 tl gönderdim .. Az sonra hesaba geçer..
Saygılar..
sitemizi ayakta tutmak adina, destekte bulunan arkadaslarin hepsine tek tek tesekkur ediyorum. 2006 da yola ciktigimizda sadece 25-30 kisiyken, simdi cok farkli noktadayiz. desteklerinizle daha iyi yerlere gelecegimize inaniyorum.
coskun abi de belirttigi gibi bizim oncelikle firmalardan reklam destegine ihtiyacimiz var, bu noktada oto servisi, lpg firmasi, oto temizlik, satis bayii, sigorta-kasko sirketi vb. firmalarin destekleri uzun vadede daha faydali olacagini dusunuyorum.
bu baglamda varsa cevrenizde boyle firmalar, onlarla irtibat kurmamizi saglayabilirseniz iyi bir destek olur.
19/07/2010 tarihine kadar olan katki tablosu guncellendi. 1 tl yatiran sertac ozkul isimli arkadasimizin nickini bulamadim, bir de; 5tl yatiran yucel basoglu arkadasimizin havalesi henuz ulasmadi, ulastigi anda asagidaki ilgili tablo guncellenecektir.
Link: https://forum.grandepuntotr.com/gene...al-uyelik.html
herkese tesekkurler
Erdicim bize reklam fiyatlarını ve gerekli prosödürleride bildirirsen sevinirim kardeşim.. Herhangi bir firmayla görüştüğümüzde bunlarıda belirtelim...
Şuanda hesabıma baktığımda,
17.07.10 tarihinde Nizamettin Avcı dan 15 TL
19.07.10 tarihinde Mustafa Yılmaz dan 10 TL
20.07.10 tarihinde Faruk İleri den 10 TL Grandepuntotr promosyon hesabına geçmiştir... Şuanda hesabımda 35 TL vardır.. Bilginize..
Sevgili dostlar.. Promosyon hesabıyla Forumumuz hesabını karıştırmıyalım.. Anahtarlık + kalem promosyonuna katılmak için ayrı bir hesap numarası var ona yatırımızı bekliyoruz.....
Herkeze teşekkürler...
Türkiye İş bankası Çorlu Tekirdağ Şubesi
Şube Kodu : 1520
Hesap No : 1338157
IBAN :TR390006400000115201338157
Hesap Sahibi : Batuhan ÇABUK
Açıklama: Grandepunto Destek Kampanyası
FORUMUMUZA DESTEK KAMPANYASI ( Anahtarlık + Kalem )
1- Wistaria - Orçun Çabuk - Tekirdağ - 10 TL
2- ademtahir - Adem Tahiroğlu - Konya - 10 tl
3- Scottie - Eser HÜNER - Eskişehir - 15 TL.
4- Jasmine - Yasemin Şenşatır - İzmir - 20 TL
5- no-fear - Mete Tanergüçlü - Edirne - 10 TL
6- k@pl@n - Murat KAPLAN - İzmir - 10 TL
7-silentscream - Tolga TACALOĞLU - İstanbul - 10TL
8-PLaTiNuN - Tolga YILDIRIR - İstanbul - 20TL
9-aeron- mustafa yılmaz-izmir 10 TL
10-bravo_sercan - Sercan Türköz 10 tl
11- whitegold - Soner Şen - İstanbul -10 tl
12- Faruk ileri - İstanbul - 10TL
13-Nizamettin Avcı - İstanbul - 15 TL
14-Leon48 - Taşoğlu - İzmir - 20 TL
Selam,
Ben yanlış hesaba göndermedim umarım :S
Sayın Y�CEL BAŞOĞLU,
62079 TL / TR220006701000000062079 numaralı hesabınızdan, 20/07/2010 06:28 tarihinde, BATUHAN CABUK isimli/unvanlı kişiye 5,00 TL tutarında EFT �ıkışı ger�ekleşmiştir.
Saygılarımızla,
Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.
-----------------------------------------------
Sayın Y�CEL BAŞOĞLU,
62079 TL / TR220006701000000062079 numaralı hesabınızdan, 20/07/2010 06:35 tarihinde, ERDI O.YILMAZ isimli/unvanlı kişiye 5,00 TL tutarında EFT �ıkışı ger�ekleşmiştir.
Saygılarımızla,
Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.
konu ile ilgili size mail gonderdim
konu ile ilgili size mail gonderdim
sanirim sabah 06:35 civarlari olmasindan dolayi daha isleme konmamis olabilir, oglen hesaplari tekrardan kontrol edecegim, tesekkurler
Teşekkür ederim... Kesenize bereket...
15-yucelbasoglu - Yücel BAŞOĞLU - İstanbul - 5 TL
15-yucelbasoglu - Yücel BAŞOĞLU - İstanbul - 5 TL
...Destekte Bulunan Forum Üyelerimiz...
1- Wistaria - Orçun Çabuk - Tekirdağ - 20 TL
2-Nizamettin Avcı - İstanbul - 15 TL
3-aeron- mustafa yılmaz-izmir 10 TL
4- Faruk ileri - İstanbul - 10TL
5-yucelbasoglu - Yücel BAŞOĞLU - İstanbul - 5 TL
6-silentscream - Tolga TACALOĞLU - İstanbul - 10TL
Şuanda hesabımızda 70 TL vardır.. Bilginize....
Orçun bugün gönderiyorum....