bluEyes Nickli Üyeden Alıntı
genel anlamda benden büyük olan kişiler konuşmuş tabi ki bilginiz ve bakış acınız benden daha iyidir orçun abimiz güzel bi yaklaşımla çözüm üretmiş ama buna katılan arkadşlar sonucta bunları almak için kargoyada ücret ödeyecek bunun yerine o kargo ücretlerinide sitemize aktarsak daha iyi bir katkı sağlamış olmazmıyız..yıllardır aylardır bize fikir anlamında çözüm anlamında destek anlamında katkısı olan sitemize katkı sağlamk için elimize bir şey geçmesini beklememeliyiz bence bunu seni eleştirmek için sölemiyorum diğer arkadşlarımızında en az sizle kadar bu işe eğilmeleri için ve bu işi katkıda bulunurken acaba dememeleri için söylüyorum affınıza sığınarak.. bir fikirde ben ortaya atmak istiyorum servisler madem reklam vermiyolar bizler oraya bir kumbara bırakalım ve gelen punto bravo kullanıcıları gönülleirndne ne kopuyosa atsın eminim onunda katkısı olur servislere hiç ugramayanımız yoktur her halde ayrıca bulusmalr düzenlediğimizde de bu katkıları gündeme getirmeliyiz... bir şey daha aklıma geldi bizim arabalarımız 1/43 ölçekli oyuncak olanları var bunlardan uygun şekilde temin edebilecek yer bulursak bunlarada talep olacağını düsünüyorum kusrum olduysa af ola..