![]()
![]()
aynen abi biraz öyle oldu o değilde coşkun abiler felan gelmiyormu şimdi? ben yatıyorum yarın 9a doğru ikitelli migrosun orada görüşmek üzere...herkese iyi geceler
Evet nedense ses yok yarın ola hayralo
Rahat olun söz verenler gelir.
Ferdi kadro belli gerekli kişilere msg attım gereknleride cepten aradım cevap veren verdi vermeyenlerinde gönlü sagolsun yarın ola hayralo.
Onur gelecek kişi gelir herkez bilgilendirdi çocuk gibi kulagından tutupmu getirelim milleti herkez yaşını başını almışsöz veren arkasında durur.
Ferdi daha kimleri tanıcan kimleri gönlüne saglık aramıza tekrar hoşgeldin arkadaşım...
Coşkun abinde yok piyasa da napcaz şimdi.
Eyvallah güncel listeyi yayınlıyorum az sonra.
Mangal tek sorun olsun takma kafana hallederiz...
Anadolu yakasını örgütleyecek kişi bile yok orta
Saglam adamsın vesselam![]()
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
![]()
![]()
aynen abi biraz öyle oldu o değilde coşkun abiler felan gelmiyormu şimdi? ben yatıyorum yarın 9a doğru ikitelli migrosun orada görüşmek üzere...herkese iyi geceler
Listeye yeni eklenenler.
GÜNCEL:
1-GP COŞKUN Ümit Coşkun Turuca
2- doguş618- dogukan özdemir
3-34ozkankurtuldu34 İstanbul +1 Avrupa yakası
4-Gokdeniz34 Nihat ugur
5-ygurbuz Yusuf gürbüz + 1 veya 2 kişi
6-yavuz selim +1
7-Rafet yıldız +1
8-cemehmetbaran Mehmet baran
9-lektonstar17 Ümit akdeniz
10-Sagitta Savaş kabal +3
1115-acRep Onur y..
12-Mr.ze Kunt ozvrn
13-BeCkS tolga tolga+1
14-Ferhaterc Ferhat Ercin
15-Teampalio serkan....
16-armi Armagan Özmen +1
17-gorkem kaan Görkem Kaan Durak
18-macman Alper Şengül
19-mrtgokdepe Murat Gökdepe
20-pgunes Güneş kaygusuztek +2
21-pasa26 Tanıl timorci
22-caner_ege caner eminoglu +2
23-diesel32 Serhat Saglam +1
24-RecepK Recep KOÇAK
25-M@GICKerem Uçgunoğlu + 1
26-punt0 Ömer KABAK +1
27-umit- Ümit Gövenç +2
28-MR.GARAGE Mesut...
29-_FeRDi_ Ferdi BALLI +2
30-Çakalsarı ycl bcr
31-SrawBeeRy Mert Sözge
32-Mr.Garage Mesut
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Kaca kadar devam edicek belki aksam
Ugrarim
Düğüne denk geldi bu seferde ama yalnız gidicem düğüne vazifemi yapıp hemen kaçacam zaten yer sefaköyde gelmem en fazla 25dk. Gelirken mangallık bişeyler alacam yanıma ama bende de mangal yok biriniz artık ızgarasında yer açıverecek bana ailecek gelmeyi çok isterdim bu seferlik böyle olsun geçen haftaki menekşe mangal ortamınada hızlı gelip kaçtım bu sefer tek gelip takılasım var...
Murat telefonun açık olsun yer konusunda sıkıntı çekersem arayacam seni...
Abiler ben transporterla gelcem mecburen 2. kopruyu kullancam nasil ulasirim piknik alanina yardim lutfen
Mahmutbey gişelere geldiğinde gişelerden geçmeden sağdan olimpiyat stadı diye bir çıkış var kısaca olimpiyat stadı tabelasını takip ediyorsun sonra altınşehir tepeden aşağı indiğinde kayabaşı diye tabela var onu takip et yol seni götürecek köy gibi bir yere geleceksin orada sorarsın göl kıyısına inişi zira oradan sonrasını bende bilmiyorum ama 2. köprüden geliyorsan yol çok kolay en azından kayabaşı köyüne kadar
Arkadaşlar göl kenarına degil piknik alanına gidecegiz bu akşam yagan yagmurdan kimsenin haberi yok sanırım yerler ıslak göl kenarı uygunsuz piknik alanında piknik masaları var orası aile ortamına dahada uygun olacak siz yinede piknik masalarına serebileceginiz kilim bişeyler getirin üstüne oturmayaamma açıklama yaptım yaww
2. köprüden gelirken ikitelli ayrımından çık devam et sagda petrol ofisini göreceksiz 9:30 kadar bekleyecegiz akşam çıkış saatimiz ise herkezin gönlüne göre olacaktırişi olan her an gitmekte özgürdür mangalı yapıp rakıyıda açtımı hava kararınca anca çıkarım ordan ben 7.5 tl vericez hakkını alalım
![]()
mecbur ikinci köprüden gelicek herkes 1. köprü kapalı zaten tek köprü olduğu için karşıdan gelicekler çok geç kalabilir
10 dk çıkıyorum ikitelli migrosta görüşmek üzere..
benide ekleyin millet +2
2008 Palio Sole 1.4 Fire Active Plus Pkt.
2008 Grande Punto 1.3 MultiJet Active
2011 Grande Punto 1.3 MultiJet Full Kit
Hadii bismillah +7
Uyuya kaldımşimdi çıkıyorum 9.20 de olurum
Sent my iPhone using
Nerdesiniz yahu, samlar girisinde grosa marketteyim Su an.
Grey Goose ...
evet arkadaşlar hadi bekliyoruz sizi ortam super biz piknik alanındayız
en son ben geldim. Ozkan abiyle son noktayi biz koyduk. Ozkan abi resimleri bekliyor.
Biz hala göl başındayız
Konu bilmec tarafından (27/12/2012 Saat 21:19 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri