Abiler ben ewe daha yeni geldimordan ciktim istanbul parka geldim arkadaslar toplanmis lastik yakiyolardi bayagi guzeldi ama bizim ki kadar guzel degildi adamlar toplanmis bos mekanda drift yapiyolardi biraz gazladilar biraz yanladilar bende izledim
bi ben ayik ciktim ormandan zaten yoksa bu saate kadar gezemezdim
emegi gecen herkese coooooooooookkkkk tesekkurler sizin gibi degerli insanlari taniyip bir ortamda bulunmak cok guzel ve eglenceliydi
![]()
üvey evlattan inciler)))) yapacam ama bunda bı manyaklık war ya resı yukleme hatası dıyo
((
çok özür diliyorum dün akşam saatlerinde annem tezgahtan düştüğü için bugün ona yardımcı olma maksadıyla gelemedim... acil bi durumdu haber veremedim... kırdığımız olduysa affola...
JBL Hoparlör
Kapı Direkleri Karbon Kaplama
Amerikan Park
Coilover (cantürk yapımı)
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision
Kenwood KDC-BT92SD
...
Geliyor beyler fotolar Gülümseyin![]()
Devam...
güzel bir buluşmaydı geç katıldım aranıza ve erken ayrıldım arabayı da içeri almadılar zatenama bazı arkadaşları yakından tanıma fırsatım oldu teşekkürler Özkan hocam emeğine sağlık..
Benim ekip biraz yabancılık çektiği ve benimde ilk buluşma olduğu için pek aranıza giremedim,sadece son 1 saat yanınızdaydım,kusura bakmayın.
Grey Goose ...
Devam...
Şamlar barajı kıyısı Kurbağa Yeme Sanatı![]()
Foto ya Devam...
"İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."
Devam...
Güzel bir günü , Manda yoğurtundan yapılmış ayran ile sonlandırdık.
Teşekkürler Ümitcim..
Katılan herkeze teşekkürler katılmayan utansınmı desem ne desem bilmiyorum neyse mazeretsiz katılmayan diyelim arkadaşlar hepinizin yüregine saglık daha güzel ortamlar bizleri bekliyor...
Şu asıl fotograflar nerde acaba yükleyecek arkadaş uyudumu neeee
Neyse bende yatayım sabah 06:00 da kalkacagım iş başı yarın![]()
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Yusuf kardeşime Geldiği, bize eşlik ettiği ve yol gösterdiği içi Sonsuz Teşekkürlerimi Sunarım.
R19 = BüYüYünCe PUNTO oLaCaK...
Bende ki fotolar bunlar arkadaşlar , başka olanlar da eklesin görelim...
Ne gündü abi yeni yeni kendime geliyorum El bombalarınıda pimini takıp evlerine sağ salim teslim Ettik ya Bunada Şükür![]()
herkesi orada gördüm tanışma fırsatım oldu çok memnun oldum 2 3 saatte olsa yinede gelmek tanışmak o konvoyda olmak istedim herkese çok çok tşkler...
Servetimi Karıncalar Taşısın, Onurumu Gemiler Kaldıramaz....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri