Resımler vıdeolar guzel bulusmayı guzellestırmıs ısalah bıdakıne daha kalabalık ve dahada guzel bı sekılde gecmesı dılegıyle ,
bu buluşma iyi ses getirdi, ikinci buluşma daha kalabalık geçeceğe benziyor,
ne ikinci buluşma mı? ne zaman nerede,
hadi özkan elebaşımız sensin, kolları sıva haziran yada temmuzda yapıştıralım bir buluşma daha![]()
"İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."
Resımler vıdeolar guzel bulusmayı guzellestırmıs ısalah bıdakıne daha kalabalık ve dahada guzel bı sekılde gecmesı dılegıyle ,
6 mayıs piknik görüntüleri
devamı
devamı
devamı![]()
arkadaşlar ben herkesden özür dilerim o gün orda olmayı çok istiyordum ama gelemedim o gün için emlakçı randevu almış benimde geç haberim oldu gelemedim birazda durumlar kötüydü punto mu da sattım artık mlsf puntomda yok bir süre... kusura bakmayın...![]()
[QUOTE=caner_ege;683857]arkadaşlar ben herkesden özür dilerim o gün orda olmayı çok istiyordum ama gelemedim o gün için emlakçı randevu almış benimde geç haberim oldu gelemedim birazda durumlar kötüydü punto mu da sattım artık mlsf puntomda yok bir süre... kusura bakmayın...[/QU
Canın sağ olsun, dert etme dostum düzelir durumların inşallah...
"İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."
konvoyda arada kalan araçların şaşkın bakışları nasıl dı? Kim lan bunlar, ne yapmaya çalışıyorlar, sorunlular galiba falan
benim bildiğim vw tospağalar böyle buluşma yaparlardı, başka marka modellerde var mı bu çılgınlık![]()
körfezle aynı güne denk gelmesinden dolayı gelemedim malesef..
Buyrun Dostlar ;
Buluşma Noktası videosu
Yusuf Gürbüz | Facebook
yusuf abii sende olmasannn![]()
Servetimi Karıncalar Taşısın, Onurumu Gemiler Kaldıramaz....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri