bu buluşma iyi ses getirdi, ikinci buluşma daha kalabalık geçeceğe benziyor,
ne ikinci buluşma mı? ne zaman nerede,
hadi özkan elebaşımız sensin, kolları sıva haziran yada temmuzda yapıştıralım bir buluşma daha :-)
bu buluşma iyi ses getirdi, ikinci buluşma daha kalabalık geçeceğe benziyor,
ne ikinci buluşma mı? ne zaman nerede,
hadi özkan elebaşımız sensin, kolları sıva haziran yada temmuzda yapıştıralım bir buluşma daha :-)
Resımler vıdeolar guzel bulusmayı guzellestırmıs ısalah bıdakıne daha kalabalık ve dahada guzel bı sekılde gecmesı dılegıyle ,
6 mayıs piknik görüntüleri
devamı
devamı
devamı:stretche:
arkadaşlar ben herkesden özür dilerim o gün orda olmayı çok istiyordum ama gelemedim o gün için emlakçı randevu almış benimde geç haberim oldu gelemedim birazda durumlar kötüydü punto mu da sattım artık mlsf puntomda yok bir süre... kusura bakmayın... :(
[QUOTE=caner_ege;683857]arkadaşlar ben herkesden özür dilerim o gün orda olmayı çok istiyordum ama gelemedim o gün için emlakçı randevu almış benimde geç haberim oldu gelemedim birazda durumlar kötüydü punto mu da sattım artık mlsf puntomda yok bir süre... kusura bakmayın... :([/QU
Canın sağ olsun, dert etme dostum düzelir durumların inşallah...
konvoyda arada kalan araçların şaşkın bakışları nasıl dı? Kim lan bunlar, ne yapmaya çalışıyorlar, sorunlular galiba falan:D
benim bildiğim vw tospağalar böyle buluşma yaparlardı, başka marka modellerde var mı bu çılgınlık:)
körfezle aynı güne denk gelmesinden dolayı gelemedim malesef..
Buyrun Dostlar ;
Buluşma Noktası videosu
Yusuf Gürbüz | Facebook
yusuf abii sende olmasannn:D