Er bill Tehlikenin farkındamısın ?![]()
![]()
![]()
Gelen arkadaslarin ayagina saglik
Ama gelmeyen arkadaslarada bir cift soz lutfen sozunuzun arkasinda durun. illaki onemli isi olan arkadaslarimiz vardir . 30 kusur kisi ismini yazmis 12 tane araba zor toplandik.
Güzel gündü, taa Pendik'ten kalkıp 6 kişi geldiğime değdi doğrusu. Anadolu yakasının mantarlamasına ise çok şaşırdım,ben geliyorsam herkes gelir diye düşünmüştüm halbuki![]()
Grey Goose ...
aynen keske daha kalabalık olsaydık ama yinede güzel gecti![]()
bende sizi tanıdıgıma cok memnun oldum umarım bundan sonraki bulusmalardada birlikte oluruz![]()
Eyvallah Murat kardeşim aynen bende sizleri tanıdığıma çok memnun oldum.
Grey Goose ...
acrep be valla muratın dedıgı gıbı bomba uzerınde gıdıyodun snn araba neydı ole yaw ama ıyı cıkıs yaptık ufaktan bu arada ılk bulusmamdı ve cok guzel ınsanlar tanıdım.herkeze tşkler bu arada f 16 kanatım bagajda onuda en yakın zamanda halledıp ucusa gecıcem+ 10
abiler tekrar kusura bakmayın elimde olmayan sebepden dolayı çok erken ayrılmak zorunda kaldım gelen herkesin ayağına sağlık umarım güzel olmuştur ben ayrılana kadar gayet güzeldi inşallah bir sonraki buluşmada görüşürüz bu arada fotolar yokmu hiç![]()
cok yakın yerdeydı bulusma ondan gelmedım benresımler nerde bare onları gorıyım
![]()
Gelen yokmu ben hala buralardayim bı Allah'ın kulu kalmadı köpekler gelmeye başladı tavuk kanadı veriyom
Sent my iPhone using
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri