Sayfa 12/22 İlkİlk ... 8910111213141516 ... SonSon
435 sonuçtan 221 ile 240 arası

Konu: 6 Mayıs 2012 Pazar Kayabaşı Şamlar Barajının Kıyısında Piknik

ycl bcr
    cakalsari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 21

bende gelıyorum kısmtse arkadaslar. ogune ayarladım kendımı bı akslık olmazsa stıcker bende ıstıyorum talepbım varma ama bu stıckelerlerın ıtalyan bayragı renkte olanını gordum ondan olursa hıc fena olmazz =)

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ÖZKAN KURTULDU
    KeYiFSeL ÜYE :) 34ozkankurtuldu34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 U 4303
    Edilen teşekkür: 694

Listeye eklendi çakalsarı ycl bcr teşekkrler...

Genelde -5 çevresinde oturan aradaşlarımız var o nedenle...
    Sabah saat 08:30 gibi en çok bilinen airport ilerisinde olan FUUListasyonunda buluşacagız burayı herkez biliyor hemen hemen 08:50 kadar orda toplanılacak ve ondan sonra anadolu yakasından gelen arkadaşlar ikitelli gişelerinden önce ayrılan ikitelli güzergahı üzerinde bulunan Petrol ofisi istasyonunda saat 09:00 gibi buluşulup toplanılacak...

Anadolu yakasında buluşma yeri kozyatağı carrefour otoparkıdır arkadaşlar
    anadolu yakasından katılacak arkadaşlarla burada buluşulup konvoy halinde gidilebiliriz...
    Saat coşkun tarafından belirtilecektir...

Anadolu yakasından gelen tüm arkadaşlarımız sabah saat 09:00 gibi ikitelli gişelerinden önce ikitelli istikametinden otobandan ayrılıp petrol ofisi istasyonunda toplanıcak şekilde kendilerini ayarlarsa hep beraber güzel bir hafta sonu yaşarız tüm GP ailesiyle güzel bir gün geçirmek dilegiyle... istek yada uygunsuzluk içeren birşeyler olursa konu içerigine gönül rahatlıgıyla yazabilirsiniz arkadaşlar ona göre düzenleyebiliriz ortamı eksiksiz güzel bir gün geçirmek dilegiyle saygılar...

Not: Menü yada herhangi birşey belirlenmemiştir aracınızı ailenizi mangalınızı yiyecek içeceklernizi alıp gönlünüzce eğlenebilecegiz bir ortam sizleri bekliyor...
    Arkadaşlar kendi ihtiyacınız olan tüm piknik malzemelerini alıp katılmanız yeterlidir MENÜ belirlenmemiştir herkez mangalını yiyecegini içecegini alıp aramıza katılması ve buluşma noktasında olması yeterlidir...
    Ama özel becerileri olan arkadaşımız varsa Saz Gitar Davul Zurna ve Futbol topu getiren olursa birde maç yaparız Tesisatlı bir araçta bizi eglendirebilir oyun havası cd.si olanlara duyurulur...
    GÜNCEL:
    1-GP COŞKUN Ümit Coşkun Turuca
    2- doguş618- dogukan özdemir
    3-34ozkankurtuldu34 İstanbul +1 Avrupa yakası
    4-Gokdeniz34 Nihat ugur
    5-ygurbuz Yusuf gürbüz + 1 veya 2 kişi
    6-yavuz selim +1
    7-Rafet yıldız +1
    8-cemehmetbaran Mehmet baran
    9-ozgurizmir Özgür izmir
    10-Wistaria Orçun çabuk
    11- [ oto Yurtçu
    12-lektonstar17 Ümit akdeniz
    13-farukileri Faruk ileri + sadece kendim,belki +1 olur
    14-efe_erdem Efe erdem
    15-acRep Onur y..
    16-Mr.ze Kunt ozvrn
    17-BeCkS tolga tolga+1
    18-Ferhaterc Ferhat Ercin
    19-Teampalio serkan....
    20-armi Armagan Özmen +1
    21-gorkem kaan Görkem Kaan Durak
    22-macman Alper Şengül
    23-mrtgokdepe Murat Gökdepe
    24-pgunes Güneş kaygusuztek +2
    25-pasa26 Tanıl timorci
    26-caner_ege caner eminoglu +2
    27-diesel32 Serhat Saglam +1
    28-RecepK Recep KOÇAK
    29-M@GICKerem Uçgunoğlu + 1
    30-punt0 Ömer KABAK +1
    31-umit- Ümit Gövenç +2
    32-MR.GARAGE Mesut...
    33-_FeRDi_ Ferdi BALLI +2
    34-Çakalsarı ycl bcr
    GENEL BİLGİ :
    İstoç tarafını birazcık ezberledim gide gele anlatayım size.TEM'den gelirken havalimanı Başakşehir ayrımı vardır gişelerden önce.Sağa ayrılırsınız Kanal D binasını geçtikten 500 metre sonra yaklaşık olarak(Güneşli-Mahmutbey kavşağından hemen sonra).Sonrasında sağdan gitmeye devam edin,Havalimanı yönüne girmeyin; Başakşehir'e doğru devam edin.Sağda bir adet Petrol Ofisi olacak,hatta Burger King,Migros/Tansaş/Aslı Börek falan var orada.
    E-5'ten gelecekler için: Koçtaş sonrasında Havalimanı sapağından ayrılıp Aksaray-Ankara-Edirne tarafına doğru devam edin;İkitelli Basın Ekspres Yolu'na çıkarsınız. Basın Ekspres'ten hiç ayrılmayın.Star City,212 Power Outlet'i falan görürsünüz sağınızda doğru takip ediyor muyum derseniz eğer.212 yi geçtikten sonra TEM bağlantı kavşağı gelir; onu da geçiyorsunuz,Başakşehir-Olimpiyat Parkı yönüne devam ediyorsunuz.Köprülü kavşağı geçtikten sonra sağınızda Petrol Ofisi göreceksiniz Tansaş/Migros,Burger King,Aslı Börek'in olduğu. Buluşma yeri orasıdır arkadaşlar.

Saat güncellenmiştir arkadaşlar... Umarım herkez için uygundur
    Arkadaşlar maliyetsiz bir buluşma demiştim ama PİKNİK ALANINA GİRiŞ 7.5 tl ve Çalgıcılar 600 tl istedi ben sıkı bir pazarlıkla 400 tl düşürdüm... Şimdi şunu açıkça söylemeliyim ki bir çok arkadaşımız Çalgıcılarda olsun diyor bu nedenle araç başına 15 tl alınıcak yetmedigi yerde ben kendi cebimden kalanın verecegim sıkıntı yok... Eger bu konudan rahatsız olan arkadaşalarımız olursa iptal edebiliriz ÇALGICILARI bizzat düşüncelerinizi konu içerisinde yorumlayıp yazabilirsiniz Cuma gecesine kadar iptal edebilirim...Şunuda yapabiliriz isterseniz PİKNİK ALANINA girmeyip göl başına ineriz 7.5 TL VERMEYİZ GÜNEŞ altında oluruZ ŞEMSİYE getirmeliyiz herkez güneş altında çimenlerin üzerine kilimini getirip oturur YADA PİKNİK ALANINDA agaçlar içinde piknik masalarında gölgede otururuz...HERKEZ YORUMUNU YAPSIN BEYLER...
    • Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.

UMIT GOVENC
    umit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 128

Alıntı cakalsari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende gelıyorum kısmtse arkadaslar. ogune ayarladım kendımı bı akslık olmazsa stıcker bende ıstıyorum talepbım varma ama bu stıckelerlerın ıtalyan bayragı renkte olanını gordum ondan olursa hıc fena olmazz =)
    evet yaa, renkli sticker var mı, keşke beyaz değilde renkli gelse
    "İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yusuf GÜRBÜZ
    ygurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Metalik Beyaz
    Plaka
    34TZ**40
    Edilen teşekkür: 175

Arkadaşlar benim düşüncem en az 40 araç, bu sayıya da rahat ulaşacağımızı düşünüyorum... Haydi beyler son güne kalmayın yazdırın isimleri...

7. Bu mesajı için 2 kişi ygurbuz'ye teşekkür etti:

Recep KOÇAK
    RecepK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 39

Abiler biz bize yeteriz haftalardir bunun organizasyonunu yapiyo özkan abiler daha ne yapsinlar bizi bi araya toplayip guzel bi ortam hazirlamak icin cirpiniyo bunu herkes goruyo boyle guzel bi etkinlikle hos vakit gecirmek isteyene kapi ardina kadar dayali tabiri caizse gelen gelir gelmeyen gelmez sebebi iolup gelmeyenler ayri bu dayanismayi bozup kendi caplarinda eglenenler ayri onlar ve onlari boyle anlamsiz biseye surukleyenler utansin geleceklerdendende sebepli sebepsiz gelmeyeceklerdende Allah razi olsun sag olsunlar baska bulusmalara insallah kafaya takcak bise yok 2 arabada olsa 200 arabada olsa cok iyi vakit gecirecegimizden hiiiiicc suphem yok tesekkurler ozkan abi veemegi gecen gp ailesi

9. Bu mesaj için teşekkür edenler:

UMIT GOVENC
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

hakikaten özkan ın emeği ödenmez helal olsun Allah razı olsun kardeşim
    "İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez."

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Onur y..
    acRep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 333

Ama kimsede ses yok Hayırdır İnşallahh..

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ferdi BALLI
    _FeRDi_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 DZ 0045
    Edilen teşekkür: 175

Ümitliyim ben ya en az 30 araba oluruz bence.Olmadı dendiği gibi gelen adamlar en kafa denkleri olur,ona göre takılıp eğlenilir. Sıkışılan yerde her türlü destek çıkarız isteyene, herkes rahat olsun,gelip eğlencesine baksın.

Grey Goose ...

15. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

arkadaşlar pazar günü sağanak yağış diyorlar ne ayak

17. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ömer kabak
    Seat Leon stylance punt0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 142

evet pazara sagnak yagıslı yazıyor ((((

19. Bu mesaj için teşekkür edenler:

UMIT GOVENC
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

sabah güncellenen gfs verilerine göre 6 sı temiz görünüyor, modeller değişebilir tabii, bence olsa bile kısa süreli lokal yağış olur, fark yapmaz devam havalar mevsim normallerinde... sıkmayın canınızı...

Hava Durumu Sitesi - HavaTurka

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Recep KOÇAK
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

inşallah iyi olur pazara ya öyle ortalığı çok ıslatcak kadar yağmaz heralde 5dk fln çiseler oda bişe değil tabi :Allah bilir ama inşallah çok güzel bi hava olur

23. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ÖZKAN KURTULDU
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 U 4303

Listeden çıkarıldı efe_erdem ve özgür izmir gelememe nedenlerini özel nedenlerden dolayı özel msg attılar kısmet degişmiş napalım kimseye kırgınlıgımız yok arkadaşlar gelen gelir gelemeyen gelemez beyler sıkıntı yok herkez rahat olsun listede olmayıp sürpriz yapanlarda olabilir görücez...
    Genelde -5 çevresinde oturan aradaşlarımız var o nedenle...
    Sabah saat 08:30 gibi en çok bilinen airport ilerisinde olan FUUListasyonunda buluşacagız burayı herkez biliyor hemen hemen 08:50 kadar orda toplanılacak ve ondan sonra anadolu yakasından gelen arkadaşlar ikitelli gişelerinden önce ayrılan ikitelli güzergahı üzerinde bulunan Petrol ofisi istasyonunda saat 09:00 gibi buluşulup toplanılacak...
    Anadolu yakasında buluşma yeri kozyatağı carrefour otoparkıdır arkadaşlar
    anadolu yakasından katılacak arkadaşlarla burada buluşulup konvoy halinde gidilebiliriz...
    Saat coşkun tarafından belirtilecektir...

Anadolu yakasından gelen tüm arkadaşlarımız sabah saat 09:00 gibi ikitelli gişelerinden önce ikitelli istikametinden otobandan ayrılıp petrol ofisi istasyonunda toplanıcak şekilde kendilerini ayarlarsa hep beraber güzel bir hafta sonu yaşarız tüm GP ailesiyle güzel bir gün geçirmek dilegiyle... istek yada uygunsuzluk içeren birşeyler olursa konu içerigine gönül rahatlıgıyla yazabilirsiniz arkadaşlar ona göre düzenleyebiliriz ortamı eksiksiz güzel bir gün geçirmek dilegiyle saygılar...

Not: Menü yada herhangi birşey belirlenmemiştir aracınızı ailenizi mangalınızı yiyecek içeceklernizi alıp gönlünüzce eğlenebilecegiz bir ortam sizleri bekliyor...
    Arkadaşlar kendi ihtiyacınız olan tüm piknik malzemelerini alıp katılmanız yeterlidir MENÜ belirlenmemiştir herkez mangalını yiyecegini içecegini alıp aramıza katılması ve buluşma noktasında olması yeterlidir...
    Ama özel becerileri olan arkadaşımız varsa Saz Gitar Davul Zurna ve Futbol topu getiren olursa birde maç yaparız Tesisatlı bir araçta bizi eglendirebilir oyun havası cd.si olanlara duyurulur...
    GÜNCEL:
    4-Gokdeniz34 Nihat ugur
    6-yavuz selim +1
    7-Rafet yıldız +1
    9-
    10-Wistaria Orçun çabuk
    11- [ oto Yurtçu
    12-lektonstar17 Ümit akdeniz
    13-farukileri Faruk ileri + sadece kendim,belki +1 olur
    14-
    15-acRep Onur y..
    16-Mr.ze Kunt ozvrn
    17-BeCkS tolga tolga+1
    18-Ferhaterc Ferhat Ercin
    19-Teampalio serkan....
    20-armi Armagan Özmen +1
    21-gorkem kaan Görkem Kaan Durak
    22-macman Alper Şengül
    23-mrtgokdepe Murat Gökdepe
    24-pgunes Güneş kaygusuztek +2
    25-pasa26 Tanıl timorci
    26-caner_ege caner eminoglu +2
    27-diesel32 Serhat Saglam +1
    28-RecepK Recep KOÇAK
    29-M@GICKerem Uçgunoğlu + 1
    30-punt0 Ömer KABAK +1
    31-umit- Ümit Gövenç +2
    32-MR.GARAGE Mesut...
    33-_FeRDi_ Ferdi BALLI +2
    34-Çakalsarı ycl bcr
    GENEL BİLGİ :
    İstoç tarafını birazcık ezberledim gide gele anlatayım size.TEM'den gelirken havalimanı Başakşehir ayrımı vardır gişelerden önce.Sağa ayrılırsınız Kanal D binasını geçtikten 500 metre sonra yaklaşık olarak(Güneşli-Mahmutbey kavşağından hemen sonra).Sonrasında sağdan gitmeye devam edin,Havalimanı yönüne girmeyin; Başakşehir'e doğru devam edin.Sağda bir adet Petrol Ofisi olacak,hatta Burger King,Migros/Tansaş/Aslı Börek falan var orada.
    E-5'ten gelecekler için: Koçtaş sonrasında Havalimanı sapağından ayrılıp Aksaray-Ankara-Edirne tarafına doğru devam edin;İkitelli Basın Ekspres Yolu'na çıkarsınız. Basın Ekspres'ten hiç ayrılmayın.Star City,212 Power Outlet'i falan görürsünüz sağınızda doğru takip ediyor muyum derseniz eğer.212 yi geçtikten sonra TEM bağlantı kavşağı gelir; onu da geçiyorsunuz,Başakşehir-Olimpiyat Parkı yönüne devam ediyorsunuz.Köprülü kavşağı geçtikten sonra sağınızda Petrol Ofisi göreceksiniz Tansaş/Migros,Burger King,Aslı Börek'in olduğu. Buluşma yeri orasıdır arkadaşlar.

Saat güncellenmiştir arkadaşlar... Umarım herkez için uygundur
    Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (05/05/2012 Saat 18:57 ) değiştirilmiştir.
    • Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.

Ziyaretci036
    Ziyaretçi Ziyaretci036 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ta gelemiyor özkan.

26. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Serhat Sağlam
    diesel32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Beyaz
    Edilen teşekkür: 190

Alıntı mrtgokdepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ta gelemiyor özkan.
    abicim yemek işini ne yapcaz?
    JBL Hoparlör
    Kapı Direkleri Karbon Kaplama
    Amerikan Park
    Coilover (cantürk yapımı)
    Ayna Kaplama
    Abarth Spoiler
    Philips Extreme Vision
    Kenwood KDC-BT92SD
    ...

28. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ziyaretci036
    Ziyaretçi Ziyaretci036 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı diesel32 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abicim yemek işini ne yapcaz?
    herkes ne yemek istiyorsa onu getirecek kardeşim

30. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ÖZKAN KURTULDU
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 U 4303

Standart çalgıcılar iptal edilmiştir

Bir kişi daha eksildi neyse kalan saglam bizimdir

GÜNCEL:
    4-Gokdeniz34 Nihat ugur
    6-yavuz selim +1
    7-Rafet yıldız +1
    9-Wistaria Orçun çabuk
    10-lektonstar17 Ümit akdeniz
    11-farukileri Faruk ileri + sadece kendim,belki +1 olur
    1215-acRep Onur y..
    13-Mr.ze Kunt ozvrn
    14-BeCkS tolga tolga+1
    15-Ferhaterc Ferhat Ercin
    16-Teampalio serkan....
    17-armi Armagan Özmen +1
    18-gorkem kaan Görkem Kaan Durak
    19-macman Alper Şengül
    20-mrtgokdepe Murat Gökdepe
    21-pgunes Güneş kaygusuztek +2
    22-pasa26 Tanıl timorci
    23-caner_ege caner eminoglu +2
    24-diesel32 Serhat Saglam +1
    25-RecepK Recep KOÇAK
    26-M@GICKerem Uçgunoğlu + 1
    27-punt0 Ömer KABAK +1
    28-umit- Ümit Gövenç +2
    29-MR.GARAGE Mesut...
    30-_FeRDi_ Ferdi BALLI +2
    31-Çakalsarı ycl bcr

Neyse 30 dan aşagıya düşmedikk ama 5 kişi BELİRSİZ ÖZEL msg atmama ragmen net bişey diyen olmadı bu gidişle düşeriz bu nedenle çalgıcılar iptal edildi arkadaşlar kimse kimsenin yüzünden zor durumda kalmak zorunda degildir CD.leri hazırlıyın benim tesisatı açar oynarız
    Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (04/05/2012 Saat 19:05 ) değiştirilmiştir.

32. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ÖZKAN KURTULDU
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 U 4303

Gelemeyenler listede kendilerini güncellesin arkadaşlar...
    Bu akşam ve yarın çorludayım soru öneri istegi olan bana cepten ulaşabilir herkezin gönlüne saglık arkadaşlar belki internete giremem ulaşmak isteyenler ulaşabilirler bana çorlu civarındayım saygılar...

Özkan:0541-648-02-52

34. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ycl bcr
    cakalsari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 21

Evet kısmet ısalahh fazla oluruz ama arkadasalr gelırken ıtalyan bayrak renklı stıcker ıstıyorum buılgınıze kısmetse mangalık malzeme alıcamda ama mangalım yok bırınızınkıne ortak olucam =) artık. Bayadan berı forumda olmama ragmen ılk bulusmamın verdıgı heyecenla gorusmek umıdıyle

Recep KOÇAK
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı cakalsari Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet kısmet ısalahh fazla oluruz ama arkadasalr gelırken ıtalyan bayrak renklı stıcker ıstıyorum buılgınıze kısmetse mangalık malzeme alıcamda ama mangalım yok bırınızınkıne ortak olucam =) artık. Bayadan berı forumda olmama ragmen ılk bulusmamın verdıgı heyecenla gorusmek umıdıyle
    Benimde ilk bulusmm olcak duruma goore bnim mangala ortak olabilirsin

Sayfa 12/22 İlkİlk ... 8910111213141516 ... SonSon