arkadaslar birde neler getiricez onuda yazarsak hani orada kendin pisir kendin ye gibi bi yermi var yoksa eti ekmegi mangalı falan alıp mı gelicezne yapıcaz o konudada daha önce oraya giden arkadaslar bilgilendirebilirmi bizleri ?
Ben bes litrelik heineken bira getiriyorum
Bu da fotosu soldaki normal kutu bira sağdaki de beş litrelik fıçı
![]()
Konu Mr.Freeze tarafından (15/04/2012 Saat 23:53 ) değiştirilmiştir.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
Arkadaşlar kendi ihtiyacınız olan tüm piknik malzemelerini alıp katılmanız yeterlidir MENÜ belirlenmemiştir herkez mangalını yiyecegini içecegini alıp aramıza katılması ve buluşma noktasında olması yeterlidir...
Ama özel becerşli olan arkadaşımız varsa Saz Gitar Davul Zurna ve Futbol topu getiren olursa birde maç yaparızTesisatlı bir araçta bizi eglendirebilir oyun havası cd.si olanlara duyurulur...
Güneşten rahatsız olanlar ekipmanlarını getirmeyi unutmasın.
Birde BALIK merakı olanlar olta takını unutmasın...
Kısaca arabanızı mangalınızı yiyecek içeceginizi alın bize katılın...
Avrupa grubu için saat 08:30 olarak belirlenmiştir 08:50 ye kadar fuul istasyonunda toplanacak 08:50 de hareket edilip anadolu yakasından katılan arkadaşlarımızı karşılamak için 09:00 da ikitelli petrol ofisi istasyonunda oluncak...
Anadolu yakasındaki arkadaşlar 09:00 gibi ikitellide olacak şekilde kendilerini ayarlarsa GP ailesi olarak güzel birgün geçirecegiz...
Araçlarımızı bukadar küçümsemeyelim yol iyi kötü arası bişey diyelim temiz toprak desek olurBasık araçlar dikkat etsin
ANADOLU YAKASINDAN GELECEK OLAN ARKADAŞLAR BU TABELALARI TAKİP ETTİGİNDE BULUŞMA NOKTASINA VARACAKLAR İŞŞALLAH AVRUPA GRUBU OLARAKTA BİZLER SİZLERİ KARŞILAYACAGIZ...
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (16/04/2012 Saat 19:57 ) değiştirilmiştir.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
evet anadolu yakasını organize edecek bir arkadaşımız aranıyor
kim bu şanslı üye
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Sen necisinne alaka şimdi kayış atma sakın coşkun bu nerden çıktı ?
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
ne kayışı be özkan
sadece organizasyonda yokum ben o kadar
ama buluşmaya kesin katılıyorum sıkıntı yok
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
GÜNCEL:
1-GP COŞKUN Ümit Coşkun Turuca
2- doguş618- dogukan özdemir
3-34ozkankurtuldu34 İstanbul +1 Avrupa yakası
4-Gokdeniz34 Nihat ugur
5-ygurbuz Yusuf gürbüz + 1 veya 2 kişi
6-yavuz selim +1
7-Rafet yıldız +1
8-cemehmetbaran Mehmet baran
9-ozgurizmir Özgür izmir
10-Wistaria Orçun çabuk
11- [ oto Yurtçu KANKALAR mrtgoktepe Murat Göktepe ]
12-lektonstar17 Ümit akdeniz
13-farukileri Faruk ileri + sadece kendim,belki +1 olur![]()
14-efe_erdem Efe erdem
15-acRep Onur y..
16-Mr.ze Kunt ozvrn
17-BeCkS tolga tolga+1
18-ozgurse Özgür symnoglu
19-Teampalio serkan....
20-armi Armagan Özmen +1
21-gorkem kaan Görkem Kaan Durak
22-macman Alper Şengül
23-macit macit Karpuz
24-pgunes Güneş kaygusuztek +2
25-pasa26 Tanıl timorci
26-caner_ege caner eminoglu +2
27-diesel32 Serhat Saglam +1
28-RecepK Recep KOÇAK
29-M@GICKerem Uçgunoğlu + 1
30-punt0 Ömer KABAK +1
Evet arkadaşlar bu buluşmayı kaçırmayın derim güzel bir piknik ortamı olacak...
Bu arada kesin gelecek arkadaşlarımız kırmızı olarak kendilerini güncellerse kesin katılım saglayacaklarını bilelim.
ayrıca anadolu yakasını kim toplayacak
yokmu bir gönüllü
yoksa anadolu yakasından gelecekler su mu koyverecek
faruk feyyaz nerdesiniz ule
Coşkunum bizlerle olmak isteyen tüm arkadaşlarımızıda aramızda görmek isteriz katılan herkezin gönlüne saglık...
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (20/04/2012 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.
Avrupa anadolu ayirmayin.. Hepimiz istanbul grubundayiz.. İstanbulun her noktasina ulasim problem oluyor.. Biraz fedakarlik yapmak gerek.. Organizasyonu ele alanlari yormayalim uzmeyelim..
6 mayis bulusmasini bolmemek icin go-kart organizasyonu yapmiyoruz.. Yapildigi zaman gelin gorun taa ikitelliden gunesliden sisliden cikip gelen abilerimiz kardeslerimiz var anadoluya..
Sent my iPhone using
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
beşiktaştan başakşehir sazlıdere kac km cıvarı yada kac saatlik yol
Ercan yaklaşık 40 km.
Ercan hemen hemen 40 km yakşalık. buluşma saatimiz erken bir saatte oldugundan 15 dakika sürmez buluşma noktasına ulaşmanız.
Güncel ;
5-ygurbuz Yusuf gürbüz + 1 veya 2 kişi
Not: Erdi bey ;
6 Mayıs İstanbul Buluşması için anasayfa da bi link açarmısınız , daha çok dikkat çeker ve katılım daha çok olur. Tşk.ler
Yusuf erdi en kısa zamanda ilgilenecektir umarım 5 yıl önceki ankara buluşması rekorunu kırarız güzel bir hafta sonu geçiririz çıplak ayakla TOPRAGA basmayalı baya oldu eglenceli bir hafta sonu olacak menü ve maliyet ortaya konmamıştır bu buluşma için bu nedenle herkez kendi yiyip içecegini aracını ailesini mangalını kapıp gelip eglenebilecegi güzel bir hafta sonu geçirecektir...
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (20/04/2012 Saat 02:39 ) değiştirilmiştir.
Süper fikir 30 araçta kalmisiz
Yokmu arttıran
Sent my iPhone using
Herkez kendini son günlere saklıyor herhalde![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri