eveeeet,iki gunluk dınlenmenın arkasından ancak gecebıldım bılgısayarın basınaarkadşlar öncelıkle buluşmamıza katılan abılerım arkadaslarım ablalarım kardeslerıme cok cok teşekkur ederı,umarım sızlerı uzecek utandıracak sıkacak kıracak bırseyler yasatıp mahcup olmamısızdır,organızasyonda yardımlarını esırgemeyen adem dostum hedıyelerımızı getıren orcun arkadaşım bızlere deger verıp buluşmaya katılan herkeze cok cok teşekkur ederım,sizleri seviyorum,Allah neşemızı bozmasın daha çok buluşmalara inşallah.
arkadaşlar gunumuzun en basında eskısehırden eser arkadasımızın uzucu haberıyle keyıflerımız baya bır kacmısken konvoy esnasındada özlem arkadasımızın aracına vurulması baya bır uzdu bızı,Allajtan her ıkı kazadada canımıza bırseyın gelmemsı en buyuk tesellıydı hepımıze,buluşmadan sahsım olarak cok keyıf aldıgımı soylemelıyım,sızlerınde keyf aldıgını guzel vakıtler gecırdıgınızı duymak ısın en keyıflı yanı,arayıp tesekkur eden herkez cok keyflı gectıgını soyledı gercektende kotu baslayan gunumuz cok neselı cok atraksıyonlu maceralı ve eglencelı gectı,dılerım herkez benım aldıgım keyfı almıs evıne dondugunde tatlı yorgunluguna degmıstır,birdahakı buluşmalarda gorusmek dılegıyle hepınıze saygılar,ayaklarınıza saglık.....
yasemın elıne saglık ıyıkı ılk resım bu olmus serdar abı senı unutmadık unutmıycaz hep kalbımızdesın...
eser alper arkadasım sagolsun afıs yapmak ıstedı bu bulusmayı serdar agbı anısına yaptıgımız son anda aklımıza geldı ve yaptık teşekkurler alper elıne emegıne saglık.
bız katıldıgınız ıcın tesekkur eder bırdahakı buluşmalara beklerız alper.
alper oyle bır yorulmusumkı dun flan baktım ama yazmaya usendım anca fırsat buldum oda yarısına yazabılcemdevamı aksam hala resımlerı yuklememısın?
ayıp oluyo amaa
ender bız tesekkur ederız ayaklarınıza saglık.
mustafa agbıcıgım sıze ayrıca teşekkur etmek ıstıyorum hoş sohpetınız ıcın resımler vıdeolar ıcın katıldıgınız ıcın cok cok teşekkur ederım agbıcıgım.saygılar.
tolgacıgım eglenıp keyıf alınmasına cok sevındım dostum hep bırlıkte yenı buluşmalara,bu arada en kısa zamanda paıntbol a
yasemın onca yolu cekıp aramızda oldugun ıcın gunumuze nese kattıgın ıcın atv de bızı tın tın gezdrdıgın ıcınsana hersey ıcın cok tesekkur ederız ıyıkı katıldın bızı cok sevındırdın ıyıkı varsın arkadas,
hıc sorma ya ozlem orcun bırdaha elıme gecer ama o zamna ben ona sorcam hepsının hesabını
ya super resım ozlem kopardın benı![]()
![]()
hobaaaa yandan kaan sen cok sey kacırmısın kardesım
anlayamadım faruk ?
kemal agbıcıgım bızlere suprız yapıp okadar yolu geldın aramıza gercekten sızı ılk gordugum an yuzumdekı tebessum gelmenıze ne kadar mutlu oldugumu anlatmıstır.ayagınıza saglık herkeze selamlar.
gorkem keyıflı vakıt gecırmene sevındım gercı cok sohpet edemedık ama ınsallah bırgun sohpet ortamımız olur bırdahakı buluşmalarımızda kesın gormek ıstıyorum senı haberın olsunkendıne ıyı bak dostum.. katılımın ıcın cok tesekkur ederım
çok güzel kareler ayağınıza sağlık böyle bir buluşma adana ve ya mersinde çok zor kıskandım walla...
AlLAH SENI BILDIGI GIBI YAPSIN FARUK OLUM O NE CARPMAYDI OYLE IKI GUN KENDIME GELEMEDIM
agbı sorma ya enıştem gıder ayak suprız yaptı actı oyun havalarını oynattı bızı ama oda hevesımız kursagımızda kaldı musterıler rahatsız oldu kapattırdı tadını cıkaramadık ama bırgun oynak bır buluşma yapabılırız ıstersenız![]()
Son videoda bir izleyici "Adem abi mevziyi yıkacaktı" demiş.koptum yaaaaa![]()
Fikret abicim sizlerden sonra biz bir süre daha mekandaydık. En son Soner'in arabadan bu müzikler yükselince attık kendimizi ortaya. Ancak diğer müşterilerin rahatsız olması sebebiyle çok kısa sürdü.
Murat'ın yorumuydu sağolsun sayesinde bizde koptuk![]()
![]()
Konu JASMINE tarafından (13/09/2011 Saat 19:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesajlarınız birleştirilmiştir.
gülün siz gülün, gerçi bende koptumgerçekten bir ara duramadım mevzi cidden yıkılıyordu
günün olayıydı paintball![]()
Konu JASMINE tarafından (13/09/2011 Saat 22:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
Abi erkenden bizi bırakıp kaçtınız.
Neyse hep beraber İzmir buluşması yapalım biz. Burada bol bol oynar, kurtlarımızı dökeriz.
Soner, sende bu mükemmel organizasyon yeteneği ve hassasiyeti varken festival bile düzenlersin arkadaşım.![]()
Korkma kardeşim bir şey olmaz. Adem sana kıyamaz, ola ki kıymaya kalkarsa sen bana haber ver ben seni korurum.![]()
![]()
Konu JASMINE tarafından (13/09/2011 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir.
ehehehhehehheehheeeazimlisin valla adem
durmak yok yola devam engelleri birer birer devirelim
işyerini biliyor evini biliyor eeeee.. kardeşim tutacan ağzını azcıkehehehehehhehehehehe
aynen katılıyorum mükemmel organizasyon yeteneği türkiyede heryerde festival yaptırır soner![]()
valla yaptırır gercekten ıyı iş cıkardılar ademle![]()
sef_1978 & whitegold...
Paintball videoları da süper olmuş...Yasemin'cim sana çekimler için Murat sana da
paylaşım için teşekkürler...
Neyseki en büyük reyting karesi yok, benim düştüğüm sahne...![]()
Aksilikler o gün yakamı bırakmadı resmen, izlemeye giderken Murat'ın dikkat
edin kayarsınız demesine kalmadan kendimi yerde buldum...
O da yetmedi, parmağımdaki ufacık yara iltihaplandı, şimdi antibiyotikli pomad kullanıyorum...
Yine de vardır bir hayır diyorum...![]()
tebrikler gerçekten dolu dolu ve müthiş keyifli olmuş, darısı bizlerinde başına diyelim![]()
Rica ederim. Çok kötü bir çekim yapmamışım ancak biraz daha yol almam lazım![]()
Ancak arkadaşlarımın zor anlarında kamerayı kapalı tutacak kadar hislerimin iyi olduğumu düşünüyorum
![]()
3-5 saniye geç kapatsam herkes o düşüşü görecekti
Gerçi çok estetik bir düşüştü itiraf ediyorum.
Bu arada benimde ellerimdeki yaralar halen kanıyor ve kapanmayada hiç niyeti yok gibiGeçmiş olsun tekrardan.
Murat sana olan öfkesini benden çıkartmaz umarım
Akif, emin ol İzmir'de de buna benzer organizasyonları geçmişte çok yaptık. Ancak bu sıralar arkadaşlar tatil modundan bir türlü çıkamadılar. Ayrıca İstanbul'lu arkadaşlar buluşma konusunda mesafe ve sınır tanımıyorlar. İnşallah önümüzdeki günlerde bizde böyle bol keyifli bir buluşma organize edebiliriz.![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri