AlLAH SENI BILDIGI GIBI YAPSIN FARUK OLUM O NE CARPMAYDI OYLE IKI GUN KENDIME GELEMEDIM
agbı sorma ya enıştem gıder ayak suprız yaptı actı oyun havalarını oynattı bızı ama oda hevesımız kursagımızda kaldı musterıler rahatsız oldu kapattırdı tadını cıkaramadık ama bırgun oynak bır buluşma yapabılırız ıstersenız![]()
Fikret abicim sizlerden sonra biz bir süre daha mekandaydık. En son Soner'in arabadan bu müzikler yükselince attık kendimizi ortaya. Ancak diğer müşterilerin rahatsız olması sebebiyle çok kısa sürdü.
Murat'ın yorumuydu sağolsun sayesinde bizde koptuk![]()
![]()
Konu JASMINE tarafından (13/09/2011 Saat 19:19 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesajlarınız birleştirilmiştir.
Abi erkenden bizi bırakıp kaçtınız.
Neyse hep beraber İzmir buluşması yapalım biz. Burada bol bol oynar, kurtlarımızı dökeriz.
Soner, sende bu mükemmel organizasyon yeteneği ve hassasiyeti varken festival bile düzenlersin arkadaşım.![]()
Korkma kardeşim bir şey olmaz. Adem sana kıyamaz, ola ki kıymaya kalkarsa sen bana haber ver ben seni korurum.![]()
![]()
Konu JASMINE tarafından (13/09/2011 Saat 22:06 ) değiştirilmiştir.
ehehehhehehheehheeeazimlisin valla adem
durmak yok yola devam engelleri birer birer devirelim
işyerini biliyor evini biliyor eeeee.. kardeşim tutacan ağzını azcıkehehehehehhehehehehe
aynen katılıyorum mükemmel organizasyon yeteneği türkiyede heryerde festival yaptırır soner![]()
valla yaptırır gercekten ıyı iş cıkardılar ademle![]()
sef_1978 & whitegold...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri