valla ben senin açtığın konunun altına video ve foto paylaşımı yaptım kunt abi.
valla ben senin açtığın konunun altına video ve foto paylaşımı yaptım kunt abi.
elinize sağlık![]()
aranızda ve orada olmak için herşeyi ayarlamıştım... sticker ı bulunmayanlar için sticker bastırmış hepsini elimle kesmiştim... bu buluşmaya katılmayı çok istemiştim... ama malesef yola çıktığım zaman yaptığım kaza nedeniyle aranızda olamadım...
buluşmayı organize edenlere tebrikler... soner, adem , orçun, özlem ve eşi ayhan... hepinizin yüreğine ve emeğine sağlık... iyi ki varsınız...
ve katılanlar böyle bir buluşmaya katıldığınız için çok şanslısınız.. sizinde emeğinize ve yüreğinize sağlık...
Soner abinin dediği gibi bu buluşmayı kaçırmamak lazımdı ama kısmet değilmiş gönül isterdi ki sınavlarım olmasın orçun abiyle çıkıp çorludan beraber gelelim ama nasip olmadı.. Çok güzel bir buluşma olmuş katılan ve emek veren herkese teşekkürler.. Emeğinize yüreğinize sağlık.. Bir dahaki buluşmada umarım yanınızda olurum..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
resimlere baktıkça yorumları okudukça içim kötü oldu ya gelebilseydim keşkeçok güzel bir buluşma olmuş, bir dahaki buluşmaya katılamamak gibi bir lüksüm yok artık bu ortamı gördükten sonra
![]()
eveeeet,iki gunluk dınlenmenın arkasından ancak gecebıldım bılgısayarın basınaarkadşlar öncelıkle buluşmamıza katılan abılerım arkadaslarım ablalarım kardeslerıme cok cok teşekkur ederı,umarım sızlerı uzecek utandıracak sıkacak kıracak bırseyler yasatıp mahcup olmamısızdır,organızasyonda yardımlarını esırgemeyen adem dostum hedıyelerımızı getıren orcun arkadaşım bızlere deger verıp buluşmaya katılan herkeze cok cok teşekkur ederım,sizleri seviyorum,Allah neşemızı bozmasın daha çok buluşmalara inşallah.
arkadaşlar gunumuzun en basında eskısehırden eser arkadasımızın uzucu haberıyle keyıflerımız baya bır kacmısken konvoy esnasındada özlem arkadasımızın aracına vurulması baya bır uzdu bızı,Allajtan her ıkı kazadada canımıza bırseyın gelmemsı en buyuk tesellıydı hepımıze,buluşmadan sahsım olarak cok keyıf aldıgımı soylemelıyım,sızlerınde keyf aldıgını guzel vakıtler gecırdıgınızı duymak ısın en keyıflı yanı,arayıp tesekkur eden herkez cok keyflı gectıgını soyledı gercektende kotu baslayan gunumuz cok neselı cok atraksıyonlu maceralı ve eglencelı gectı,dılerım herkez benım aldıgım keyfı almıs evıne dondugunde tatlı yorgunluguna degmıstır,birdahakı buluşmalarda gorusmek dılegıyle hepınıze saygılar,ayaklarınıza saglık.....
çok güzel kareler ayağınıza sağlık böyle bir buluşma adana ve ya mersinde çok zor kıskandım walla...
Son videoda bir izleyici "Adem abi mevziyi yıkacaktı" demiş.koptum yaaaaa![]()
gülün siz gülün, gerçi bende koptumgerçekten bir ara duramadım mevzi cidden yıkılıyordu
günün olayıydı paintball![]()
Konu JASMINE tarafından (13/09/2011 Saat 22:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
Paintball videoları da süper olmuş...Yasemin'cim sana çekimler için Murat sana da
paylaşım için teşekkürler...
Neyseki en büyük reyting karesi yok, benim düştüğüm sahne...![]()
Aksilikler o gün yakamı bırakmadı resmen, izlemeye giderken Murat'ın dikkat
edin kayarsınız demesine kalmadan kendimi yerde buldum...
O da yetmedi, parmağımdaki ufacık yara iltihaplandı, şimdi antibiyotikli pomad kullanıyorum...
Yine de vardır bir hayır diyorum...![]()
tebrikler gerçekten dolu dolu ve müthiş keyifli olmuş, darısı bizlerinde başına diyelim![]()
Rica ederim. Çok kötü bir çekim yapmamışım ancak biraz daha yol almam lazım![]()
Ancak arkadaşlarımın zor anlarında kamerayı kapalı tutacak kadar hislerimin iyi olduğumu düşünüyorum
![]()
3-5 saniye geç kapatsam herkes o düşüşü görecekti
Gerçi çok estetik bir düşüştü itiraf ediyorum.
Bu arada benimde ellerimdeki yaralar halen kanıyor ve kapanmayada hiç niyeti yok gibiGeçmiş olsun tekrardan.
Murat sana olan öfkesini benden çıkartmaz umarım
Akif, emin ol İzmir'de de buna benzer organizasyonları geçmişte çok yaptık. Ancak bu sıralar arkadaşlar tatil modundan bir türlü çıkamadılar. Ayrıca İstanbul'lu arkadaşlar buluşma konusunda mesafe ve sınır tanımıyorlar. İnşallah önümüzdeki günlerde bizde böyle bol keyifli bir buluşma organize edebiliriz.![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri