Yarın hava çok güzel olacak gibi görünüyor.... İşallah bu şekilde olur da, herkes araçlarını pırıl pırıl getirmiş olur..
Liste baya uzayınca dedim ki normal bi yer bize dar gelecek nolur nolmaz ben daha geniş bir yer arayayımGerçi listedekilerin tamamı gelir mi orasıda meçhul ama işi şansa bırakamadım mekan güzel güzel olmasına da fiyatlar konusunda emin değilim
![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Yarın hava çok güzel olacak gibi görünüyor.... İşallah bu şekilde olur da, herkes araçlarını pırıl pırıl getirmiş olur..
GÜNCEL LİSTE
1-sundown : Umut KÜLÜR (AVRUPA YAKASI)
2-whitegold : Soner ŞEN ( AVRUPA YAKASI)+1
3-WiSTaRiA : Orçun ÇABUK ( TRAKYA 59,5 )
4-tayfux: Tayfun AYDIN (AVRUPA YAKASI)
5-Sedini : Aytug Lule ( ANADOLU YAKASI ) +1 Benim arabanın ikizi geliyor foruma üye olamadı henüz..
6-tmac_fuat : Fuat Yurtseven (ANADOLU YAKASI )
7-özdem : Özlem&Ayhan ÇUFAOĞLU (ANADOLU YAKASI)
8-34ozkankurtuldu34 - Özkan KURTULDU - ( AVRUPA YAKASI )
9-siyah rüzgar : Adem AY (AVRUPA YAKASI)
10-fiko : Fikret GÜMÜŞ (ANADOLU YAKASI)
11-AYM : Abdullah (AVRUPA YAKASI)
12-Wepster : Gökay BALABAN ( Avrupa Yakası )
13-ardatsiz : Arda ATSIZ ( Avrupa Yakası )
14-barslan112 : Burhan ARSLAN ( Avrupa Yakası ) ( Ev SaHiBi )
15-Özgür izmir
16-Revenant : Koray TEKBAS (Avrupa Yakası)
17-guner : Güner Altıyaprak ( Avrupa Yakası)
18-Peterpan - Fatih Ata +1
19-eray124-eray ALTINDERE
20-bravosercan-sercan TÜRKÖZ(AVRP YAKASI)
21-ExTReMe-Çağatay GÜLDALI +2 (avrp yakası)
22-PLaTiNuN : Tolga YILDIRIR ( AVRUPA YAKASI )
23-nevarulan Erhan YALÇIN( AVRUPA YAKASI )
24-superman - ERKIN CIN
25-farukileri - Faruk İleri (Hangi yaka olduğum fark etmez atlar gelirim)
26-cimeny - Yusuf Çimen ( Avrupa yakası )
27-61TS61 : Ender Kum (Avrupa Kıtası)
28-emredniz - Emre Deniz
29-cakalsari - Ycl bcr ( Avrupa Yakası )
30-skystar37 - Ramazan Erdemir ( Avrupa Yakası )
31-mm_isik - Murat IŞIK (Avrupa Yakası)
32-Luc - Cüneyt Tasyonan (Anadolu Yakası)
33-opel corsası ıle halıme (avrupa yakası) whitegold mısafırı
34-Gpcool - Vedat YAPRAK ( Forum İstanbu'dan )
35-Elmedin - Elmedin BAŞKOL (AVRUPA YAKASI )
36-Levent53-levent suyabatmaz (heralde avrupadır)
liste hayli kalabalik, guzel gorunuyor, guzel bir bulusma olacagina eminim![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
Yarın kısmetse 4 kişilik bir grup olarak arkadaşlarımla saat 5 gibi forumda olurum... Siz gelmeden önce forumu gezeyim diye erken çıkıyorum yola... Forumda görüşmek üzere...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
benı ekleyın madem sız bana gelmıosunuz bn sıze gelırım dımı orcun abı bıze ters gelır avrupa ama olsun![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
tolga abi sende olmasan varya halımız harab hee ne olcak bu forumun halı![]()
Hepimiz biriz kardeşim takma kafanı çok güzel olacak![]()
Buluşma yeri ile ilgili bazı yorumlar:
Earth Cafe
beğenmezsek mekani kalkar gideriz toplu halde hadi 4 fire olsa 30 kişi birden kalkıp gidince üzülürler ama gideceğimiz başka bir mekanda "aha sayısal çıktı" diye sevinir![]()
Bende kesin geliyorum
Yeni üyeler yabancılık çekmez inşallah güzel bir sohbet ortamı olur,yarını iple çekiyorum,güzel bir paylaşım olur inşallah.Bilmediklerimizi ustatlardan öğreniriz
arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum aracım punto evo dynamic evo beyazı pop+sfk+sky , bir aksilik çıkmazsa buluşmaya bende geliyorum inş.![]()
Yorumları okumuştum daha önce tereddütlerim vardı ama bizim için en uygun mekanda burası...Yine de restoran müdürü ile bu konuyu konuşmadan edemicem...
Bundan önceki buluşmada da yabancılık çeker miyim diye düşünen arkadaşlar akşamın sonunda bi daha ki buluşma ne zaman diye soruyolardı
İnşallah..Bekleriz..
Görsel şölene dönüşecek gibi bu buluşma...Keşke açık otoparkı olsaydı forumun![]()
Guzel gunesli bir bulusma Günü geldi çattı![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri