Forum istanbul p2 13 nolu diregin altina puntisim duruyor... Bilgilerinize...![]()
Anadolu yakasından çıkacaklar.. en geç 5 te çıkın ancak gidersiniz inanılmaz bir trafik var öyle böyle değil..
HONDA CIVIC 1.6 i-VTEC Premium Eco Otm ile yollarda..
Forum istanbul p2 13 nolu diregin altina puntisim duruyor... Bilgilerinize...![]()
Benim de motosikletim p2 katı alışveriş merkezi girişinin orada duruyor.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
böyle bir kalabalık bir organizasyona elimde olmayan nedenden dolayı bu seferde aranızda olamıyorum kusura bakmayın ne zaman buluşma olsa hep aksilikler o güne geliyor ya katılmayı çok istedim ama olmadı![]()
şimdiden hepinize iyi eğlenceler benim yerimede eğlenin..
sonnn bir saaattt ve yola cıkıyorummm guzelll olucakk : ))
Arkadaşın acil işi çıktığından dolayı bugün onun yerine nöbetteyim gelemiyeceğim.Hepinize iyi eğlenceler.........
Eski nick: dileksu
yetişemedim yetişemedim Allahım o kadar da istemiştim bea off of fena trafik vardı anca mahmutbey tarafındayım![]()
çok istedim orada olmayı ama malesef olmadıpunto kovalamacasındayım hala.. inşAllah maşukiyeye geleceğim puntomla,böyle keyifli bir ortamı kaçırdığıma gerçekten üzüldüm..
yetişirsin reis daha yeni çıktılar earthcafeye. en çokda seni görmek istiyodum kısmet değilmiş
bugün bombayı patlattım, arabam artık butonla çılışıyor.yarın video çekip koyarım
![]()
buluşmada 34 s plakalı bi araç vardı sahibini göremedim kimindi acaba, çok iiydi cantları
abi arkasında sarı bi levha varmıydı, bagajda yani
Konu JASMINE tarafından (27/03/2011 Saat 00:07 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
inşAllah o mini de olsa tüm buluşmalara bende katılmak istiyorum Tayfun hocam![]()
Bittimi buluşma ? Gelmeyelim gerimi donelim ???
Forum istanbul yönünde(e5 ten gelirken) kaza var yol felç arkadaslar
Konu JASMINE tarafından (27/03/2011 Saat 00:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
Bende şimdi işten gelebildim çıkıp gidiyorum inş. görürüm bi kaç kişi..
güzel buluşmaydı. herkese teşekkürler.
abi napim bende kimseyi tanımıyom bi gideyim görüneyim dedimherkese sordum satılık mı araç diye masusdan....nickin neydi diyolar nevarulan diyorum garipsiyolar
tuhaf aslında deil mi
tayfun bak start buton tarifi verdim modifiye bölümüne bi göz at istersen. panjur için merte de tşkler, iyi fikir verdi valla![]()
Konu sadece_erhan tarafından (26/03/2011 Saat 23:33 ) değiştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri