26 Mart buluşmamızdan benim objektife takılan fotolar bunlar,güzel bir akşamdı,herkes memnun buluşmaların devamını diliyorum...
26 Mart buluşmamızdan benim objektife takılan fotolar bunlar,güzel bir akşamdı,herkes memnun buluşmaların devamını diliyorum...
Süper kareler bunlar. Özlediğimiz İstanbul karelerini görmek çok güzel.
Emeğinize sağlık, ayağınıza sağlık. Allah puntolarınıza zeval vermesin![]()
Özlem'cim, yakıyor puntişin maşallah.
Tolga, eğer yanlış görmediysem solda dipteki senin aracın olmalı. Işık altında Akdeniz mavisi olduğu belli oluyor. Maşallah.
Bu arada Sarı stilio'nun maşallahı var.
![]()
süper olmuş buluşma,çok şey kaçırdık anlaşılan..
Araba çok olunca mesafe uzadıı tabi buda fotolarıın netliğine yansıdı,ama peter pan tripod ile güzel kareler yakalamıştır stilioyu bekliyoruz 4gözle![]()
abi bıraktım arabayı yanınıza, hanımla bir reale gittik, geldiğimizde kime kalmamıştı![]()
aranızda çok kalamadım erken ayrıldım ancak güzel bir buluşmaydı birdahakine daha uzun görüşmek dileğiyle bu fotoda benden
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Uploaded ImageShack.us
Konu AYM tarafından (27/03/2011 Saat 00:21 ) değiştirilmiştir.
2008 Palio Sole 1.4 Fire Active Plus Pkt.
2008 Grande Punto 1.3 MultiJet Active
2011 Grande Punto 1.3 MultiJet Full Kit
Güzel bir geceydi,katılan herkese teşekkür ederim...
Bendeki fotoğrafları ayrı bir başlıkta eklerim...
Harika bir bulusmaydi... Herkeze katilimindan dolayitesekkur ederim ayri Tolgacigima organizasyonundan dolayi cok tesekkur ederim... Tekrar gorusmek umidiyle...
Süper bir buluşma idi.
Citroen C3 1.4 VTİ BMP
drive italian , kiss french
Bendeki fotoğrafları ekledim arkadaşlar...
https://forum.grandepuntotr.com/ista...cekimleri.html
çok güzel bi buluşmaydı,katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar... tebrikler istanbulll...
Konu mm_isik tarafından (27/03/2011 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir.
Katılan herkese çok teşekkür ederim... beni de puntom olmamasına rağmen aranıza kabul ettiniz ayrıca teşekkür ederim.. hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum, umarım bir çok buluşmanızda yer alırım bundan sonra.. Tolga herşey için çok saol, güzel bir organizasyondu..
resimleri de birazdan ekliyorum arkadaşlar...
Sağol ablacım benim mavim stilonun arkasında kaldı ya
Bizde sana teşekkür ederiz abicim ayaklarına sağlık yine şereflendirdin bizi...Görüşmek üzere..
Eyvallah fatihçim bende seninle tanıştığıma memnun oldum emeklerin için sağol bize renk kattın ama aracının maşallahı var kazasız belasız kardeşim![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
arkadaşların hepsiyle tanıştığıma memnun oldum .tolgaya teşekürler,ayrıca ÖZLEM VE AYHANA benim için zahmete girdiler çok teşekür ederim.usta güzel resim çekmişsin saol.çocuklara selam.
evet iki yakışıklı olunca poz güzel çıkıyor,![]()
Resimlerde benim stil biraz ön planda olmuş, ama baştan söliyim benim suçum yokben ortaya koymak istemedim, sağolsun arkadaşlar bana jest yapmak için hemde farklılık yaratmak için ortaya koydular.. Aslında renkli de bir görüntü olmuş.. Ben sırf puntoları da çekmek istemiştim ama, zaman olmadığı için onların karelerini alamadık, umarım bir daha ki sefere, açık bir alanda gün ışığında çok daha detaylı fotoğraflar alırız..
devamı...
Konu JASMINE tarafından (27/03/2011 Saat 03:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
Herşey çok güzeldi arkadaşlar. Hepinize çok teşekkürler bu güzel buluşma için.
+++++ Resimler güzel olmuş![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri