iç otopark yusuf...
.
iç otopark yusuf...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
listenin maşallahı var hearkadaşlar bu listeye yazdırıpta gelmeyene ceza uygulayalımmı?
hani birdahakı geldıgı buluşmadakı herkeze yemek ısmarlaması yada tatlı ısmarlaması gıbı?
![]()
Bulusmaya sitenin urunlerinden orn. Stickerlarindan falan getiren olacakmi arkadaslar kimlerin bulustugu belli olmasi icin![]()
Benim foto makinesi, umarım bende olur da tripod ile sağlam bir foto çekeriz grup olarak..
Bu arada GOP mudavimleri ile buluşarak gidebiliriz aslında...
whitegold nickli abimin pm'si sayesinde dikkatimi çekti bu konu başta heyecanlandım ilk buluşmama katılacam diyererekten
Fakat o tarihte ne yazık ki Trabzon'da olmam gerekiyor.
Bu buluşmayı kaçırdığım için gerçekten üzülüyorum.
Umarım en kısa zamanda başka bir buluşma daha düzenlenirde katılırız
Şimdiden iyi eğlenceler herkese , keyifli sohbetler dilerim.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
Sticer için görüşüp o güne kadar temin etmeye çalışacagım arkadaşlar herkez geldiginde araçlarında sticer olmayanlar temin edebilirler benden ve farklı servislerde uygulanan belli indirimlerden formumuzun sticerını temin ettikleri taktirde indirimlerden yararlanabilirler.
İlgilenecegim bu konuyla ilgili bilgi veririm sizlere...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
fatıh o aksam buyuk ıhtımal herkez ısten gelecegı ıcın heralde o olmaz ama kısmetse nısanda maşukıye organızasyonu dusunuyorum kalabalık bır gurup o zaman kısmetse olabılırbu ardada buradan duyurmus oldum arkadaşlar nısanda pek program yapmamaya calısın yada programınız ona gore yapın
cunku masukıye baya ıddalı bır organızasyon olucak
![]()
Konu whitegold tarafından (21/03/2011 Saat 16:36 ) değiştirilmiştir.
Sabırsızlıkla bu buluşmayıda bekliyor olacagız arkadaşım...
Arkadaşlar sticer için bir iki görüşme yaptım bu sticerların belli bir ücreti olacak neden derseniz formun giderleri bazı arkadaşlarımızın sırtında bir yük formda ne güzel eglenceler ortamlar ve arkadaşlıklar kuruyoruz bu tarafınıda düşünmeliyiz buluşma gününe kadar sticer elde etmeye çalışacagım ve forma katkı anlamında ufak bir ücreti olacaktır konu ile ilgili daha ayrıntılı bilgiyi temin ettigimde sizlerle paylaşacagım...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Bende sticker yok, eğer temin edebilirseniz almak istiyorum
Tamam fuat temin etmek için ugraşıyorum şuan bende 1 adet kalmıştı söz onu sana verecegim temin edemezsem...
Zaman alacak
Yöneticimiz Erdi Antalyada Moderatörümüz coşkun la görüştüm elimden geleni yapacagım..Hazırda varsa temin edilecektir forma katsıda oluyor zaten bu gibi ufak birikmlerle ayakta duruyor birkaç arkadaşımız çogu zaman kendi birikimleriyle masraf ediyor...Kolay degil formun giderleri hemde katkıda bulunmuş oluruz...
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (21/03/2011 Saat 17:08 ) değiştirilmiştir.
GÜNCEL LİSTE
1-sundown : Umut KÜLÜR (AVRUPA YAKASI)
2-whitegold : Soner ŞEN ( AVRUPA YAKASI)+1
3-WiSTaRiA : Orçun ÇABUK ( TRAKYA 59,5 )
4-tayfux: Tayfun AYDIN (AVRUPA YAKASI)
5-Sedini : Aytug Lule ( ANADOLU YAKASI )
6-tmac_fuat : Fuat Yurtseven (ANADOLU YAKASI )
7-özdem : Özlem&Ayhan ÇUFAOĞLU (ANADOLU YAKASI)
8-34ozkankurtuldu34 - Özkan KURTULDU - ( AVRUPA YAKASI )
9-siyah rüzgar : Adem AY (AVRUPA YAKASI)
10-fiko : Fikret GÜMÜŞ (ANADOLU YAKASI)
11-AYM : Abdullah (AVRUPA YAKASI)
12-Wepster : Gökay BALABAN ( Avrupa Yakası )
13-ardatsiz : Arda ATSIZ ( Avrupa Yakası )
14-barslan112 : Burhan ARSLAN ( Avrupa Yakası ) ( Ev SaHiBi )
15-Özgür izmir
16-Revenant : Koray TEKBAS (Avrupa Yakası)
17-guner : Güner Altıyaprak ( Avrupa Yakası)
18-Peterpan - Fatih Ata +1
19-eray124-eray ALTINDERE
20-bravosercan-sercan TÜRKÖZ(AVRP YAKASI)
21-ExTReMe-Çağatay GÜLDALI +2 (avrp yakası)
22-PLaTiNuN : Tolga YILDIRIR ( AVRUPA YAKASI )
23-nevarulan Erhan YALÇIN( AVRUPA YAKASI )
24-superman - ERKIN CIN
25-farukileri - Faruk İleri (Hangi yaka olduğum fark etmezatlar gelirim)
26-cimeny - Yusuf Çimen ( Avrupa yakası )
27-61TS61 : Ender Kum (Avrupa Kıtası)
28-emredniz - Emre Deniz
29-cakalsari - Ycl bcr ( Avrupa Yakası )
30-skystar37 - Ramazan Erdemir ( Avrupa Yakası )
31-mm_isik - Murat IŞIK (Avrupa Yakası)
32-Luc - Cüneyt Tasyonan (Anadolu Yakası)
vallahı bu tıp organızasyonlar sız degerlı dostlarımızla guzellesıyor.inşallah dostlarım benı destekler yarı yolda bırakmaz tadından doyulmıycak bır gezı duzenleyebılırız,ama ben dostlarıma guvenıyorum yarı yolda bırkmaz onlar benı dımı? hanı bı destekcılerı gorelım??hem ufak caplı lıste yapmıs olurum sımdıden
he bıde desteklı atanlar var bende gelcem bende gelcem dıyıpte gelemıyenler onları bılıyoruz zaten ama onlarında destegı ıyı oluyor enazından gelen arkadasları gazlamıs oluyor
buluşmaya gelırsen soz ben sana hedıye etcem![]()
Karaborsa yapma sonerforma ufakta olsa katkıda bulunabildigimiz stickerları temin etmek için ugraşıyorum arkadaşlar..
arkadaşlar, eğer forumun logosunun vectorel hali mecut ise, bir arkadaş bana yollarsa c.tesi günü biraz getirebilirim, orada sticker ı olmayan arkadaşlara veririz...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri