ya bu arda resımler vıdeolar noldu elmedıiiiiiiiiiiiin?
ya bu arda resımler vıdeolar noldu elmedıiiiiiiiiiiiin?
bız anadolu yakası kırgınız dargınız ne gelen var ne gıden ne arayan ne soran![]()
Elinize emeğinize yüreğinize sağlık arkadaşlar... Gerçekten güzel eğlenmişsiniz... Aranızda olamadım ama inşallah kısmet olursa en kısa zamanda görüşücez canlarım...
Anadolu yakasına gidicem bu sefer...![]()
ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı
SATILIK REMUS EGZOST
http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html
Arkadaşım buyur gel istanbul emrine amade olacaktır ama anadolu yakasından bir ses çıkmayacak gibi bence yapsınlar bir organizasyonda görelim olmadı yine avrupa yakasında yaparız anadolu yakası gocunur belki. Şu konuyu aşamadık gitti anadolu avrupa yakası muhabetini sonunda delirtecekler beni çekecem kafayı birleştirecem iki yakayı![]()
müthiş bir eglenceydi uzun zamandır bu kadar eglenmedim desem yeri hesapta çok uygun geldi gibi![]()
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
ѕєη вєηιм нєя gє¢є єƒкαяıм gözüм∂єкι уαşıм ѕιgαяα ∂υмαηıм ѕєη вєηιм ∂αмαя∂αкι кαηıм gözüм∂єкι уαşıм şαηℓı вєşιктαşıм.. кαℓвιмιη єη σятα уєяιη∂є вüуüк вιя уαηgıη ναя αℓєνℓєя ιçιη∂є.. вєşιктαş ѕαηα уємιη σℓѕυη.. вιтмєує¢єк ѕєν∂αη мєzαяıм∂α вιℓє.. çαяşı
SATILIK REMUS EGZOST
http://forum.grandepuntotr.com/satilik-parca/32546-satilik-remus-egzost-1-3-dizeller-icin.html
güzel fikir...![]()
delirtme len beni başka sebeplerin var halbuki bilmez miyim seni
bi kere de karşıya gel be,ben o kadar gidiyorum bakolm bu kadar ses ediliyo ayarla bi yer bu tarafta çağıralım abicim oradaki insanları...bak bu buluşma gayet güzel oldu,kafama yatmayan bi yer olmasaydı niye orda yapiim lan ben deli mi dürttü beni
![]()
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
alemsiniz yahu...
Yorum yapmıyorum artık herkezi kendi haline bırakmak lazımdoktorlar boşuna dememiş
![]()
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri