avrupalı bı katılımcı olarak avrupalı bagzı arkadaşların adına bızde şikayetcıyız hep bız hep bız olmuyor azcıkta anadolu yakasını zıyaret edelım ılk sırayada whtegold (AVRUPA) dıyede benı yazın yoksa gelmem ona gore dermişimm:):)...
Printable View
ya bu arda resımler vıdeolar noldu elmedıiiiiiiiiiiiin?
bız anadolu yakası kırgınız dargınız ne gelen var ne gıden ne arayan ne soran :S:S
Elinize emeğinize yüreğinize sağlık arkadaşlar... Gerçekten güzel eğlenmişsiniz... Aranızda olamadım ama inşallah kısmet olursa en kısa zamanda görüşücez canlarım...
Anadolu yakasına gidicem bu sefer... :D
Arkadaşım buyur gel istanbul emrine amade olacaktır ama anadolu yakasından bir ses çıkmayacak gibi bence yapsınlar bir organizasyonda görelim olmadı yine avrupa yakasında yaparız anadolu yakası gocunur belki. Şu konuyu aşamadık gitti anadolu avrupa yakası muhabetini sonunda delirtecekler beni çekecem kafayı birleştirecem iki yakayı :)
müthiş bir eglenceydi uzun zamandır bu kadar eglenmedim desem yeri hesapta çok uygun geldi gibi :)
güzel fikir... :D:D:D:D
delirtme len beni başka sebeplerin var halbuki bilmez miyim seni :D
bi kere de karşıya gel be,ben o kadar gidiyorum bak :D olm bu kadar ses ediliyo ayarla bi yer bu tarafta çağıralım abicim oradaki insanları...bak bu buluşma gayet güzel oldu,kafama yatmayan bi yer olmasaydı niye orda yapiim lan ben deli mi dürttü beni :D
alemsiniz yahu...
Yorum yapmıyorum artık herkezi kendi haline bırakmak lazım :) doktorlar boşuna dememiş :)