ule özkan sen yine ortalığı kızıştırıyosun
şimdi beni bıraktın orçunamı taktın kafayı
arkadaşlar gülün ciddiye almayın hava soğuk ya yine bir büyük içmiştir
kalede boş sallıyo orçuna birazdanda gelemedim diye bana sallamaya başlar
valla diline düşüceğinize gidin kör kuyuya düşün =))))))
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Gerçekten keyifli bir geceydi.Orada olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum hakikaten.
Orçun abicim keşke sen de olsaydın ya,gözlerimiz hakikaten seni aradı,öyle böyle eğlenmedik yani...
Coşkun abi o kadar seni andık bi insan geleydi ya![]()
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
efsane çok yakında geri dönecek merak etmeyin affettirecem kendimi
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
yine oldukça keyifli, güzel bir buluşmaydı...
emeği geçen ve katılan herkese çok teşekkürler...
Arkadaşlar katılan tüm arkadaşlara teşekkürler müthiş bir geeceydi gerçekten çok eglendik aama orçunun yoklugunuda hissettik buda bir gerçek keşke aramızda olsaydın be orçunum ama yinede canın saolsun senin yollar gerçekten kar tutacak yerler eger elinde imakn olsa gelecegini biliyorum... Bende Taxime çıktım buluşmadan sonra yeni geldim eve saat 05:oo geçti sanırım herkeze çok teşekkürler sizleri seviyorum arkadaşlar iyiki varsınız taximde müthişti bu gece buda bir gerçek alem yaşıyor bizse rol yapıyoruzama tam tersi bence rol yapan onlarr biz gerçek hayatı yaşıyoruz dostlarım herkeze saygılar...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Süper bir geceydi gerçekten çok eğlendik kahkahalar şarkılar havada uçuşuyodu katılabilen herkesin ayağına yüreğine sağlık katılamayanlarında canı sağolsun bir daha ki buluşmalara artık...Faruk özellikle sana söyleyecek kelime bulamıyorum kardeşim samimiyetine hayranım onca yolu teptin geldin ve geri döndün tebrik ediyorum seni
Aman diğer arkadaşlar alınmasın gelemedik diye laf atıyolar durumu söz konusu değil sadece faruk içindi söylediklerim
Tabi Özlem ve eşi Ayhan abininde ayaklarına sağlık onlarda epey yol katettiler gözardı edilemez...Bir daha ki sefere buluşma ayarlanırsa biz o tarafa geçeriz artık![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Arkadaşlar emeğinize sağlık. Eee nerede fotoğraflar?
Fotoğraf çekimimiz pek olamadı ama Elmedin cep telefonuyla
bir iki görüntü almıştı... Müsait olunca ekler herhalde...
Elmedin kendine geldiginde koyacaktır fotograf ve videoları güzel bir geceydi bir eglence bukadar olur mekandaki program süperdi bu işi gerçekten iyi biliyor arkadaşlar hem egleniyorlar hem eglendiriyorlar o ortamda eglenmedik diyen yalan söyler valla oynamayan kimse kalmadı masada![]()
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Ohhhh ne güzel. Kıskandım vallahi Özkan. Neyse biz geldiğimizde de isteriz böyle bir buluşma![]()
emeğinize yüreğinize sağlık... katılan herkese teşekkürler..
Bizi bunlarla korkutamazsın![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
arkadaşlar bıraz gec yazıyorum ama cumartesı gecesı gercektende cok ama cok eglencelıydı epeydır gorusemıyorduk bol bol sohpet ettık kahkaha attık oynadık kurtlarımızı doktuk kurt kalmadı o yuzden uzun bı muddet boyle buluşma yapmayalım lutfenşaka şaka siz yapın ben kurt bulur gelirim
gelen de gelemeyende arkadaşlara teşekkür ederim,en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle, ne biri ordan anadolu yakasımı dedi??
anladın sen onu
?
başımızın ustunde yerın var ablacım herzaman beklerız.
Konu JASMINE tarafından (13/12/2010 Saat 21:30 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri