MAŞUKİYE (KOCAELİ)
ÇATALCA (İSTANBUL)
POLONEZKÖY (İSTANBUL)
BELGRAD ORMANLARI (İSTANBUL)
Daha 1 haftamız var ve tam olarak pazartesiden itibaren tam olarak açıklanacak....
Bu arada evet anıl kardeşim forumdan uzaklaştırıldı ama gelicek...
Tam olarak buluşma yerini pazartesiden sonra konuşsak bence daha iyi olur... Pazar günü 3-4 kişi keşif yapıcaz ve Trakya grubu olarak ben gidicem keşife ona göre tam bir buluşma yeri belirlememiz daha sağlıklı olur kanaatindeyim.. Genede düşüncelerinize saygı duyarım...
sorular toplu cevap vereyim...
liste doğrudur anıl geliyor (tolgadan aldığım bilgi forumda yazıyordu zaten
tolga hafta sonu anıl sercan ve 1-2 kişiyle fizibilite çalışmalarını yapacaktı ki forumu genelde takip eder o cevap verir.
kendimle gurur duydum ben gelemeyecek olsam bile siz gidin diye nasıl ummalı çalıştığımı görün ve sizde benimle gurur duyun![]()
![]()
![]()
aynen biz niye kasıyoruz ki daha zaman var hafta içi herşey belli olur![]()
Arkadaşlar pazartesiye kadar sabredin gerekli olan tüm bilgileri yazacağım...Pazar günü yapacağımız tatbikatla herşey netleşmiş olacak ve sizlerle paylaşacağız herşey güzel bir buluşma ve organizasyon için merak etmeyin konuyu havada bırakmış değiliz![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
karışma bendediyosun yani abi hadi bakalım güzel bir organizasyon bekliyoruz
Hee aynen öyle heyecan yokŞaka bi yana mekan konusunda araştırma yapamadım biraz uzak kaldı birde sınavlarım vardı o yüzden de ne buluşma yeri,zamanı ne de menü içeriği fiyat vs. gibi şeylerin adını koyamadık yoksa bu tür şeylere özen gösteririm evelallah yaptığım işlerde ortada...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Arkadaşlar konuyu dagıtmayalım yer ve zaman belli birtek mekan araştıracagız onuda bu hafta sonu halledecegiz.
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (07/06/2010 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
[QUOTE=34ozkankurtuldu34;325694]Arkadaşlar konuyu dagıtmayalım yer ve zaman belli birtek mekan araştıracagız.
13 HAZİRAN PAZAR ÇATALCA MANGAL PARTİSİ GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ
1-)34ozkankurtuldu34 - Özkan Kurtuldu - İstanbul +2
2-)atmaca615 - Anıl Şahin - İstanbul
3-)PLaTiNuN - Tolga YILDIRIR - İstanbul
4-)whitegold - Soner Şen- İstanbul +2 veya +3
5-)farukileri - Faruk İleri - İstanbul
6-)silentscream - Tolga TACALOĞLU - İstanbul +1
7-) - Tolgay ÖZKAN - İstanbul +2
9-)WiSTaRiA - Orçun ÇABUK - Tekirdağ +2
10-)İlyas Kösdere - orçunun iş arkadaşı - Tekirdağ +1
11-)evo61 - Özhan Şener - Tekirdağ +1
12-)hotflush - Tuğrul Dönmez - Tekirdağ +1
13-)taner-59 - Taner Beyazıt - Tekirdağ +1
14-)bravo_sercan - Sercan Türköz - İstanbul +1
15-)servogp - Servet Çay - İstanbul +1
16-)nemss1306 - Fırat Osmancık - İstanbul +1
17-)mm_işik - murat ışık- istanbul +1
18-)Elmedin - Elmedin Başkol - İstanbul +1
19-)ExTReMe_ Çağatay Güldalı - İstanbul +2
20-) GP COŞKUN Coşkun Turuca - iSTANBUL anadolu yakası
21-)StrawBeery - Mert Sözge - İstanbul +2
22-)Mjet - Şenol Çıracı - İstanbul
23-) FİORİNO SERCAN - İstanbul +1
Konu 34ozkankurtuldu34 tarafından (07/06/2010 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Gelen olur daha Mert sen gel deBiz yarın kısmetse (Soner,Özkan,Orçun,Sercan ve ben) sabahtan gidiyoruz Çatalcaya ufaktan bi kayıntı yapıp yer araştırıp herkesi bilgilendireceğiz İstanbul'a yakışır kaliteli bir organizasyon olması için gerekeni yapıcaz...
İnşallah 13 ünde hava güzel olur arkadaşlar...
İnşallah..Ben yarından şüpheliyim bu arada![]()
Hadi bakalım şimdiden merak ettim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri