tamam faruk eğitim sonralarında büyük ihtimal orada kalıyoruz biz... bir otel adı vardiler gerilla mı girilla mı ne ordan beni alırsın içmeye ııı şey pardon marşlar şarkılar söylemeye gideriz yeni eler yaparız
yok orçun abi benim ki işin latifesi tabiki pazar günü olur piknik dediğin.
seni yazdım kenara demek beni bu kadar istemiyorsun EviLDoeR gelirse ben gelmem diyorsun
neyse artık bende fotolara bakarım vaaay arkadaşlar çok eğlenmiş derim
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri