ama seninki benzinli benimki dizel fark busaol abi sanada iyi geceler
MAŞUKİYE (KOCAELİ)
ÇATALCA (İSTANBUL)
POLONEZKÖY (İSTANBUL)
BELGRAD ORMANLARI (İSTANBUL)
ama seninki benzinli benimki dizel fark busaol abi sanada iyi geceler
Arkadaşlar,
Bir süredir askerlik dolayısıyla forumdan uzak kaldım, buluşmaya katılmak istiyorum ancak o gün iş dolayısı ile katılamama durumum var. Eğer gelirsem iki kişi aranıza katılmak isterim.
gel buyur kardesım basımızın ustunde yerın var
Erdem başımızın üstünde yerin var hem askerlik yorgunlugunu atarsın üzerinden buyur gel arkadaşım...
Bu arada beyler MAÇTA YAPALIM kadroyu hazırlayalım futbol topu olan getirsin arkadaşlar güzel bir maç çıkartırız Coşkun sen topa vurmayı biliyormusun? Hazırla kendini ve kadronu On numara olacak bu buluşma...
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Orçun abi pikniği c.tesi yapsak yada gebze civarlarında olursa (eğitim orada) kesin gelirim yine canlı bağlantı yerine canlı canlı katılmış olurum![]()
![]()
faruk sen maça uygun bir sound track albümü yap böyle daha gazlı bir futbol olur![]()
![]()
ama ben gelemiyorum yaaa hay bu eğitimin![]()
![]()
![]()
13 HAZİRAN PAZAR ÇATALCA MANGAL PARTİSİ GÜNCEL KATILIMCI LİSTESİ
1-)34ozkankurtuldu34 - Özkan Kurtuldu - İstanbul +2
2-)atmaca615 - Anıl Şahin - İstanbul
3-)PLaTiNuN - Tolga YILDIRIR - İstanbul
4-)whitegold - Soner Şen- İstanbul +2 veya +3
5-)farukileri - Faruk İleri - İstanbul
6-)silentscream - Tolga TACALOĞLU - İstanbul +1
7-) - Tolgay ÖZKAN - İstanbul +2
8-)EviLDoeR - murat koca - İstanbul
9-)WiSTaRiA - Orçun ÇABUK - Tekirdağ +2
10-)İlyas Kösdere - orçunun iş arkadaşı - Tekirdağ +1
11-)evo61 - Özhan Şener - Tekirdağ +1
12-)hotflush - Tuğrul Dönmez - Tekirdağ +1
13-)taner-59 - Taner Beyazıt - Tekirdağ +1
14-)bravo_sercan - Sercan Türköz - İstanbul +1
15-)servogp - Servet Çay - İstanbul +1
16-)nemss1306 - Fırat Osmancık - İstanbul +1
17-)mm_işik - murat ışık- istanbul +1
18-)Elmedin - Elmedin Başkol - İstanbul +1
19-)ExTReMe_ Çağatay Güldalı - İstanbul +2
20-) GP COŞKUN Coşkun Turuca - iSTANBUL anadolu yakası
21-)StrawBeery - Mert Sözge - İstanbul +2
22-)Mjet - Şenol Çıracı - İstanbul
23-) FİORİNO SERCAN - İstanbul +1
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Tabiki buyur gel arkadaşım.. Diğer dostlarımında dediği gibi başımızın üzerinde yerin var....
Özkanım harika olur ya sıcağın altında sarhoş sarhoş ne oynarız valla
Hımmm....Demek güzel frikik kullanıyosun.. Top getireyimmi coşkun
Senide aramızda görmeyi çok isterdik ama sonuçta iş yüzünden gelemiyosun.. Canını sıkma kalplerimiz ve gönüllerimiz bir.. Canlı telefon bağlantısı yaparız canım![]()
Bilmiyorum ki muratçım.. Tahminimce piknik cumartesi olursa listenin yarısından fazlası gelemez diye düşünüyorum...
tamam faruk eğitim sonralarında büyük ihtimal orada kalıyoruz biz... bir otel adı vardiler gerilla mı girilla mı ne ordan beni alırsın içmeye ııı şey pardon marşlar şarkılar söylemeye gideriz yeni eler yaparız![]()
![]()
![]()
yok orçun abi benim ki işin latifesi tabiki pazar günü olur piknik dediğin.
seni yazdım kenara demek beni bu kadar istemiyorsun EviLDoeR gelirse ben gelmem diyorsun![]()
![]()
neyse artık bende fotolara bakarım vaaay arkadaşlar çok eğlenmiş derim![]()
![]()
tabi bu arada herkese iyi eğlenceler![]()
yok yok yer ve zaman her şey hazır bozmaya gerek yok başka zamanda o tarafta düzenlenir![]()
Banada cumartesi uymaz zaten canlarım... Yer ve zaman güzel... Hayırlısı başka zaman birlikte oluruz muratçım...
arkadaşlar bu aralar işten dolayı siteyi pek takip edemiyorum ara ara kontrol edıyor bulusma hakkında bılgı edınıyorum.
13 hazıranda yapılacak bulusma ıcın ne bulusma yerı belırtılmıs,ne resım gosterılmıs,ne fıyat belırtılmıs ve toplanma yerı belırtılmıs?
yanlısmıyım?
en azından bulusma yerıne gıtmek ıcın ortak bı toplanma yerı bulalım kendımıze konu ancak toparlanır. artık mahmutbey gıselerımı olur yoksa e-5 ten gıdılıp mecıdıyekoy-cevızlıbag-şirinevler-yenıbosna-k.çekmece-avcılar da bulusulup toplanılırmı?? bunları konusmak gerek
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri