Bu hafta pazar olmazmı sonerim? Bana ayın 6sı uyarda son haftaya sıkıştırılmasın diyorum o yüzden yani.. Yoksa hafta sonları çalışmadığımdan bana uyar dostum..
MAŞUKİYE (KOCAELİ)
ÇATALCA (İSTANBUL)
POLONEZKÖY (İSTANBUL)
BELGRAD ORMANLARI (İSTANBUL)
uYGuNDuR![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Bu hafta pazar olmazmı sonerim? Bana ayın 6sı uyarda son haftaya sıkıştırılmasın diyorum o yüzden yani.. Yoksa hafta sonları çalışmadığımdan bana uyar dostum..
Konu WiSTaRiA tarafından (25/05/2010 Saat 14:43 ) değiştirilmiştir.
kartaldan gidenler için istikamet bumudur arkadaslar....
ortak bir buluşma yeri belirliyeceğiz.. Oradan buluşup çatalcaya geçeriz ama haritan doğru kardeşim..
şu anda çatalca seçeneği önde arkadan belgrad ormanı bastırıyo bakalım sonuç ne çıkacak
bu arada anketin sonlanacağı tarih 2 haziran olarak gözüküyor
yeri net olarak beklemek için anketin sonlanma tarihini bekleyeceğiz dimi arkadaşlar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
13 Haziran Banada uyar 20side farketmez Anket sonucunuda görelim ona göre hareket edelim arkadaşlar ben bu hafta sonu bursadayım keşif için katılamayacagım ama hafta içi 4-12 çalışacagımdan hafta içi çatalcayı alt üst ederim anketide bekliyelim derim ben sonuç degişirse boşuna çatalcayı alt üst etmiş oluruz. Şimdiden sabırsızlandım desem yeri güzel bir organizasyon olacak dogrusu nevale herkez kendi getirecek dimi bencede öyle olsun herkez kendi agzının tadını biliyor![]()
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
Bir yandanda liseteyi oluşturalım arkadaşlar...
1-34ozkankurtuldu34- İstanbul +1 ve Bir çift daha gelecek benimle yani +2
Dünayaya geldigin zaman, sen aglarken çevrendekiler gülüyorlardı Öyle bir hayat sürki, öldügünde çevrendekiler aglarken,sen gülümseyerek ahirete gidesin.
....GÜNCEL....
1-34ozkankurtuldu34 İstanbul +2
Anıl senin artın nerde yawwhep yalnızmısın sen yoksa tek aşkın puntomu
![]()
Konu atmaca615 tarafından (26/05/2010 Saat 00:59 ) değiştirilmiştir.
Bilerek 10 günlük zaman aralığı bıraktım abi mümkün olduğunca çok kişinin görüp oylaması için bencede beklemekte yarar var...
Evet inşallah güzel bi organizasyon olucak abi sanırım çoğu kişi nevaleyi kendi istediği gibi getirmekte hemfikir...
Üzülme anıl kardeşim elbet çıkar gönlüne göre biri olmazsa gönüller bir olsun bize takılmaya devam et geceleri keyfimize bakalım sahillere akalım
....GÜNCEL....
2-atmaca615 (Anıl Şahin)
3-PLaTiNuN (Tolga YILDIRIR)
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Bu Nevale kendimiz getiricez muhabbeti nasıl olucak arkadaşlar... Bu konuyu biraz açabilirmiyiz? Evde anamıza dolmamı sardırıcaz salatamı hazırlatıcaz anlıyamadım da...![]()
Abi açılacak bi tarafı yok ki dolmayı yaptırdıktan sonra yemek için taa çatalca'ya gidicek halimiz yokEt,köfte,tavuk,sucuk vs. vs..olay bundan ibaret
Ya da kim söledi bilmiyorum ama güzel fikir çatalca taraflarında güvenilir bi yerden hep beraber nevaleyi alabilirizde...
....GÜNCEL....
2-atmaca615 (Anıl Şahin)
3-whitegold(SoNeR SeN)+1 2 3 4 5 6 gıder bu![]()
Konu whitegold tarafından (26/05/2010 Saat 17:53 ) değiştirilmiştir.
yeme ıcme konusundan sıkıntı yok bana hepsı uyar toplum ne derse ona uyarım, orcun ve tolga 06,06,2010 da kesıf ıcın sozzlesıyoruz o zaman ok mı?
....GÜNCEL....
2-atmaca615 (Anıl Şahin)
4-whitegold (Soner Şen)
06.06.2010 bana uyar soner...
....GÜNCEL....
2-atmaca615 (Anıl Şahin)
4-whitegold (Soner Şen)
5-farukileri(Faruk İleri)
artı bişey koyabilirsem(ki benim tek geleceğim şu anda kesin gibi)ekler giderim ben bunun üstüne
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri