....GÜNCEL....
1-34ozkankurtuldu34 İstanbul +2
2-atmaca615 (Anıl Şahin)
3-PLaTiNuN (Tolga YILDIRIR)
4-whitegold (Soner Şen)
5-farukileri(Faruk İleri)
artı bişey koyabilirsem(ki benim tek geleceğim şu anda kesin gibi)ekler giderim ben bunun üstüne
MAŞUKİYE (KOCAELİ)
ÇATALCA (İSTANBUL)
POLONEZKÖY (İSTANBUL)
BELGRAD ORMANLARI (İSTANBUL)
....GÜNCEL....
1-34ozkankurtuldu34 İstanbul +2
2-atmaca615 (Anıl Şahin)
3-PLaTiNuN (Tolga YILDIRIR)
4-whitegold (Soner Şen)
5-farukileri(Faruk İleri)
artı bişey koyabilirsem(ki benim tek geleceğim şu anda kesin gibi)ekler giderim ben bunun üstüne
Ben kacirdim biraZ konuyu , bu liste tatpikat listesimi , tarih listesimi , total geliceklern listesimi.
Nereye gidiyorsaniz benide ekleyin![]()
Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun =)
total liste sanırım ya tatbikata soner abiyle orçun abi gidecekler sanırım ama soner abinin peşine bizde takılcaz elbetteki![]()
Ben maşukiyeye diye kullandım orası bir harika cennetten koparılmış bir mekan valla uzak ama değer...
Çatalca'ya +1 oy da benden.. Ama şu an için listeye adımı ekleyemiyorum.. Bir durum değerlendirmesi yapıp ona göre yazarım buraya.. Sadece haftasonları olduğu için mobilyaydı, beyaz eşyaydı, nikah işlemleriydir vs..vs.. hiç kendime vakit kalmıyor..
+1 de bnden abi
ikna etmem zor oldu ama![]()
Yaw biz çatalcaya gidicez gitmesine de belgrad diyenlerde çoğaldınapsak aynı gün oraya da mı keşfe gitsek
![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Akşam konuşulanlara göre , bu pazar sabah 9 da 2 araba olarak çatalcaya gidilip keşif ve tatpikat yapılıcak , tarihte 13 haziran mantıklı diye konuşuldu, 20 sinde olursa bi onceki cuma okullar kapanacagı için gelemeyen olabilirmiş..
Kendimi muhbir gibi hissediyorum![]()
Muhbir seni....Dün akşam özkanla konuştum bende banada anlattı bazı şeyleri.. Yalnız saat 9da çatalcada olucakmışız da 9 çok erken değilmi dostlarım... şöyle 11-12 gibi orda olsak daha iyi olmazmı...
Keşif yapıp öğleden sonrada mangal yapıp akşamda dönmüyecekmiyiz dostlar... Genede siz bilirsiniz... Bana her yol paris
Bu arada arkadaşlar katılım listesi ne oldu? Liste nereye kayboldu?![]()
Konu WiSTaRiA tarafından (27/05/2010 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir.
Waay gizli gizli kararlar hee saol Sercan![]()
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
arkadaşlar anket kafa kafa ya gidiyor
şu anda durumlar eşit karar vermek lazım
çatalcamı
belgradmı
bakalım hangi seçenek kazanacak 2 haziranda
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
ya dun kesif için bende gelicem diye konustuk ama dun muhabbetin arasında daldım gitti.cumartesi pazar sınavlar var![]()
Pazar günü ögleden snra mezun oldugum okulda pilav gunu varmış, şimdi çatalcadaki mangal bırakılıp pilav gunune gidilmez herhalde![]()
Arkadaşlar çatalcada yapalım bakın çok güzel yerler var. Bir derenin kenarına gideriz.. çeşmeden soğuk su akar ağaçların altında daha rahat oluruz...
Şuanda çatalca ağırlıklı tolgaycım ama anket sonucu bakalım ne getiricek... Bakalım şuanda başa baş gidiyor Çatalca ile Belgrad eyer hala sonuna kadar başa baş giderse bir anket daha açarız belgradmı çatalcamı diyeGüzel olmazmı?
Ben belgrad ormanına hiç gitmedim ve yorum yapamıyorum.. Takdir sizin neresi derseniz biz TRakya Grubu olarak rengarenk puntişlerimizle ordayız![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri