Alıntı GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
şu anda çatalca seçeneği önde arkadan belgrad ormanı bastırıyo bakalım sonuç ne çıkacak
bu arada anketin sonlanacağı tarih 2 haziran olarak gözüküyor
yeri net olarak beklemek için anketin sonlanma tarihini bekleyeceğiz dimi arkadaşlar
Bilerek 10 günlük zaman aralığı bıraktım abi mümkün olduğunca çok kişinin görüp oylaması için bencede beklemekte yarar var...
Alıntı 34ozkankurtuldu34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
13 Haziran Banada uyar 20side farketmez Anket sonucunuda görelim ona göre hareket edelim arkadaşlar ben bu hafta sonu bursadayım keşif için katılamayacagım ama hafta içi 4-12 çalışacagımdan hafta içi çatalcayı alt üst ederim anketide bekliyelim derim ben sonuç degişirse boşuna çatalcayı alt üst etmiş oluruz. Şimdiden sabırsızlandım desem yeri güzel bir organizasyon olacak dogrusu nevale herkez kendi getirecek dimi bencede öyle olsun herkez kendi agzının tadını biliyor
Evet inşallah güzel bi organizasyon olucak abi sanırım çoğu kişi nevaleyi kendi istediği gibi getirmekte hemfikir...
Alıntı atmaca615 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yapayanlızım abi yapayanlızım doğdum yanlızım yaşıyorum yanlızım ölecem gene yanlızım bulamadım gönlüme göre birini ne sen sooorr ne ben söyliyim
Notüzelt dedin düzelttim ama yazacak birşey bulamadım gene saçmalama deme abi bana
Üzülme anıl kardeşim elbet çıkar gönlüne göre biri olmazsa gönüller bir olsun bize takılmaya devam et geceleri keyfimize bakalım sahillere akalım

....GÜNCEL....

1-34ozkankurtuldu34 İstanbul +2
2-atmaca615 (Anıl Şahin)

3-PLaTiNuN (Tolga YILDIRIR)