napsak benim arabayı mı versek sanahem kırmızı hem de 90lık değil
skydome var ama
![]()
haklısın mehmet abinin arabasına diecek laf yok gerçekten 10numara bi araç fakat istediğim özellikte değil ama düşünmüyor da değilim aklımın bi köşesinde dursun son çare olarak..![]()
napsak benim arabayı mı versek sanahem kırmızı hem de 90lık değil
skydome var ama
![]()
5kapı demiştim sonradan 2 kapı taktırıp vereceksen bana olurbide 75lik chip yaparsan alırım belki
![]()
ağır modifiye istiyorsun ama![]()
abi orjinal istiyorum ama yok ne yapalım en sonunda buna kaldık![]()
valla kardeşim Allah sabır versin,ben 4-5 ay alfa 156 baktım,tam bir tane buldum dedim taaa hataya gidecektim arabaya bakmaya,bunu gördüm aldımkısmet anlayacağın,yarın gelip de golf vs aldım deme de bu kadar punto aradıkdan sonra
![]()
Siz bas seyleri yanlis anliyorsunuz siz opak dediniz ben metalik buldum ve emin olun sizin alacaginizla bu aracin arasindada mutlaka fark vardir aynen bizim araclarinda sifiri ile olan farklari gibi . Yine diyorum satan kisinin kafasinda tahta eksik degilse asiri sikismadikca kimse temiz bir araci ( modlu modsuz ) degerinden assagi satmaz siz resmen hem super olsun hem ucuz olsun diyorsunuz bu biraz zor . Zaten ayni araci sifir fiyati ilede kimse vermez verende keyfiye verir satilmaz derlerya her kor malin bir topal alicisi oluriyi geceler diliyorum
![]()
bombayı yaptın son noktayı koydun abi![]()
herkese ii geceler....sabah ola hayrola
güncelllllll
serkut öyle uzun zamandır araba arıyorsunki iyi sabır varmış sende maşallah ben olsam şimdiye sıyırmıştım
benim araba falan senin istediğinden olsa al kardeşim götür git bin şuna diyecem artık![]()
6 aydır bu forumdayım,hiçbir ilanın bu kadar güncel olduğunu görmedim![]()
güncelll
arkadaşlar acillllllllllll
Arkadaşlar ihtiyactan bende aracımı satıyorum
2006 dynamıc e.kırmızı 95hp.6 ileri km 32.600
fiyatı 21.000 + 4 adet yeni kar lastigi
tlf: 0532 776 08 79
güncelllgüncelll
güncell
maşallah her 2 saatte bir güncellemişsiniz
saol arkadaşım ah bide bulabilsem herşey hazır valla ama ortada araba yok![]()
Sabah ola hayrola....
güncell
bu sabahların bi anlamı olmalı.....
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri