teşekkür ederim verdiğin bilgilerin için..
Kardeş umarım en yakın zamanda bulursun. Fakat hem dizel hem benzinli punto kullanan biri olarak dizele girme derim. Git benzinli al ve tüp attır. Ben öyle yaptım. Sky doomlu bir 75 beygir dynamic aldım. Lpg taktırdım ve çok ama çok memnunum. Hemen hemen dizel kadar yakıyor. Dizel ekonomik diyoruz da 10000'de bir bakıma giriyoruz benzinli de 20000 bakım. Dizel araba kışın ısınana kadar gideceğin yere varıyorsun. Satışı km sorunu yüzünden ayrı bir dert. Vallahi ben bir daha dizel araba almam. 75 ve 90 arasında da bu kadar takma bence. Uçurum fark yok. En güzeli, en kısa sürede senin olur umarım...
teşekkür ederim verdiğin bilgilerin için..
güncelll
tabi cnm 0kadar fark yok ısınma anlamında.kışında lpg sorun oluyo bazı araçlarda onun için en iisi dizel yakıt olarak performans tabiki benzin ama chiple birlikte dizelde benzinli kadar gider![]()
al benim aracı kurtul usta![]()
skydome yokki kardeşim senin arabada olsa beklemicem ztn![]()
Serkut skydome lu veriyoruz almıyorsun skydome suz veriyoruz sky yok diyorsun![]()
ölede fiyatta anlaşamıyoruzki seninlede bide 75lik ya pfffff ne sıkıntıymış bu böle
![]()
75-90 kısmına pek takılmayın aman aman bir fark yok.
75lik alırsanız tüketim daha az olur.
75 ile 90 arasında bencede fazla takılma hiçte öle aman aman bir fark yok anlamazsın bile şehir içi tüketim 75 liğin daha iyidir..
tüketim pek önemli değil(ztn petrol istasyonumuz var) ben dizel hastasıyım ama.
madem ıstasyon var al benım puntoyu basa basa gıt skydome dedıgın nedr yha 1500 liraya halledersın saten senın ıstedıgın arac 20,000 den asagı olmıyacak bn 18,000 e satıorm al 1500 de skydome yıne karlısın gel anlasalım senınle![]()
Arkadaşlar arabam kaza yaptığı için kasko şirketi ikame araç verdi. Dizel punto verdi ve benzinli de benzinli dedirtti bana. O ne sestir be kardeşimDizelden benzinliye geçtiğimde arabayı almaya gittim. Kontağı açtım adama bakarak Bu araba ne zaman çalışacak demiştim
![]()
dizelin turbo sesi yeter beee bırak çalışmasını turbosu adamı bitirio![]()
yok fırat kardeş hem 75lik seninki hemde sky yok bari sky olsaydı çünkü sky dome kesinlikle olacak alacağım araçta![]()
güncellll
bulana kadar güncell![]()
güncelll illede güncel
kafayı yiyecem arkadaşlar güncellll![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri