haklısın mehmet abinin arabasına diecek laf yok gerçekten 10numara bi araç fakat istediğim özellikte değil ama düşünmüyor da değilim aklımın bi köşesinde dursun son çare olarak.. ;)
haklısın mehmet abinin arabasına diecek laf yok gerçekten 10numara bi araç fakat istediğim özellikte değil ama düşünmüyor da değilim aklımın bi köşesinde dursun son çare olarak.. ;)
napsak benim arabayı mı versek sana:)hem kırmızı hem de 90lık değil:)skydome var ama:)
5kapı demiştim sonradan 2 kapı taktırıp vereceksen bana olur:Dbide 75lik chip yaparsan alırım belki:D
ağır modifiye istiyorsun ama:)
abi orjinal istiyorum ama yok ne yapalım en sonunda buna kaldık:D
valla kardeşim Allah sabır versin,ben 4-5 ay alfa 156 baktım,tam bir tane buldum dedim taaa hataya gidecektim arabaya bakmaya,bunu gördüm aldım:)kısmet anlayacağın,yarın gelip de golf vs aldım deme de bu kadar punto aradıkdan sonra:)
Siz bas seyleri yanlis anliyorsunuz siz opak dediniz ben metalik buldum ve emin olun sizin alacaginizla bu aracin arasindada mutlaka fark vardir aynen bizim araclarinda sifiri ile olan farklari gibi . Yine diyorum satan kisinin kafasinda tahta eksik degilse asiri sikismadikca kimse temiz bir araci ( modlu modsuz ) degerinden assagi satmaz siz resmen hem super olsun hem ucuz olsun diyorsunuz bu biraz zor . Zaten ayni araci sifir fiyati ilede kimse vermez verende keyfiye verir satilmaz derlerya her kor malin bir topal alicisi olur :) iyi geceler diliyorum ;)
bombayı yaptın son noktayı koydun abi :D
herkese ii geceler....sabah ola hayrola;)
güncelllllll
serkut öyle uzun zamandır araba arıyorsunki iyi sabır varmış sende maşallah ben olsam şimdiye sıyırmıştım :D
benim araba falan senin istediğinden olsa al kardeşim götür git bin şuna diyecem artık :D
6 aydır bu forumdayım,hiçbir ilanın bu kadar güncel olduğunu görmedim:)
güncelll
arkadaşlar acillllllllllll
Arkadaşlar ihtiyactan bende aracımı satıyorum
2006 dynamıc e.kırmızı 95hp.6 ileri km 32.600
fiyatı 21.000 + 4 adet yeni kar lastigi
tlf: 0532 776 08 79
güncelllgüncelll
güncell
maşallah her 2 saatte bir güncellemişsiniz
saol arkadaşım ah bide bulabilsem herşey hazır valla ama ortada araba yok:(
Sabah ola hayrola....
güncell