güncell
güncell
güncelll
güncell
istediğin özelliklerde ve dahası olan punto mu satmayı düşünüyorum.26.500 TL fiyat düşünüyorum.aracı görmek isteyen için 0532 286 2905 nolu tel. ve mailden ulaşabilir...
a
Akaryakıt istasyonun var ve 1.3mjet arıyorsun turbo sesine hasta kalıyorsun HMMMMMMM
güncelll
güncelllll
ikinci el temiz araba bulmak hayal gibi birşey artık. Ya temiz olmuyor, yada pahalı :(
valla doğru söylüyorsun temizi var ama pahalı valla bu nasıl piyasa anlamadım gitti valla:S
pahalı dediğiniz değerinde oluyor zaten temiz araç neden ucuz olsunki (sıkışmadıkca) iyi mal iyi fiyat kötü mal ucuz fiyat :)
BU arada düşünürsen benim araç 24000 verecem ..
Bi örnek vereyim size. 2011 opak renk dizel focus titanium Hb kasa. Bu aracı almak için bayiyle baya bi görüştüm bana verdikleri son fiyat 41.000 TL ydi. Şimdi size soruyorum bana netten bir tane 2011 model araç bulabilirmisiniz 2. el 41 e..
Topiği başından sonuna takip ediyorumda,
90 hp Emotion arıyorsun hemde sky lı yani bu arabayı kaça almayı düşünüyorsun yazda bir öğrenelim...
Ford / Focus / 1.6 TDCi Titanium / 2011 model 2,150km sahibinden.com'da
Ford / Focus / 1.6 TDCi Titanium / 2010 MODEL FORD FOCUS 1.6 TDCI TITANIUM sahibinden.com'da
Ford / Focus / 1.6 TDCi Titanium / Ford Focus 2010 1.6 TDCi 109 HB Titanium sahibinden.com'da
Ford / Focus / 1.6 TDCi Titanium / 2010 MODEL 7600KM FUULL DAHA TEMİZİ YOK.... sahibinden.com'da
Ford / Focus / 1.6 TDCi Titanium / Sahibinden 2010 Model 17.000 km`de Ford Focus 1.6 tdci Titanium sahibinden.com'da
daha bulayyımmı :)
şimdi bir aracın çok modeli çok versiyonu olunca haliyle alıcınında kafası karışıyor sıfır gp 24 bin ken siz neden 25000 istiyorsunuz .. araç temizliği baz paketin içeriği yapılan modifikasyonlar hepsi ürün satışında etken faktördür..
Evet gördüğüm kadarıyla 1 tane bulmuşsun oda 41750. Keşke zahmet edip 2010 larıda listelemeseydin.
Şimdi sana sornak istiyorum sen olsan anahtar teslim, hiç başın ağrımadan, uğraşmadan, sıfır, gidip bayiden 41 binemi alırsın
yoksa bu 41750 lik focusu satış masrafı yapıp, yol masrafı yapıp, biraz uğraşıp 41 binemi, hatta 40 binemi alırsın.
Karar ortada. İlan için teşekkürler.
Bu arada lütfen yanlış anlaşılmasın, temiz araba tabiki emsallerine göre 500-1000 lira fazla eder. Hem en ucuzu olsun hem en temizi... böyle birşey mümkün değil. Amaaaa herşeyinde edeceği bi para var arkadaşlar.
İnşallah bu arkadaşımız tez zamanda hayırlı bi müşteri bulur.
ayrıca mehmet in araba gayet temiz görünüyor ve üstünde aksesuar da var.alacak olan kişi zaten bu aksesuarları yaptırmayı düşünüyorsa hazır yapılmışı var:)normal fiyat bence..
alp bey....24-25 bu araçların piyasası düşündüğümde bu fiyatlar ztn ama araç yok istediğime göre ya dinamic var ya 75hp ya full ama cam tavan yok vs vs anlıyormusunuz....
bende olsam 23 den aşağı vermem 20 yede alsanız 23-24e gene aynısını yapamassınız 4-5 bin liralık masraf var bence serkut abi aracını normal fiyata satıyor sıfırı bundan ucuzsa bu aracın sıfını bulunda 24e alın o zaman :)