Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
76 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Satılık 2009 model GP

AYKUT kayseri
    agabey3838 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 73

Alıntı atmaca615 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uslubuna dikkat et lütfen bak uslubuna dikkat et beni zaten tanıyan tanıyor kimseye karşı bir saygısızlığım olmamıştır olmazda ben sana sadece senin kardeşin falan olmadığımı söyledim seni tanımam etmem nerden kardeşin oluyorum ben senin? nerden yani? böyle rahat rahat takılıp televizyon dizilerinden duyduğunuz argo ağızlarla yok efendim kardeeeeş yok efendim yeğeeeen falan filan inter milan bu tarz söylemleri bırak biraz efendi ol edepli ol...!!!
    argo bi durum yok ortada sinirden gözün dönmüş galiba argo var mı yok mu ayırt edemiyorsun,ayrıca edeple alakalı bi durum hiç yok
    sakin sakin sinirlenecek bi durum da yok. sen haklısın dedimya bilader

atmaca615
    Ziyaretçi atmaca615 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı agabey3838 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    argo bi durum yok ortada sinirden gözün dönmüş galiba argo var mı yok mu ayırt edemiyorsun,ayrıca edeple alakalı bi durum hiç yok
    sakin sakin sinirlenecek bi durum da yok. sen haklısın dedimya bilader
    Senin kafanın basmadığı noktada orası işte sana ısrarla diyorumki ben senin kardeşin yeğenin yada biladerin değilim yada sen benim teyzem halam amca kızım falan değilsin anlatabiliyomuyum bana böyle şeylerle gelme diyorum yaniii...

AYKUT kayseri
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Rock Siyah

Senin kafanın basmadığı noktada orası işte sana ısrarla diyorumki ben senin kardeşin yeğenin yada biladerin değilim yada sen benim teyzem halam amca kızım falan değilsin anlatabiliyomuyum bana böyle şeylerle gelme diyorum yaniii...
    sinirli olduğun kadar espiritüelsinde gözüm

TOLGA YILDIRIR
    PLaTiNuN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 884

Aykut uzatmasak diyorum...
    Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...

AYKUT kayseri
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı PLaTiNuN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aykut uzatmasak diyorum...
    ne alaka diyorum...

ORÇUN ÇABUK
    aŞK 3 HaRF BMW WiSTaRiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2431

Arkadaşlar artık yeterin tamam.... Bu konu çok uzadı.... Lütfen bu konu kapansın.. Boşu boşuna şu fani dünyada kalp kırmaya gerek yok arkadaşlar.

Yöneticilerimiz şu konuyu kapatabilirmiyiz........
    Teşekkürler..........

atmaca615

ne alaka diyorum...
    İnsanın ağzını adabını bozma dinden imandan çıkartma bol bolda küfür yeme adam akıllı yorumunu yazacaksan yaz kendinden yaşça büyük insanlara karşı en azından sırf yaşından ötürü saygın olsun 'ne alaka diyorum' falan filan işlerinide bırak benden bol bol küfürü yedin birde forumda herkesin ortasında yeme dikkat et

Yasemin ŞENŞATIR
    JASMINE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585
    Edilen teşekkür: 4817

Anıl ve Aykut, yapacağınız yorumlarda saygıyı gözardı etmeden ve forum seviyesini düşürmeden kelimeleri özenle seçmeniz gerektiğini hatırlatmak isterim. Lütfen daha sakin olun ve kırıcı-gerici mesaj yazmaktan vazgeçin.

TOLGA YILDIRIR
    PLaTiNuN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 884

Yaw bırak anılcım yeterince konuştuk adam olana çok bile...Artık cevap yazma yakışmaz bize...
    Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...

atmaca615

Alıntı JASMINE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anıl ve Aykut, yapacağınız yorumlarda saygıyı gözardı etmeden ve forum seviyesini düşürmeden kelimeleri özenle seçmeniz gerektiğini hatırlatmak isterim. Lütfen daha sakin olun ve kırıcı-gerici mesaj yazmaktan vazgeçin.
    Ablacım sen istersen sayfada biraz gerilere bir bak en baş sayfadan itibaren bir konuyu mesajları incele istersen ondan sonra oraya Anıl ve aykut yazma gereğinde bulun vatandaş bana kardeş bilader yeğen gözüm falan filan diyor ben ısrarla onun ne kardeşi ne yeğeni olmadığımı belirtiyorum ama adam beni resmen taciz ediyor 1 değil 5 değil bana karşı bir garezinizmi var yani? ne zamanki ben böyle bir duruma düşsem aradan 2 dakika geçmeden bana ya bir mesaj geliyor ya küfür yiyorum ya bişey oluyor şikayet ediyorum ama sırtımı sıvazlayıp yolluyorsunuz ben anlayamadım yani bu ne çelişki

Yasemin ŞENŞATIR
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585

Anıl ben konuyu başından itibaren okudum sen merak etme. Ayrıca senin ima ettiğin gibi birilerini kayırma veya kollama gibi bir durumumda yok. Hiç kimsenin buna mod ve adminde dahil forum içinde diğer bir kişiye hakaret etme veya kırıcı-tahrik edici mesaj yazma hakkı yoktur olamaz da. Bu konuda dikkat ettiğim birşey var. İlan sahibinin cevap vermesi gereken soru ve yorumlara nedense sen ve Aykut bir misyon yüklenmiş cevap yazıyorsunuz. Bu cevap yazmada maalesef sessiz ve sakin olamıyor. Sizin gerginliğiniz ve birbirinize laf sokuşturmalarınız otomatik olarak konuyu okuyan herkesi geriyor. Benim yaptığım uyarıda tamamen buna yönelik. Sen bunu dikkate alırsın veya almazsın o senin bileceğin bir şey. Bu saatten sonra da saygısızca yorumlar devam edecek ise ben başkada bir şey söylemiyorum bildiğiniz gibi devam edin o halde kardeşim.

AYKUT kayseri
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Rock Siyah

İnsanın ağzını adabını bozma dinden imandan çıkartma bol bolda küfür yeme adam akıllı yorumunu yazacaksan yaz kendinden yaşça büyük insanlara karşı en azından sırf yaşından ötürü saygın olsun 'ne alaka diyorum' falan filan işlerinide bırak benden bol bol küfürü yedin birde forumda herkesin ortasında yeme dikkat et
    ettiğin küfürlerin hesabını öbür dünyada verirsin...
    ilk cevabımda klavye delikanlısı demiştim değil mi evlat sonuç ortada işte

Yasemin ŞENŞATIR
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585

Aykut, yeter artık. Ne derdiniz var ise forum dışında halledin. Bir tane daha gereksiz ve saçma bir yorum yapma.

AYKUT kayseri
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Rock Siyah

Anıl ben konuyu başından itibaren okudum sen merak etme. Ayrıca senin ima ettiğin gibi birilerini kayırma veya kollama gibi bir durumumda yok. Hiç kimsenin buna mod ve adminde dahil forum içinde diğer bir kişiye hakaret etme veya kırıcı-tahrik edici mesaj yazma hakkı yoktur olamaz da. Bu konuda dikkat ettiğim birşey var. İlan sahibinin cevap vermesi gereken soru ve yorumlara nedense sen ve Aykut bir misyon yüklenmiş cevap yazıyorsunuz. Bu cevap yazmada maalesef sessiz ve sakin olamıyor. Sizin gerginliğiniz ve birbirinize laf sokuşturmalarınız otomatik olarak konuyu okuyan herkesi geriyor. Benim yaptığım uyarıda tamamen buna yönelik. Sen bunu dikkate alırsın veya almazsın o senin bileceğin bir şey. Bu saatten sonra da saygısızca yorumlar devam edecek ise ben başkada bir şey söylemiyorum bildiğiniz gibi devam edin o halde kardeşim.
    uyarıda haklısınız
    insan nefsi dayanamıyor cevap veriyor işte..
    ben bu ilnda yorum yapmayacağım artık..saygılar

Yasemin ŞENŞATIR
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Arizona Bej
    Plaka
    35 EF 585

Sadece bu ilanda değil diğer konularda da yorumlara lütfen dikkat edin...

atmaca615

ettiğin küfürlerin hesabını öbür dünyada verirsin...
    ilk cevabımda klavye delikanlısı demiştim değil mi evlat sonuç ortada işte
    Aykut, yeter artık. Ne derdiniz var ise forum dışında halledin. Bir tane daha gereksiz ve saçma bir yorum yapma.
    uyarıda haklısınız
    insan nefsi dayanamıyor cevap veriyor işte..
    ben bu ilnda yorum yapmayacağım artık..saygılar
    [QUOTE=JASMINE;321210]Sadece bu ilanda değil diğer konularda da yorumlara lütfen dikkat edin...[/QUOTE]
    Hala daha birşeyler sayıklıyorsunda yasemin hanım ben anlayamadım gitti yani vatandaş hala daha bana evlat diyor ama sen hala daha vatandaşa beyfendi diye yaklaşacaksın nerdeyse banada böyle iplemez bir tavırla ''sus banlarım yoksa heee ona göre dıt'' dermişcesine böyle neyse artık ya ihale döndü dolaştı gene bana kaldı Allahtan erdi adlı arkadaşa bir konuda birşeyler dedik millet bize düşman oldu
    Ayrıca anlayamadığım 2 nokta birtanesinde demişsinizki yasemin hanım ne derdiniz var ise forum dışında halledin yani açıkca diyorsunuzki alın birbirinizin msn adreslerini birbirinize küfür edin istediğiniz gibimi demeye getiriyorsunuz?
    bir diğer 2.side hala daha dikkat edin! yapın gibi böyle çoğul konuşuyorsunuz bende ısrarla diyorumki önce bir konuyu baştan aşşa tekrardan bir gözden geçirin ondan sonra benim ismimi kullanın diyorum sizden insaniyet namına rica ediyorum...
    Konu atmaca615 tarafından (24/05/2010 Saat 00:32 ) değiştirilmiştir.

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Alıntı WiSTaRiA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onur arkadaşım hangi dönem geldiği hakkında bir tarih hatırında varmı acaba? Artı birazda konuşma üslubunu değiştirirsen sevinirim.. Kimse bilmeden araştırmadan bişeyler yazmıyor buraya...

İlginçtir 90 lık motora 6 ileri vites koyuyor fiat ve activlerin hiçbirinde 6 vites hiç olmadı...

Valla varya arkadaşlar açıkçası çok merak ettim hangimiz haklı diye.. Şu konunun tam bir açıklığa kavuşması gerek.. Yoksa bu araba satış ilanı uzadıkça uzuyacağa benziyor..
    uslupta bir sıkıntı yok ben arabamı koyarım ortaya bu konuda Müslüm bey var servisten forumda ona sorun isterseniz 2008 ve 2009 yılında satıldı bu motor.size fiyat farkını bile yazdım ayrıca benim ilan sahibin tanımışlığımda yok bilmesem niye yazıyım buraya.
    TEKRAR EDİYORUM:Türkiyeye bir dönem 90 beygir active geldi ve satıldı.
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

mehmet dilber
    bjk-17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 yc 0430
    Edilen teşekkür: 14

arkadaslar uzun zamandır gıremedıgım ıcın yazamadım.

hepınızın GP ıle ne kadar ılgılendıgını anlayabılıyorum. fakat her turlu ıddaasına gırıyorum kı aracım 90 bg. eğer kı toplanıp aracımı gorursenız anlarsınız. en kısa zamanda ruhsat fotokopısını de cekıp koyacagım. ondan sonra ne kadar ılgılı oldugunuzu tekrar konusalım

ben halkalı tarafında oturuyorum, ıstıyenlere aracımı gosterebılırım. ondan sonra bana hak vereceksınız. ayrıca 4. vıteste 140 yapan 75 bglık bır arac gordunuz mu ??

suat taner
    lionT-JET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 233

hayırlı satıslar.bır donem satılmıstı ve ınternette de 90 hp actıve ılanları vardı.bursada rusya ıcın yapılmıs klımasız model satan bıle vardı.ınsallah en kısa zamanda satarsınız..

mehmet dilber
    bjk-17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    34 yc 0430
    Edilen teşekkür: 14

Arkdaslar aracımın plakası yazıyor. İstanbul Gürses otoyu arayıp arac hakkında bılgı alabılırsınız. Gurses oto- Fiat Satış Ana Bayi. Ayrıca aracım klimalı. neden kabul etmekte zorlanıosunuz anlamıyorum. ısteyen arasın sorsun. zaten aracımı askere gıdene kadar satmayı dusunmuyorum oylesıne koymustum. ıstedıgım fıyat olursa yıne dusunebılırım.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon