Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
76 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Satılık 2009 model GP

AYKUT kayseri
    agabey3838 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 73

Alıntı atmaca615 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.3 multijet lerde maalesef 90 hp seçeneği yok isteyen arkadaşların FIAT - fiat.com.tr linkten bakabilirler yani bu araçta 2006-2007-2008-2009 model yıl fark etmez grande punto nun multijet motorunda sunduğun avtive ve dynamic modellerindeki gibi 75 hp dir.
    kardeş bilmeden atıp tutmayalım.

şu anda fiat sitesinde 90 hp m.jet grande yada evo yok haklısın ama bu hiç satılmadığı anlamına gelmez.
    diğer arkadaşlar da aracını satmaya çalışan arkadışı itham ediyor o yüzden sözüm sadece sana değil senin üzerinden diğer arkadaşlara da cevap olsun.

ORÇUN ÇABUK
    aŞK 3 HaRF BMW WiSTaRiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2431

Alıntı agabey3838 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

şu anda fiat sitesinde 90 hp m.jet grande yada evo yok haklısın ama bu hiç satılmadığı anlamına gelmez.
    diğer arkadaşlar da aracını satmaya çalışan arkadışı itham ediyor o yüzden sözüm sadece sana değil senin üzerinden diğer arkadaşlara da cevap olsun.
    Haklısın kardeşimde arkadaşın arabası ya active 75 Hp yada kendisi hala bilmiyor dynamic olduğunu ve 90 Hp diyor... Artı benim bildiğim kadarıyla yanlışım varsa düzeltin active lerin hiçbiri 90 lık olarak satılmadı... Tamam doğru 90 lık araç satıldı ve şuanda 90lık puntiş yok fiatlarda satılan ama arkadaş active diyor ve 90 diyor.. Bizde ona istinaden senin aracın 90lık değildir kardeş demeye çalışıyoruz...

Cuneyt kayakıt
    Cnyt01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Plaka
    01 ck 1905
    Edilen teşekkür: 94

ben bi ara activelerin 90lık satıldıgını hayırlıyorum. fun cıkmadan onceydı heralde...
    gücü tecrübe kontrol eder...

atmaca615
    Ziyaretçi atmaca615 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.si ben senin kardeşin değilim sözlerini daha fazla seçerek kullanırsan sevinirim...
    2.si normalde senin uslubunda birine cevap vermezdim ancak ben sana değil genele cevap veriyorum o açıdan sevinme!
    3.sü bilmeden atıp tutmayalım demişsin ama sen bilmiyorsun türkiye sınırları içersinde 90 beygirlik yada 90 hp lik bir grande punto active yoooookk!
    4.sü ben sitede ne olup ne olmadığını zaten biliyordum ben insanlar görsün diye attım şimdide sana beylikdüzü birmot un telefon numarasını ataym orda adaşım anıl şahin var bir görüş bakalım benim güldüğüm gibi oda gülsün sana 866 24 00

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

Alıntı Cnyt01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bi ara activelerin 90lık satıldıgını hayırlıyorum. fun cıkmadan onceydı heralde...
    Kardeşim yanlış hatırlıyosun.. Anılında dediği gibi activelerin hiçbiri 90lık satılmadı...

Ya arkadaşlar bir düşünün allahınızı severseniz bukadar cahil olmayın Puntoların active modeli nedir? Puntonun en baz modeli değilmidir? En baz modelinde neler eksik dynamik yada emotion modellerine göre? Activelerde sis farı yokken 90 Hp lik bir motor koyarmı adamlar yada koymuşlarmı hiç? Bana 1 tane örnek gösterin 90 lık activ.... Multijetlerde en yüksek motor seçeneğini en baz model puntişe kim koyar? Biraz mantıklı düşünün mantıklı hareket edin ve gerçekten bilip bilmeden konuya dahil olmayın ve ortam gerilmesin..

TOLGA YILDIRIR
    PLaTiNuN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 884

Gereksiz tartışma çıkmış yani 2 hafta önceki ilan bırakın zaten ilan sahibi bile yok ortada bende merak ettim nette araştırayım 90 bg active var mı diye gerçekten varmış...

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Active - 19.250 TL - İstanbul (Avrupa) - Araba.Com

OTO - FIAT Grande Punto 1.3 Multijet Active Hatchback Düz 67000 km

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Active - 21.000 TL - Mersin - Araba.Com
    Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...

8. Bu mesaj için teşekkür edenler:

atmaca615

Yaaa abi ısrarla arayıp soruyorum beylikdüzü birmotu 2.seferdir arıyorum ya yok diyorlar adamlar ne bizim elimizde öyle bir araç var diyorlar ne bize bugüne kadar geldi diyorlar yani yok active modelinde öyle bir hp yok diyorlar adamlar

TOLGA YILDIRIR
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Kardeşim bende iddaa etmiyorum ilanlar ortada bırak ne arayıp soruyosun boşver Duuur yoksa satıştan pay mı alıcan
    Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...

atmaca615

birde bu attığın araçların hepsi 2007 model ve gri renkte acaba 2007 senesinde bir seri geldimi italyadan diyorum ama bu arkadaşın koyduğu araba 2009 model acaba acaba acaba ama ben eminim 90 bg lik active yok ama dilerseniz size 120 lik tjet verebiliriz

atmaca615

Alıntı PLaTiNuN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim bende iddaa etmiyorum ilanlar ortada bırak ne arayıp soruyosun boşver Duuur yoksa satıştan pay mı alıcan
    Zaten ben kendimi şaşırdım abi evin yolunu unuttum yolumu bulmaya çalışıyorum anlıyomusun

TOLGA YILDIRIR
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Anıl sen bi italya FİAT la görüş de ki kardeşim siz Türkiye ye 90 lık multijet active gönderdiniz mi

atmaca615

Fatih terim hesabı lak lak yaparız ooo italyano lazio falan filan inter milan 90 beygirlik active hesabına sorarızda adamlarda gülmesin abi sonra

TOLGA YILDIRIR
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Ulan ne arabaymış be ortalığı birbirine kattı tekirdağdan kayseriye ankaradan istanbula

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

Arkadaşlar 90hp active multijet bir dönem geldi fiyat olarakta yaklaşık olarak 1200 tl daha fazlaydı 75 hp liklerden.
    Bilmeden araştırmadan yazmayalım lütfen!
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

Alıntı PLaTiNuN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gereksiz tartışma çıkmış yani 2 hafta önceki ilan bırakın zaten ilan sahibi bile yok ortada bende merak ettim nette araştırayım 90 bg active var mı diye gerçekten varmış...

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Active - 19.250 TL - İstanbul (Avrupa) - Araba.Com

OTO - FIAT Grande Punto 1.3 Multijet Active Hatchback Düz 67000 km

Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Active - 21.000 TL - Mersin - Araba.Com

Evet tolgacım gereksiz tartışma çıktı. Ama var diye idda edilmesi üzücü. Senin ilanlarında 90 Hp ler ya yalan yazılmış yada yanlış.. Şimdi arkadaşlar;
    -Biraz önce de dediğim gibi baz model araçlara en yüksek motor seçeneği kullanılmaz,
    -90 HP'lik araçlar 6 ileri vitestir ama activelerin hepsi 5 ileri vites,
    -90 HP'lık araçlarda ESP ve ASR muhakkak vardır,
    -Activlerde varmı sormak lazım..

atmaca615

Alıntı WiSTaRiA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet tolgacım gereksiz tartışma çıktı. Ama var diye idda edilmesi üzücü. Senin ilanlarında 90 Hp ler ya yalan yazılmış yada yanlış.. Şimdi arkadaşlar;
    -Biraz önce de dediğim gibi baz model araçlara en yüksek motor seçeneği kullanılmaz,
    -90 HP'lik araçlar 6 ileri vitestir ama activelerin hepsi 5 ileri vites,
    -90 HP'lık araçlarda ESP ve ASR muhakkak vardır,
    -Activlerde varmı sormak lazım..
    Abi bunları bende söylicemde şimdi yazan tolga abi olduğu için söyleyemiyorum yoksa ne active de 90 hp var nede active de 6 ileri vites seçeneği var ki kaldıki 6 ileri olmadan 90 hp olmuyor ama haberleri yok maalesef

ORÇUN ÇABUK
    Nereden
    Tekirdağ
    Rengi
    Yok

Alıntı Honor COOPER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 90hp active multijet bir dönem geldi fiyat olarakta yaklaşık olarak 1200 tl daha fazlaydı 75 hp liklerden.
    Bilmeden araştırmadan yazmayalım lütfen!

Onur arkadaşım hangi dönem geldiği hakkında bir tarih hatırında varmı acaba? Artı birazda konuşma üslubunu değiştirirsen sevinirim.. Kimse bilmeden araştırmadan bişeyler yazmıyor buraya...

İlginçtir 90 lık motora 6 ileri vites koyuyor fiat ve activlerin hiçbirinde 6 vites hiç olmadı...

Valla varya arkadaşlar açıkçası çok merak ettim hangimiz haklı diye.. Şu konunun tam bir açıklığa kavuşması gerek.. Yoksa bu araba satış ilanı uzadıkça uzuyacağa benziyor..

atmaca615

Alıntı bjk-17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaslar,

2009 Temmuz da aldıgım 1.3 mjet 90 bg actıve model puntomu satmayı planlıyorum. fıyat olarak 26000 tl ıstıyorum. İlgilenenler mesaj cekebılır )

arac grı renk
    park sensoru
    kolcak
    sıyah cam
    Arkadaşım sana ulaşabileceğimiz bir telefon numarası varmı bende arabamı satıp bir active almayı düşünüyorumda

AYKUT kayseri
    agabey3838 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 73

Alıntı atmaca615 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.si ben senin kardeşin değilim sözlerini daha fazla seçerek kullanırsan sevinirim...
    2.si normalde senin uslubunda birine cevap vermezdim ancak ben sana değil genele cevap veriyorum o açıdan sevinme!
    3.sü bilmeden atıp tutmayalım demişsin ama sen bilmiyorsun türkiye sınırları içersinde 90 beygirlik yada 90 hp lik bir grande punto active yoooookk!
    4.sü ben sitede ne olup ne olmadığını zaten biliyordum ben insanlar görsün diye attım şimdide sana beylikdüzü birmot un telefon numarasını ataym orda adaşım anıl şahin var bir görüş bakalım benim güldüğüm gibi oda gülsün sana 866 24 00
    hmm klavye başında delikanlılık hat safada yüksek onu anladık.sen haklısın yeğen, daha fazla sinirlenme klavyeyi kırarsın sonra zaten çok farklı tellerden çalıyoruz

atmaca615

hmm klavye başında delikanlılık hat safada yüksek onu anladık.sen haklısın yeğen, daha fazla sinirlenme klavyeyi kırarsın sonra zaten çok farklı tellerden çalıyoruz
    Uslubuna dikkat et lütfen bak uslubuna dikkat et beni zaten tanıyan tanıyor kimseye karşı bir saygısızlığım olmamıştır olmazda ben sana sadece senin kardeşin falan olmadığımı söyledim seni tanımam etmem nerden kardeşin oluyorum ben senin? nerden yani? böyle rahat rahat takılıp televizyon dizilerinden duyduğunuz argo ağızlarla yok efendim kardeeeeş yok efendim yeğeeeen falan filan inter milan bu tarz söylemleri bırak biraz efendi ol edepli ol...!!!

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon