argo bi durum yok ortada sinirden gözün dönmüş galiba argo var mı yok mu ayırt edemiyorsun,ayrıca edeple alakalı bi durum hiç yok
sakin sakin :cheers00: sinirlenecek bi durum da yok. sen haklısın dedimya bilader;)
Printable View
Aykut uzatmasak diyorum...
Arkadaşlar artık yeterin tamam.... Bu konu çok uzadı.... Lütfen bu konu kapansın.. Boşu boşuna şu fani dünyada kalp kırmaya gerek yok arkadaşlar.
Yöneticilerimiz şu konuyu kapatabilirmiyiz........
Teşekkürler..........
İnsanın ağzını adabını bozma dinden imandan çıkartma bol bolda küfür yeme adam akıllı yorumunu yazacaksan yaz kendinden yaşça büyük insanlara karşı en azından sırf yaşından ötürü saygın olsun 'ne alaka diyorum' falan filan işlerinide bırak benden bol bol küfürü yedin birde forumda herkesin ortasında yeme dikkat et
Anıl ve Aykut, yapacağınız yorumlarda saygıyı gözardı etmeden ve forum seviyesini düşürmeden kelimeleri özenle seçmeniz gerektiğini hatırlatmak isterim. Lütfen daha sakin olun ve kırıcı-gerici mesaj yazmaktan vazgeçin.
Yaw bırak anılcım yeterince konuştuk adam olana çok bile...Artık cevap yazma yakışmaz bize...
Ablacım sen istersen sayfada biraz gerilere bir bak en baş sayfadan itibaren bir konuyu mesajları incele istersen ondan sonra oraya Anıl ve aykut yazma gereğinde bulun vatandaş bana kardeş bilader yeğen gözüm falan filan diyor ben ısrarla onun ne kardeşi ne yeğeni olmadığımı belirtiyorum ama adam beni resmen taciz ediyor 1 değil 5 değil bana karşı bir garezinizmi var yani? ne zamanki ben böyle bir duruma düşsem aradan 2 dakika geçmeden bana ya bir mesaj geliyor ya küfür yiyorum ya bişey oluyor şikayet ediyorum ama sırtımı sıvazlayıp yolluyorsunuz ben anlayamadım yani bu ne çelişki
Anıl ben konuyu başından itibaren okudum sen merak etme. Ayrıca senin ima ettiğin gibi birilerini kayırma veya kollama gibi bir durumumda yok. Hiç kimsenin buna mod ve adminde dahil forum içinde diğer bir kişiye hakaret etme veya kırıcı-tahrik edici mesaj yazma hakkı yoktur olamaz da. Bu konuda dikkat ettiğim birşey var. İlan sahibinin cevap vermesi gereken soru ve yorumlara nedense sen ve Aykut bir misyon yüklenmiş cevap yazıyorsunuz. Bu cevap yazmada maalesef sessiz ve sakin olamıyor. Sizin gerginliğiniz ve birbirinize laf sokuşturmalarınız otomatik olarak konuyu okuyan herkesi geriyor. Benim yaptığım uyarıda tamamen buna yönelik. Sen bunu dikkate alırsın veya almazsın o senin bileceğin bir şey. Bu saatten sonra da saygısızca yorumlar devam edecek ise ben başkada bir şey söylemiyorum bildiğiniz gibi devam edin o halde kardeşim.
Aykut, yeter artık. Ne derdiniz var ise forum dışında halledin. Bir tane daha gereksiz ve saçma bir yorum yapma.
Sadece bu ilanda değil diğer konularda da yorumlara lütfen dikkat edin...
[QUOTE=JASMINE;321210]Sadece bu ilanda değil diğer konularda da yorumlara lütfen dikkat edin...[/QUOTE]
Hala daha birşeyler sayıklıyorsunda yasemin hanım ben anlayamadım gitti yani vatandaş hala daha bana evlat diyor ama sen hala daha vatandaşa beyfendi diye yaklaşacaksın nerdeyse banada böyle iplemez bir tavırla ''sus banlarım yoksa heee ona göre dıt'' dermişcesine böyle neyse artık ya ihale döndü dolaştı gene bana kaldı Allahtan erdi adlı arkadaşa bir konuda birşeyler dedik millet bize düşman oldu:D:D
Ayrıca anlayamadığım 2 nokta birtanesinde demişsinizki yasemin hanım ne derdiniz var ise forum dışında halledin yani açıkca diyorsunuzki alın birbirinizin msn adreslerini birbirinize küfür edin istediğiniz gibimi demeye getiriyorsunuz?
bir diğer 2.side hala daha dikkat edin! yapın gibi böyle çoğul konuşuyorsunuz bende ısrarla diyorumki önce bir konuyu baştan aşşa tekrardan bir gözden geçirin ondan sonra benim ismimi kullanın diyorum sizden insaniyet namına rica ediyorum...
uslupta bir sıkıntı yok ben arabamı koyarım ortaya bu konuda Müslüm bey var servisten forumda ona sorun isterseniz 2008 ve 2009 yılında satıldı bu motor.size fiyat farkını bile yazdım ayrıca benim ilan sahibin tanımışlığımda yok bilmesem niye yazıyım buraya.
TEKRAR EDİYORUM:Türkiyeye bir dönem 90 beygir active geldi ve satıldı.
arkadaslar uzun zamandır gıremedıgım ıcın yazamadım.
hepınızın GP ıle ne kadar ılgılendıgını anlayabılıyorum. fakat her turlu ıddaasına gırıyorum kı aracım 90 bg. eğer kı toplanıp aracımı gorursenız anlarsınız. en kısa zamanda ruhsat fotokopısını de cekıp koyacagım. ondan sonra ne kadar ılgılı oldugunuzu tekrar konusalım ;)
ben halkalı tarafında oturuyorum, ıstıyenlere aracımı gosterebılırım. ondan sonra bana hak vereceksınız. ayrıca 4. vıteste 140 yapan 75 bglık bır arac gordunuz mu ??
hayırlı satıslar.bır donem satılmıstı ve ınternette de 90 hp actıve ılanları vardı.bursada rusya ıcın yapılmıs klımasız model satan bıle vardı.ınsallah en kısa zamanda satarsınız..
Arkdaslar aracımın plakası yazıyor. İstanbul Gürses otoyu arayıp arac hakkında bılgı alabılırsınız. Gurses oto- Fiat Satış Ana Bayi. Ayrıca aracım klimalı. neden kabul etmekte zorlanıosunuz anlamıyorum. ısteyen arasın sorsun. zaten aracımı askere gıdene kadar satmayı dusunmuyorum oylesıne koymustum. ıstedıgım fıyat olursa yıne dusunebılırım.