Mehmet boş yere gerilme arkadaşım klimasız diye iddia edilmemiş yanlış anlamaşsın...Klimasız model satan bile var denilmiş...Hayırlı satışlar.
Printable View
Mehmet boş yere gerilme arkadaşım klimasız diye iddia edilmemiş yanlış anlamaşsın...Klimasız model satan bile var denilmiş...Hayırlı satışlar.
orasna dıkkat etmemsım. saolasın.
fotolarına bakınca aracın 5 vites görünüyor. yoksa ben mi yanlış gördüm? 90 hp lik 5 vites araba var mı??
bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın.
1- 90 hp 6 ileri vitesli active punto satıldı. kullandığım için biliyorum. aynı aracın dualojik vitesliside vardı. şu anda satılmıyor. araçta satıldığı dönemde active olmasına rağmen esp, asr,msr de vardı.
2- resimde görünen araç kesinlikle 75 hp lik 5 vitesli bir puntodur. 9o hp lik motorun hem fiatta, hemde opelde şanzımanı aynı olup 6 ileri viteslidir.
astra cdti, corsa cdti 90 lık 6 ileri, punto 90 , 6ileri
3- ruhsatta ne yazdığının hiçbir önemi yok, benim dizel meganımın(1.5 80 hp) ruhsatında 100 hp ve benzinli yazıyordu. muamelecilerde , polislerde sllama iş yaptıkları için olabilir.
4- aracı değerlendirirken 5 vitesli olduğunu gördüm, eğer yanlış gördüysem 6 ileri ise ancak o zaman 90 lık olur
5-özetle 90 hp= 6 ileri 75 hp=5 ileri
Arkadaslar isteyen istedigini dusunebilir. Aracim 2009 temmuz cikisli 5 ileri vites 90 bg diyorsam oyledir. Inanmayan varsa gelsin araci gorsun.
Bende benzinli 77 bg kullandim ve benim aracim gbi gitmiyor. Dedigim gibi isteyen gelsin gordm. Zaten ilk bulusmada gelip aracimi gostercem.
Allah aşkına gel buluşmayada bitsin bu tantana mehmet :)
yemın edıyorum sıkıldım yaa :)))
Pazar gunu saat 3 te avrupa yakasında bir yerde bulusalım uyanlar cevap versın :))
Günlerdir konuya mesaj yazmıyorum ancak bilerek yazmıyorum uzun uğraşlarım ve araştırmalarım sonucu 2 kere beylikdüzü birmota gittim bütün hepsini inceledim birkere herşeyden önce şunu söylemeliyim Active modelinde 90 hp lik 5 ileri şanzımanlı model evet VAR ancak 2009 senesinin ilk diliminde yani ilk 6 ayına kadar türkiyeye giriş olmuş o araçlarla ilgili 6.ayından sonra 1 tane dahi gelmemiş önceki senelerde 6 ileri vites 90 hp active ler de warmış ancak çok fazla tercih edilmediğinden onlar piyasadan kaldırılmış bunun doğrultusunda sadece ama sade ve sadece ilan sahibi arkadaştan özür dilerim o aykut adlı Vatandaştan değildir saygılar sevgiler...
ohhh be Anılll eyw :clapping: hayır olmayan bısey hakkında nıye ıdda edeyımi arastırman ııcn teşekkurler...
Deşifre olmuş sonunda =)
Aykut ve ANıl ... Beyler tartısmanızı baska bı yerde yapın ıstersenız...
ıste arkadaslar bu da klımasız gp
Fiat / Punto / 1.3 M.jet Dynamic / ORJİNAL 9000 KM DE İLK SAHİBİNDEN sahibinden.com'da
klimasız arabayı o fiyata nasıl satabileceğini düşünüyor enteresan?
Benim Aracımda 90hp 5 ileri Peki Bu nasıl Oluyor ??
2010 Model Gp Fun ?
senınki de benden yanı :) bu arada hocam aracını satan sendın galıba...
31000 tl hakıkaten cok ıstıosun. ne olursa olsun 2.el :)