Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
74 sonuçtan 41 ile 60 arası

Konu: Sport Bravo bu fırsat kaçmaz. Uygun fiyata ekstraları ile satılık

Murat Gürakan
    varmı denemek isteyen :) Murat Gürakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 354

Alıntı narkoz30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı satışlar dostum

Passat 1.6 sıfır alacaktım tam istediğim renk istanbul a da gelmiş 4-5 adet beyaz krompaketli vardı park sensörü dahil 41600 lira dedim ki benim aracı 29,29-5 a vereyim bu sıfır aracı alayım senelerce binerim.
    Ama maalesef sordurmadık yurt genelinde galerici birmot servisi vs her yerde tanıdığım arkadaşım var aman abi sen ne yaptın iyi araba aldın tamam ama ben hayatımda hiç fiat bravo satmadım ve satıldığını da çevremde çok görmedim diyen kişilerle tanıştım tartıştım ve bu arabanın türkiye arabası olmadığını türkiyede tutulması için bayaa uzun süre geçmesi gerektiğini anladım. Almıyorlar almıyorlar almıyorlar ancak 2000 model araç arayanların ellerindeki para ile bu araçlara zıplamak istediğini söyleyebilirim şark fırsatçıları diye tabir ettiğimiz bu grupta öncelik galericilerindir ben galericilerin böyle araçları piyasadan 10bin lira daha ucuza topladığını görüyorum. Dediğin gibi araçlar piyasasız nerede ise active punto değerine araçlarımız gidiyor. Benzinli de olsa diesel de olsa bu araçların piyasası yok eğer aracınız wv olsaydı çoktan satardınız satardık.
    Gerçekler ne yazık ki ç.ok acıdır ve ben bu hataya ilk kez düşmüyorum bundan sonra ya diesel alacağım yada sıfır bir passat ama önce aracımı satmam lazım.
    Sana bravo konusunda Allahtan sabır ve çok zarar etmeden satmanı dilerim.
    Abi sen böyle yaparak hem kendi arabanın satılmamasını hemde bizimkileri satılmamasını sağlıyorsun. Sen devam et... Senin arabana düşük değer verenlerle karşılaşıyorsun hep sonrada genelleyip bravo gitmiyor diyorsun. Bunuda satılık ilanına su koyar gibi yaparak orataya yazıyorsun( Bu aynı anlama gelen 2. mesajın. ) . Bir kere olay şudur tamam tjet için bir müşteri çıkar ama mjet için bir focus golf nasıl gidiyorsa aynen öyle olur. Çünkü mjet ler gayette ikinci eli olan güzel arabalar. Lütfen boş yere araç kötüleme yapmayalım.

Alıntı erdal1984 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracınız çok güzel inş, hayırlısı ile satarsınız, bende bravo'yu çok beğeniyorum hata yaza doğru almak istiyordum ama ikince el piyasası yokmuş diye bende leon alıcam leon araştırıyorum
    Teşekkür ederim. Tercih sizin tabikide allah gönlünüze göre versin.

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ERDAL MARANGOZ
    erdal1984 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 22

murat kardeş takas düşünürmüsün 2007 model multijet'im var garajdan aracama bakabilirsin 66000 de

Murat Gürakan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Takas da yapabilirim ancak en az 2008 model olcakmış Bizim evin reisi öyle istiyormuş.

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Serhat SİPAHİOĞLU
    gurik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    06 BT 4942
    Edilen teşekkür: 537

nARKOZ BRAVOYU ÖVE ÖVE BİTİREMİYORDU, HER MESAJIN BAŞINDA BENDE "BRAVO VAR YA" DİYORDU.ŞİMDİ DE BRAVO'YU HARCADI GİTTİ. Ama bu duygusal durumlarına alışığız biz.
    Fakat senin ilan da güme gitti kardeşim. Bence yeniden bir ilan aç bu ilan da silinsin. Buraya samimi insanlar girip bakıyorlar. Çakal çukal galerici geçinen adamların burda işi ne?
    Boş yere Bravo'yu harcatma.
    Gezgin Gp.

7. Bu mesajı için 2 kişi gurik'ye teşekkür etti:

ERDAL MARANGOZ
    erdal1984 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 22

Alıntı Murat Gürakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Takas da yapabilirim ancak en az 2008 model olcakmış Bizim evin reisi öyle istiyormuş.
    siz bilirsiniz aracın resimlerini özelden yoladım

kubilai çırak
    kubilai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yakut Kırmızı
    Edilen teşekkür: 69

Murat hayırlı satışlar olsun uzun süredir izlediğim kadarıyla arabanı günden güne geliştirmeni onu ne kadar çok sevdiğini gördüm satmak çok zor gelecektir eminim ama olsun belki daha iyileri olur bir gün... üzülerek söylüyorum hayırlı satışlar olsun...

Murat Gürakan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Alıntı kubilai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat hayırlı satışlar olsun uzun süredir izlediğim kadarıyla arabanı günden güne geliştirmeni onu ne kadar çok sevdiğini gördüm satmak çok zor gelecektir eminim ama olsun belki daha iyileri olur bir gün... üzülerek söylüyorum hayırlı satışlar olsun...
    Gerçektende zor :'(
    Çok teşekkür ederim. İnşallah hayırlısı olur

serdar mumcu
    sersev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 96

hayırlı satıslar arkadasım ıstedıgın fıyata satarsın canavr gıbı araba

Alıntı narkoz30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı satışlar dostum

Passat 1.6 sıfır alacaktım tam istediğim renk istanbul a da gelmiş 4-5 adet beyaz krompaketli vardı park sensörü dahil 41600 lira dedim ki benim aracı 29,29-5 a vereyim bu sıfır aracı alayım senelerce binerim.
    Ama maalesef sordurmadık yurt genelinde galerici birmot servisi vs her yerde tanıdığım arkadaşım var aman abi sen ne yaptın iyi araba aldın tamam ama ben hayatımda hiç fiat bravo satmadım ve satıldığını da çevremde çok görmedim diyen kişilerle tanıştım tartıştım ve bu arabanın türkiye arabası olmadığını türkiyede tutulması için bayaa uzun süre geçmesi gerektiğini anladım. Almıyorlar almıyorlar almıyorlar ancak 2000 model araç arayanların ellerindeki para ile bu araçlara zıplamak istediğini söyleyebilirim şark fırsatçıları diye tabir ettiğimiz bu grupta öncelik galericilerindir ben galericilerin böyle araçları piyasadan 10bin lira daha ucuza topladığını görüyorum. Dediğin gibi araçlar piyasasız nerede ise active punto değerine araçlarımız gidiyor. Benzinli de olsa diesel de olsa bu araçların piyasası yok eğer aracınız wv olsaydı çoktan satardınız satardık.
    Gerçekler ne yazık ki ç.ok acıdır ve ben bu hataya ilk kez düşmüyorum bundan sonra ya diesel alacağım yada sıfır bir passat ama önce aracımı satmam lazım.
    Sana bravo konusunda Allahtan sabır ve çok zarar etmeden satmanı dilerim.
    passat 1.6 aldım ben sıfır ıkı gun sonra sattım bılen bılır evet dedıgın gıbı al omur boyu bınersın satamazsın cunku araba 1.6 102 beygır gıtmıyor hemde yakıyor

senın arac ıle bu arkadasın sattıgı arac arasında cok fark var narkoz arkadasım

senın aracı sen alırken turbo arızalı olarak aldın hemde bılerek aldın hatta ben sana cevap da yazdım alma o aracı kesın bır sey vardır dıye fıyatı cok ucuza aldın dıye super araba aldım zannettın kendı aracınla bu arkadasın aracı kıyaslaman ve kotulemen cok yanlıs olur ...

neyse uzatmayalım arkadasın ılanıda bosa gıtmesın
    Konu erdiyilmaz tarafından (17/04/2010 Saat 09:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir.

12. Bu mesaj için teşekkür edenler:

salih yaprakcı
    dallix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 46

Alıntı Murat Gürakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50 binde 2007 egzotik kırmızı active fakat dynamic görünümlü deri topuz bravo jant 2.bin liralık vibe ingiliz müzik sistemi 4 lastik bridgestone 1 aylık,boya koruma,motor koruma 2 ay önce yapıldı,tüm turbo sistemi yenilendi kendim turbocu olduğum için herşeyini ayarladım ,abarth logo ingiltereden aldım,tavan komple siyah kaplandı çakma skydome görüntüsü için,sis farları yeni yaptık,yan aynaları serviste boyattık üste istediğin fiyatı yaz uyarsa görüşelim.
    Konu dallix tarafından (17/04/2010 Saat 02:14 ) değiştirilmiştir.

Kendi isteğiyle forumdan uzaklaştırılmıştır. Misafir-1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 66

Gülen Yüz passatmı pehhhh

Alıntı sersev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı satıslar arkadasım ıstedıgın fıyata satarsın canavr gıbı araba

passat 1.6 aldım ben sıfır ıkı gun sonra sattım bılen bılır evet dedıgın gıbı al omur boyu bınersın satamazsın cunku araba 1.6 102 beygır gıtmıyor hemde yakıyor

senın arac ıle bu arkadasın sattıgı arac arasında cok fark var narkoz arkadasım

senın aracı sen alırken turbo arızalı olarak aldın hemde bılerek aldın hatta ben sana cevap da yazdım alma o aracı kesın bır sey vardır dıye fıyatı cok ucuza aldın dıye super araba aldım zannettın kendı aracınla bu arkadasın aracı kıyaslaman ve kotulemen cok yanlıs olur ...

neyse uzatmayalım arkadasın ılanıda bosa gıtmesın
    hay agzına sağlık kardeşim benim aracım 1.4 tjet 120 sky dome pasatla yan yana gelince sahipleri çıldırıyor hele 1.6 sı düşünemiyorum evet tamam çogu bravoda debriyaj gıcırtısı sıkıntısı var var ama ne olursa olsun ben passat tı geç bmw hatta mercades c180 sportline la bile yan yana park etsen millet Bravoma bakıyor ulan bu neymiş ne kadar sıra dışı diye hele bide o gün yıkattım temizse

yanı sıra Murat Kardeşimi sevdiğim için değil ama gerçekten Muratın aracı satılmayacak ve çok masraf ettiği satılırsada dostda gidecek bir araba istediği fiyatda çok çok uygun zaten zatma sebebi Büyük baskısı
    Konu Misafir-1 tarafından (17/04/2010 Saat 19:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: yalnış yazı

Murat Gürakan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

güncelllll....

16. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Tolga Budak
    GPtuning GünahsizSeytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    38 LT 206
    Edilen teşekkür: 404

Daha satılmadımı bu yakışıklı ya kaymak gibi araba inş istediğiniz fiyata satılır..

İrfan Demirer
    kaptan_ahab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Granit Gri
    Edilen teşekkür: 378

Hayırlı satışlar.

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Ya kusura bakma arkadaşım özelden bana mesaj atmışsın benim arabaya yorum yapma diye ama sataşma olmuş kusura bakma ben izlenimlerimi yazdım sataşmalara gülüorum ben bravoyu 24000 e aldım turbosunu yemişim bugün turbosu patlak bravo bulsam yine alırım 24000 e sorun bakalım varmıymıs turbosu patlak araçpiyasada ben 1000 liramasraf etsem ve dolmuşa gelmesem bu araba güzel yürürdü ama 3000 lira masraf yaptım turbo +garanti vs şeyler için neyse sorun değil aramızda kalsın mezarlıkta perte çıkmış araçların saglam turbosu 350 lirataktırma işçilik de bi 350 lira verseniz araba canavar gibi olur biz ii bilmeden fazla para saçtık. Gidip sıfır turbo aldık.
    Umarım istediğiniz fiyata aracınızı satarsınız benim satamamam biraz da benim tembelliğimden hiç sormuyorum ki artık satmaktan da vazgeçecem zaten acelem yok bu aracı iyicene bi kullanır 30-40bin yapmadan satamam herhalde satarken de geçmişte sattıgımpunto fiyatına 21000 e gider sanırım bir sene sonra.
    Ama harbiden sport bravo da benzinli dahi olsa çok güzel passat 1.6 da kaldı gözüm yakarsa yaksın ya alacam sonunda taktıracam bi tüp oh mis gurik arkadaş sana da bir çift sözüm var yukarıda bahsettiklerim aynen senin için de geçerli ben bravomdan memnunum senin imkanın olsa eminim ki sende aracını satar passat veya başka bi araba alırdın ben imkanım dogrultusunda konusurum ve passat alacak param var ha bravo satılırsa alırım o ayrı. Ben arabaya asla kazık yemek için binmem binmemişimdir ama atmışlardır o da ayrı yine aynı naneleri bana yediremezler yaşım neyin iyi neyin eğri oldugunu tespit edecek kadar yeterli tavsiyene saol. Yediğimiz her kazık eminim tecrübemize ekleniyordur kazık atanlarla işim öbürdünyada bu dünyada olsa alnının ortasına çakarım kursunu ama o da benim kültür ve eğitimimle hayat felsefemle uyuşmaz. Kalın sağlıcakla.
    Konu narkoz30 tarafından (01/05/2010 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Konuyla ilgili alıcı değilseniz lütfen msj yazmayın . Olay tartışmaya dönmesin parası olan alır olmayan bakar,kavgaa gerek yok

21. Bu mesaj için teşekkür edenler:

serkan kabasakal
    Sean_Constantine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 32

Temiz araba hayırlı satışlar...fiyatta süper

Hakan Onur
    narkoz30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 1020

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyla ilgili alıcı değilseniz lütfen msj yazmayın . Olay tartışmaya dönmesin parası olan alır olmayan bakar,kavgaa gerek yok
    Yok mesaj falan atmak fikrim yoktu ama baktım sataşma var yazdım yazmayacaksak o halde ne anlamı kalır forum forumlugunu kaybeder burası madem paylaşım hattı biz de bilgi birikim ve deneyimlerimizi paylaşırız femoli kardeş bunda yüksünecek bişey yok ayrıca benim hata yaptığımı üstüne basa basa her konusunda anlatan arkadaşlara da saygı duyarım onlara göre hata yapmışımdır ancak bu onlara cevap vermeyeceğim anlamına gelmez teessüf ederim bana olan mesajınız için ilan sahibi ile zaten özel olarak konustum onun aracının satılması veya satılmaması benim umrumda değil kimsenin satısına da balta olmak istemem beni ilgilendirmez hay yazmaz olaydım.

Murat Gürakan
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Keşke benim ilanıkm bu kadar pislenmeseydi. Sadece alacak olan kişiler bakıp dileklerini sunan insanlar konuşsa idi. Benim kimseyle bir tartışma ortamına girmeye ihtiyacımda niyetimde yok. Keşke bu yazılanlar yani yorum gibi olanlar özleden bana yazılsada kardeş kardeş konuşsak konuda pislenmese. Sonuçta bu benim ilanım ve pislenmesini istemiyorum. bu konudada saygı bekliyorum. Her kondada tartışma ortamı olmasıyla forum olunmuyor. Teşekkür ederim anlayışınız için şimdiden.
    -----
    Güncel diyorummm. Araç şu anda bodrumda bulunmaktadır günceliii...

25. Bu mesaj için teşekkür edenler:

ŞENOL KARASU
    skydome - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 237

pisletmeyin kankamın ilanını
    Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy

ahmet erden
    xaphanes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 6

aracı 15 inch jantlarla vereceğim demişsiniz, kastettiğiniz jant nedir? aracın orjinal jantları duruyor mu? teşekkür ederim.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon