Abi sen böyle yaparak hem kendi arabanın satılmamasını hemde bizimkileri satılmamasını sağlıyorsun. Sen devam et... Senin arabana düşük değer verenlerle karşılaşıyorsun hep sonrada genelleyip bravo gitmiyor diyorsun. Bunuda satılık ilanına su koyar gibi yaparak orataya yazıyorsun( Bu aynı anlama gelen 2. mesajın. ) . Bir kere olay şudur tamam tjet için bir müşteri çıkar ama mjet için bir focus golf nasıl gidiyorsa aynen öyle olur. Çünkü mjet ler gayette ikinci eli olan güzel arabalar. Lütfen boş yere araç kötüleme yapmayalım.
Teşekkür ederim. Tercih sizin tabikide allah gönlünüze göre versin.
murat kardeş takas düşünürmüsün 2007 model multijet'im var garajdan aracama bakabilirsin 66000 de
Takas da yapabilirim ancak en az 2008 model olcakmışBizim evin reisi öyle istiyormuş.
nARKOZ BRAVOYU ÖVE ÖVE BİTİREMİYORDU, HER MESAJIN BAŞINDA BENDE "BRAVO VAR YA" DİYORDU.ŞİMDİ DE BRAVO'YU HARCADI GİTTİ. Ama bu duygusal durumlarına alışığız biz.
Fakat senin ilan da güme gitti kardeşim. Bence yeniden bir ilan aç bu ilan da silinsin. Buraya samimi insanlar girip bakıyorlar. Çakal çukal galerici geçinen adamların burda işi ne?
Boş yere Bravo'yu harcatma.
Gezgin Gp.
Murat hayırlı satışlar olsun uzun süredir izlediğim kadarıyla arabanı günden güne geliştirmeni onu ne kadar çok sevdiğini gördüm satmak çok zor gelecektir eminim ama olsun belki daha iyileri olur bir gün... üzülerek söylüyorum hayırlı satışlar olsun...
hayırlı satıslar arkadasım ıstedıgın fıyata satarsın canavr gıbı araba
passat 1.6 aldım ben sıfır ıkı gun sonra sattım bılen bılır evet dedıgın gıbı al omur boyu bınersın satamazsın cunku araba 1.6 102 beygır gıtmıyor hemde yakıyor
senın arac ıle bu arkadasın sattıgı arac arasında cok fark var narkoz arkadasım
senın aracı sen alırken turbo arızalı olarak aldın hemde bılerek aldın hatta ben sana cevap da yazdım alma o aracı kesın bır sey vardır dıye fıyatı cok ucuza aldın dıye super araba aldım zannettın kendı aracınla bu arkadasın aracı kıyaslaman ve kotulemen cok yanlıs olur ...
neyse uzatmayalım arkadasın ılanıda bosa gıtmesın
Konu erdiyilmaz tarafından (17/04/2010 Saat 09:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir.
50 binde 2007 egzotik kırmızı active fakat dynamic görünümlü deri topuz bravo jant 2.bin liralık vibe ingiliz müzik sistemi 4 lastik bridgestone 1 aylık,boya koruma,motor koruma 2 ay önce yapıldı,tüm turbo sistemi yenilendi kendim turbocu olduğum için herşeyini ayarladım ,abarth logo ingiltereden aldım,tavan komple siyah kaplandı çakma skydome görüntüsü için,sis farları yeni yaptık,yan aynaları serviste boyattık üste istediğin fiyatı yaz uyarsa görüşelim.
Konu dallix tarafından (17/04/2010 Saat 02:14 ) değiştirilmiştir.
hay agzına sağlık kardeşim benim aracım 1.4 tjet 120 sky dome pasatla yan yana gelince sahipleri çıldırıyor hele 1.6 sı düşünemiyorum evet tamam çogu bravoda debriyaj gıcırtısı sıkıntısı var var ama ne olursa olsun ben passat tı geç bmw hatta mercades c180 sportline la bile yan yana park etsen millet Bravoma bakıyor ulan bu neymiş ne kadar sıra dışı diye hele bide o gün yıkattım temizse![]()
yanı sıra Murat Kardeşimi sevdiğim için değil ama gerçekten Muratın aracı satılmayacak ve çok masraf ettiği satılırsada dostda gidecek bir araba istediği fiyatda çok çok uygun zaten zatma sebebi Büyük baskısı![]()
Konu Misafir-1 tarafından (17/04/2010 Saat 19:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: yalnış yazı
güncelllll....
Daha satılmadımı bu yakışıklı yakaymak gibi araba inş istediğiniz fiyata satılır..
Hayırlı satışlar.
Ya kusura bakma arkadaşım özelden bana mesaj atmışsın benim arabaya yorum yapma diye ama sataşma olmuş kusura bakma ben izlenimlerimi yazdım sataşmalara gülüorum ben bravoyu 24000 e aldım turbosunu yemişim bugün turbosu patlak bravo bulsam yine alırım 24000 e sorun bakalım varmıymıs turbosu patlak araçpiyasadaben 1000 liramasraf etsem ve dolmuşa gelmesem bu araba güzel yürürdü ama 3000 lira masraf yaptım turbo +garanti vs şeyler için neyse sorun değil aramızda kalsın mezarlıkta perte çıkmış araçların saglam turbosu 350 lirataktırma işçilik de bi 350 lira verseniz araba canavar gibi olur biz ii bilmeden fazla para saçtık. Gidip sıfır turbo aldık.
Umarım istediğiniz fiyata aracınızı satarsınız benim satamamam biraz da benim tembelliğimden hiç sormuyorum ki artık satmaktan da vazgeçecem zaten acelem yok bu aracı iyicene bi kullanır 30-40bin yapmadan satamam herhalde satarken de geçmişte sattıgımpunto fiyatına 21000 e gider sanırım bir sene sonra.
Ama harbiden sport bravo da benzinli dahi olsa çok güzel passat 1.6 da kaldı gözüm yakarsa yaksın ya alacam sonunda taktıracam bi tüp oh mis gurik arkadaş sana da bir çift sözüm var yukarıda bahsettiklerim aynen senin için de geçerli ben bravomdan memnunum senin imkanın olsa eminim ki sende aracını satar passat veya başka bi araba alırdın ben imkanım dogrultusunda konusurum ve passat alacak param var ha bravo satılırsa alırım o ayrı. Ben arabaya asla kazık yemek için binmem binmemişimdir ama atmışlardır o da ayrı yine aynı naneleri bana yediremezler yaşım neyin iyi neyin eğri oldugunu tespit edecek kadar yeterli tavsiyene saol. Yediğimiz her kazık eminim tecrübemize ekleniyordur kazık atanlarla işim öbürdünyada bu dünyada olsa alnının ortasına çakarım kursunu ama o da benim kültür ve eğitimimle hayat felsefemle uyuşmaz. Kalın sağlıcakla.
Konu narkoz30 tarafından (01/05/2010 Saat 16:01 ) değiştirilmiştir.
Konuyla ilgili alıcı değilseniz lütfen msj yazmayın . Olay tartışmaya dönmesin parası olan alır olmayan bakar,kavgaa gerek yok![]()
Temiz araba hayırlı satışlar...fiyatta süper
Yok mesaj falan atmak fikrim yoktu ama baktım sataşma var yazdım yazmayacaksak o halde ne anlamı kalır forum forumlugunu kaybeder burası madem paylaşım hattı biz de bilgi birikim ve deneyimlerimizi paylaşırız femoli kardeş bunda yüksünecek bişey yok ayrıca benim hata yaptığımı üstüne basa basa her konusunda anlatan arkadaşlara da saygı duyarım onlara göre hata yapmışımdır ancak bu onlara cevap vermeyeceğim anlamına gelmez teessüf ederim bana olan mesajınız için ilan sahibi ile zaten özel olarak konustum onun aracının satılması veya satılmaması benim umrumda değil kimsenin satısına da balta olmak istemem beni ilgilendirmez hay yazmaz olaydım.
Keşke benim ilanıkm bu kadar pislenmeseydi. Sadece alacak olan kişiler bakıp dileklerini sunan insanlar konuşsa idi. Benim kimseyle bir tartışma ortamına girmeye ihtiyacımda niyetimde yok. Keşke bu yazılanlar yani yorum gibi olanlar özleden bana yazılsada kardeş kardeş konuşsak konuda pislenmese. Sonuçta bu benim ilanım ve pislenmesini istemiyorum. bu konudada saygı bekliyorum. Her kondada tartışma ortamı olmasıyla forum olunmuyor. Teşekkür ederim anlayışınız için şimdiden.
-----
Güncel diyorummm. Araç şu anda bodrumda bulunmaktadır günceliii...
pisletmeyin kankamın ilanını![]()
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
aracı 15 inch jantlarla vereceğim demişsiniz, kastettiğiniz jant nedir? aracın orjinal jantları duruyor mu? teşekkür ederim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri