narkoz30 Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı satışlar dostum
Passat 1.6 sıfır alacaktım tam istediğim renk istanbul a da gelmiş 4-5 adet beyaz krompaketli vardı park sensörü dahil 41600 lira dedim ki benim aracı 29,29-5 a vereyim bu sıfır aracı alayım senelerce binerim.
Ama maalesef sordurmadık yurt genelinde galerici birmot servisi vs her yerde tanıdığım arkadaşım var aman abi sen ne yaptın iyi araba aldın tamam ama ben hayatımda hiç fiat bravo satmadım ve satıldığını da çevremde çok görmedim diyen kişilerle tanıştım tartıştım ve bu arabanın türkiye arabası olmadığını türkiyede tutulması için bayaa uzun süre geçmesi gerektiğini anladım. Almıyorlar almıyorlar almıyorlar ancak 2000 model araç arayanların ellerindeki para ile bu araçlara zıplamak istediğini söyleyebilirim şark fırsatçıları diye tabir ettiğimiz bu grupta öncelik galericilerindir ben galericilerin böyle araçları piyasadan 10bin lira daha ucuza topladığını görüyorum. Dediğin gibi araçlar piyasasız nerede ise active punto değerine araçlarımız gidiyor. Benzinli de olsa diesel de olsa bu araçların piyasası yok eğer aracınız wv olsaydı çoktan satardınız satardık.
Gerçekler ne yazık ki ç.ok acıdır ve ben bu hataya ilk kez düşmüyorum bundan sonra ya diesel alacağım yada sıfır bir passat ama önce aracımı satmam lazım.
Sana bravo konusunda Allahtan sabır ve çok zarar etmeden satmanı dilerim.