Hayırlı satışlar Murat... Acele etme güzel aracın var inşallah temiz bir alıcıya gidecek. Boşver gerisini.
Murat kardeşim yazılanları okudum ve harbiden üzüldüm haksızlık edilmiş sana tamam kasti bişey olabileceği fikrini düşünmek dahi istemiyorum ama ortada bi mağduriyet var...Ben mümkün olduğunca ilanını güncel tutmaya çağırıyorum tüm arkadaşları...Elimize yapışmaz ya yardımcı olalım bari...İnşallah en kısa zamanda satar paranında hayrını görürsün...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Hayırlı satışlar Murat... Acele etme güzel aracın var inşallah temiz bir alıcıya gidecek. Boşver gerisini.
Gezgin Gp.
orjinal jant durmuyor. Normal 15'' demir jantla vericem. Zaten fiyatınıda ona göre yazdım. 1000tl civarlarına orjinal jantı bulunabiliyor. Yani yaysız ve jantsız vericem. Ha tabi isteyen olursa yayı falan o zaman onunda pazarlığını ederim.
Çok teşekkür ederim. KAsti bişey olmasa bencede daha iyi olur inşallah öyledirBoşverdim artık ne yapayım. Herkesin girdiği sosyal bir ortamda bu tarz şeyler oluyor malesef.
Dostum emin ol kasti değil kasti düşünecek işim mi yok bazı kendilerini bilmezler de kasti masti diyerek ortamı geriyor allahım ya yazmazolaydım kusura bakma çok özür diliyorum benim yazdıklarımda senin satışını engelleyecek bişey varise sileyim yazılarımı.
Hayırlı satışlar
Güncel...
Sevgide güneş gibi ol, dostluk ve kardeşlikte akarsu gibi ol, hataları örtmede gece gibi ol, tevazuda toprak gibi ol, öfkede ölü gibi ol, her ne olursan ol, ya olduğun gibi görün, ya göründügün gibi ol...
Murat hayırlı satışlar...
hakıkaten araban cok guzell. gozun gıbı bakmısın. bende bravo alırsam senınkine benzetmek ısterım. hakıkaten gozum kaldıı hee![]()
Abi noldu sattın mı aracını ?
duruyor hala =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Kuzu kuzu yatıyor bodrumda![]()
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
Bodrumda araç babam biniyor. Ama satılık tabikide gene düzgün bir alıcı çıkınca satıcaz hayırlısı ile inşallah
..
26 verim![]()
Bence Babanız kandırmış sizi binmek istiyormuş ta söyleyememiş![]()
Gezgin Gp.
Kanka senin sport a 15 bin veriiim![]()
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri