hayırlı satışlar uğur, güzel fiyat...
satış sona ermiştir arkadaşlar...
Konu By_Static tarafından (14/03/2010 Saat 23:43 ) değiştirilmiştir.
hayırlı satışlar uğur, güzel fiyat...
istediğin fiyat gerçekten çok uygun uğur
inşallah mavi cazibe aramızdan bir arkadaşa kısmet olur
bir de ben ekleme yapayım
cıty motoru komple 1 ay önce değişmiştir aracın
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Teşekkürler coşkun abi tabi bende aramızdan birine gitsin istiyorum buluşmalarda onu görmek isterim arada![]()
Güzel görünüyor Uğur, umarım aramızdan birisi alır ve sorunsuzca kullanır...
Hayırlısı olsun Uğur umarım istediğin fiyata satar istediğin aracı alırsın...
ben araba alacak olsam kaçırmam ilk görüşte beğenmiştim senin aracı hayırlsı olsun uğur
hayırlı satışlar dilerim fiyatı gerçekten uygun umarım kıymet bilen birine gider
Fiyat bana da uygun geldi, piyasası bumu yoksa aciliyetten mi bu fiyat acaba?
Geçen evo'yla takasa gireyim dedim. Aracım rengine kadar aynı özelliklere sahip (çelik jantım yok) 16.500 tl verdiler bende kıyamadım. Zaten kararsızdım öylesine geyiğine gitmiştim showrooma... Böyle takas olayında fiyat çok kırılır. Bence bu özelliklerde arabanın fiyatı 18000tl bile az.
Ama şimdi anlıyorum neden fiyat kırdıklarını... Demek GPTR stickerim yok diye kırmışlar 1500 tl'yi.![]()
![]()
![]()
Hayırlı satışlar arkadaşım...
hayırlı satıslar satanada alanada hayırlı olsun.
Hayırlı satışlar Uğurcum.Bi an için satılık ilanı görünce üzüldüm.ama model yükselteceğini duyunca aramızdan ayrılmayacağın için sevindim.Fiyat çok makul.alana şimdiden hayırlı olsun. eeee araba fanatiğinden alınır.
yok yok burdayım![]()
inşallah istediğin fiyata satar modelini de yükseltirsin kardeşim
hayırlı satışlar
Hayırlı satışlar araç çok şık duruyor..İşallah istediğin fiyata gider..
Arac manuel vites mi?
uğur hayırlı satışlar kardeş inş beklentilerini karşılayacak bi fiyata satıp öle bi araca sahip olursun fiyat gayet güzel .. bu sefer skydome tavsiye ediorm skydome 'suz GP ye binme bi dahakine =)=) çok keyifli oluyor ve çok şık duruyor =) ben cevap veriyim araç manuel hüseyin...
Sana nasıl ulaşacağız tel verirmisin
Msj attım ancak cvp dönmedin araçla ilgili olarak görüşmek isterim müsait olursan.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri