5 Polis + 24 Asker Ve Peşinden 3 Asker Şehit Verdik Genel Kurmay 5 Gün Operasyon Yaptı Güya 270 Pkklı Öldürüldü OPERASYON BİTTİ...!
Peki Ya PKK Bittimi ? HAYIR
Kandile İndikmi ? HAYIR
Cemil Bayık Murat Karayılan Yakalandımı ? HAYIR
Ankarada Bombalı Eylem Yapan PKKlı Yakalandımı ? HAYIR
SONUÇ PEKİ; Birileri Gazımızı Aldı Bataklığı Kurutamadık Sinek Avladık ...!!!
UYUMA TÜRKİYE TERÖR HALA AYAKTA ...!!!
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
15 Terörist Ölü Ele Geçirildi haberi - TRT Haber - Türkiye Radyo Televizyon Kurumu
https://www.trthaber.com/haber/gunde...ldi-13959.html
Bunlar az buz rakamlar değil.Operasyon sürüyor. Bitti lafları strateji de olabilir.
Konu ibrahim06 tarafından (24/10/2011 Saat 21:27 ) değiştirilmiştir.
İbrahim Hangi Stratejiden Bahsediyorsun Bdp nin Mecliste Olduğu Ve Herşeyeden Haberdar Olduğu Bir Stratejimi Olur Lütfen Mantıklı Olalım...
"Ulaşılmaz Olduğumuz Söylentisi Doğru Değil.Sadece Çocukların Ulaşamayacağı Yere Koyduk Kendimizi..."
AKP LI VEKILIN KOCASI CIKMIS TV DE APONUN SARTLI SER KALMASI GEREKTIGINI SAVUNUYOR ACABA VEKIL OLAN ESI FARKLIMI DUSUNUYOR ??
LINK:
https://www.facebook.com/photo.php?v=282523048436319
LINK:
(Lınk alıntıdır)
BU OPERSYONUN MILLETIN HAVASININ ALINMASI ICIN YAPILDIGI BELLIYDI DEPREM OLMASAYDI BASIN YINE PKK ILE UGRASAKTI HALK YINE GERGIN OLACAKTI OPERASYON UZAYACAKTI AMA DEPREM OLDU GUNDEM DEGISTI BU OPERASYONLARDAN BISERSEY CIKMAZ DEDIGIMDE BANA KIZAN ARKADASLAR OLAYLARA SIYASI IDEOLOJIK OLARAK BAKMAK YERINE NOTR OLARAK BAKARSANIZ BIRAZDAHA NET GOZUKEBILIR YAPILANLAR
Konu ZAK1980 tarafından (24/10/2011 Saat 22:21 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
O.Ç Diyebilirsiniz Buna...
ben inanmıyorum 270 leş olduğuna buda uydurmaca sırf gazımızı almak için dağı taşı bombalayıp dönüyoruz yine ..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri