Wow mustafa bu da neYavru çok şekermiş ama
![]()
Cıhan, ılk geldıgınde 1 aylıktı ve o sekıldeydı.daha sonrası dıger resımlerden malum
Yasemın Hnm., cok tatlı, cok seker ama cok yaramaz.evde benden baska kımsenın sozunu dınlemıyor.terlık dusmanı resmen.bazen salonun kapısını kapatıyorum, gıdıp mutfak penceresınden balkona, salonun penceresınden de ıcerı gırıyor.sızın Efe'nın resımlerını ılk zamanlar goruyordum ama sonradan konuyu kacırdım heralde![]()
Konu mustafaf tarafından (31/05/2009 Saat 12:56 ) değiştirilmiştir.
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Yasemın Hnm., cok tatlı, cok seker ama cok yaramaz.evde benden baska kımsenın sozunu dınlemıyor.terlık dusmanı resmen.bazen salonun kapısını kapatıyorum, gıdıp mutfak penceresınden balkona, salonun penceresınden de ıcerı gırıyor.sızın Efe'nın resımlerını ılk zamanlar goruyordum ama sonradan konuyu kacırdım heralde[/QUOTE]
Şu an daha bebek o. O nedenle terlik canavarlığı normal. Dişlerini kaşıyacağı çekiştirme iplerinden alırsan çok keyifli oyun zamanlarınız olur. Bir de minik bir topu atıp getirmesini iste. Hem çok zevkli oluyor hemde enerjisini bu şekilde boşaltıyor.
Efe'den sonra bir minik yavrumuz daha oldu fakat ofis taşındıktan sonra bahçe ortamına alışık olmaları nedeniyle sorunlar yaşadık. Şu an hem Efe hemde Casper onları bizim kadar seven 2 arkadaşımızdalar. Bizde bu zevkten mahrum kaldık.![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri