202 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Sevimli dostlarımız..

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    ANIL AKYILDIZ
    Blackevo punto35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Evo Siyah
    Plaka
    35KA5290
    Edilen teşekkür: 419

Alıntı tangozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende bir haywansewer olarak birşeyler yazayım istedim.öncelikle şuanda ewimde 2 muhabbet kuşum 1köpeğim we akwaryumum war.dkkanda ise yine bir köpek 3de kedim war anıl bey bende yaklaşk 3 yıldır balıklarla haşır-neişirim.bende başlangıçta japonla başladım sonra sisinki gibi moly,kılıçkuyrk,neon,lepistes her türü besledim yawru aldım ama anladım ki bunlar beni tatmin etmio we akwarym krallarını keşfettim...Cichlid(çiklet) beslemye başladım siside en büyük tawsiyemdir.bir american çiklet tada tanganyika karması yaparsans işte o sman en iisi olr yanlş anlaşlmayaym tawsiyemdir
    oh oh oh maşşallah valla ben tek akvaryumla zor başa çıkıyorum allah yardımcınız olsunama hayvan sevgisi başka bişey tam bir hastalık resmen bende biraz lepistes,neon,kılıçkuyruk,moly tarzı besliyim sora bende büyütüp akvaryumu böle bi karma yapmayı düşünüyorum dış motor falan alıcam bakalım hayırlısı inşallah sağlıklı bi şekilde dewam edersiniz evcil hayvan beslemeye

Alıntı FoReVeGa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende akvaryum ve balıklarla haşırneşirim 4 yıldır.evimde 250 litrelik bir akvaryumum var evde frontoza besliyorum .işyerimde ise 100 litrelik bir akvaryumda ahli.sarıprenses,papağan,yunus gibi ciklet türü balıklar besliyorum.bu bir hastalık
    valla tam istediğim bi tank 250litre ah ah ah inşallah ilerde kurucam şöle büyükçesine bi tank bütün ekipmanlarıylaaynen katılıyorum hastalık derecesinde

Alıntı EnginBERK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba;

bende uzun zamandir ciklet besliyorum.
    sari prenses, yunus, paslı gibi.

balık takası yapalım
    ciklet sarı prenses benimde çok hoşuma gidiyo ama tankımı büyütünce düşünüyorum şimdi hayvanlar 50 litrelik akvaryumda sıkışmasınlar diye düşünüyorum valla izmirden istanbula balık takası nasıl olur bilmiyorum ben kargoyla yollarım size

Alıntı oguzhan ozcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende hayvaları severim. 1 muhabbet kuşu 1 kanarya ve bide lepistes akvaryumum var.Muhabbet kuşumun çenesi bide kanaryanın sesi çok güzel kanaryam hiç şaşmaz her sabah 7:30 dedimi başlar ötmeye beni uyandırdıktan sonra öğlene kadarda susar
    lepistesin akvaryumda oluşu muhteşem bişey hele hele yawru aldığınız zaman apayrı bişeylepistes akvaryumunuzun büyüklüğü nedir bitkili akvaryummu ben bitkiye yeni geçtim şimdilik bitkiler sağlıklı gibi gözüküyo
    Konu punto35 tarafından (13/01/2009 Saat 21:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme

Yer imleri

Yer imleri