Cok ama cok sevindim bu sitede bu kadar hayvansever olduguna... Gorunen o ki akvaryumcular bayagi cok. Ben de hasta derecede kediciyim. Butun hayvanlari da severim, hatta son bes-alti yildir sinek, bocek bile oldurmuyor, sadece kovaliyorum. Konu basligini degistirip, "Hayvansever GP/Bravo'cular" filan gibi daha genelleyici ve belirgin bir hale getirebilir miyiz? Ne dersiniz?
Tum hayvansever GP/Bravo'culara "ozel" sevgilerimle,
"Sevimli Dostlarımız" konusu açıları çok çok uzun zaman oluyor. Bu konudan devam edersek daha iyi olur sanırım. Eski dostlarımızı dahatırlamış oluruz böylece...
Hatta bu konunun son mesajı 27 Ekim 2008 tarihinde Zafer'in tropheuslarınmış..(Maşallahları var...)
Konu İbrahimKC tarafından (14/01/2009 Saat 01:04 ) değiştirilmiştir.
Birçok şey bilirim ama en iyi bildiğim şey Haddimdir...
teşekkürler anıl arkadaşım var akvaryumcu bunuda ona yaptırmıştım zaten hazırlarda fazla seçenek bulamazsın ölçü olarak ama diğer türlü istediğin ölçüde istediğin malzemeden yaptırma şansın oluyor ve en önemlisi fiyat konusunda da çok avantajlı ben bunu yaptırdığımda piyasa şartlarına göre o zaman yaklaşık 300-350 lira daha uygun halletmiştim
valla süper tek kelimeyle dediğinde doğru dışarda hem istediğin ölçü ve boylarda yaptırıyosun hemde cam kalınlığını kendin ayarlaya biliyosun ben onlar daha pratik oluyo diye söledim ama tabi fiyat bakımından arada dağlar kadar fark oluyosağlıklı balıklar olur inşallah
Arkadaşlar akvaryum hobisiyle ilgilenen tüm dostları tebrik ediyorum, gerçekten oldukça emek gerektiren bir hobi.. Gerçi tüm sevimli dostlar emek istiyor ama bence akvaryum olayı görselliği açısında da oldukça önemli olduğundan bi miktar daha zahmetli.. Ben Sevgili Anneciğimle birlikte bir dönem bu işe merak saldım (o zaman pisicik yoktu tabii) ancak o kadar çok balık kaybettik ki, üzüntümden tamamen vazgeçtim olaydan..Hala hayellerimdedir ama, özellikle melek balıkları inanılmaz güzellikteler..
Sevimli dostlarla ilgili paylaşımlar için teşekkürler. Dilerim onlarla yaşama zevkine henüz erişemeyenler de en kısa zamanda bu keyfi yaşayabilirler
Son olarak kızımızın sevgi pıtırcığı bi resimiyle veda edelim;
![]()
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
Arkadaşlar sahiplendirilmeyi bekleyen 3 adet yawru kedicik var. İş yerimde 1 ay önce doğum yapan anne kedi, çok ilginç bi yere saklamış onları; Laboratuvarda bi dolap çekmecesine.. Bizde yakın zaman önce keşfettik bebekleri. 4 yawru vardı, 1 tanesi sahiplenildi. Şu anda 2 dişi, 1 erkek olmak üzere 3 bebeğimiz daha var. İlgilenen(ler) olursa lütfen benimle irtibata geçsin. Bebekler şu anda 1 aylık ve kendi başlarına yemek yiyebilecek kadar büyüdüler.
Bebeklerden birtanesi bu. Kalan 3 yawru da birbirinden sevimli. Renk olarak bir sarı, biri sarı-gri-beyaz, bir adet de hareli kahve tonlarında.
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
way maaşallah bizimkiler biraz büyük olsaydı kaçırmazdım![]()
Gizem çok sevimli bu yaa.
pis kuuşşş maviş
çok konuşuyo, sabah 6 akşam 8 çene
pis kuşş
cici kuş
şalak kuş
koş koş koş
öşşlem kuş...
gibi sözlükte anlamı olan sesleri bunlar
bol bol öpücük özellikle
elektrik düğmelerinin tık sesini duyunca (uyku vaktinin geldiğini anlayıp öpücük süz yollamaz..)
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
karşınızda ÇAKIR efendi ... Aslında izmir'de ki buluşmaları da kaçırmayan sevimli köpegimiz ........
Konu 35mert tarafından (10/06/2015 Saat 13:58 ) değiştirilmiştir.
Pek sevimli, tek gözüyle de bakıyor gibi uyanık![]()
Arkadaşlar yakında bizimde bir 10 ,15 tane yavru olacak pek özelliği yok ama köpek köpektir koruma arkadaş babında isteyen bakabilen her kese verilebilir..
buda benım Pashambugun 8. ayını doldurdu.kendısı Sıbırya Kurdu-Golden Retrıever kırması oluyor...
![]()
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Çoookkk şeker bu yaaaa. Kucağında görünce benim EFE'm aklıma geldi![]()
Cıhan, ılk geldıgınde 1 aylıktı ve o sekıldeydı.daha sonrası dıger resımlerden malum
Yasemın Hnm., cok tatlı, cok seker ama cok yaramaz.evde benden baska kımsenın sozunu dınlemıyor.terlık dusmanı resmen.bazen salonun kapısını kapatıyorum, gıdıp mutfak penceresınden balkona, salonun penceresınden de ıcerı gırıyor.sızın Efe'nın resımlerını ılk zamanlar goruyordum ama sonradan konuyu kacırdım heralde![]()
Konu mustafaf tarafından (31/05/2009 Saat 12:56 ) değiştirilmiştir.
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri