25 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Otomotivde ÖTV sürprizi

Threaded View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Okan Kavasoğlu
    okn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    14/04/2007
    Yaş
    37
    Mesajlar
    213
    Nereden
    Rize
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    53 FL 100
    Edilen teşekkür: 98

    Standart Otomotivde ÖTV sürprizi

    Hükümet kaynaklarının Reuters'a verdiği bilgiye göre, ÖTV oranlarında indirime gidilmesi düşünülüyor. Hükümetin destek anlamında ilk yapmayı düşündüğü uygulamanın ise üretim yapan otomotiv şirketlerinin Eximbank yolu ile borçlanma maliyetlerinin düşürülmesi olduğu öğrenildi.

    Öte yandan adının açıklanmasını istemeyen bir hükümet yetkilisi, otomotiv sektöründe daha önce uygulanan hurda araç indiriminin kötü amaçlı olarak kullanılabildiğini, araçların yenilenmesi durumunda büyük oranda ithal otomobillerin satıldığını kaydederek, “Burada amaç, araç piyasasının canlanması mı yoksa Türkiye’deki otomobil üreticisinin desteklenmesi mi olmalı... Çünkü piyasanın yaklaşık üçte ikisi ithallerden oluşuyor. Piyasa doğrudan teşvik edilince öncelikli olarak ithallere destek verilmiş oluyor. Burada Türkiye’de üretim yapanlara yönelik bir adım atılması gündemde” dedi.

    Türkiye’de üretim yapan otomotiv şirketleri arasında Oyak ve Renault ortaklığı Oyak Renault, Ford ve Koç ortaklığı olan Ford Otosan, Koç ve Fiat ortaklığı Tofaş, Toyota, Hyundai ve Honda bulunuyor.

    bakalım ne kadar indirim yapacaklar??
    Eski Nick: ROCKSTAR100

    "Nero Provocatore,Crossover Black,Crossover Schwarz,Rock Siyah"



  2. Bu mesajı için 2 kişi okn53'ye teşekkür etti:


Benzer Konular

  1. Otomotivde daralma yavaşladı
    Haberci tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 05/09/2012, 15:00
  2. Otomotivde ÖTV şoku..!!!
    Kriminal tarafından Genel forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 18
    Son Mesaj: 25/07/2011, 23:14
  3. Kartal Sürprizi 2.part
    nemss1306 tarafından İstanbul forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 05/06/2010, 01:19
  4. 29 Mayıs Kartal Sürprizi
    nemss1306 tarafından İstanbul forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 79
    Son Mesaj: 30/05/2010, 18:21
  5. Yerli Fiat Linea’da Çin motoru sürprizi
    viper tarafından Diğer Fiat Binek Modelleri forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 7
    Son Mesaj: 24/06/2009, 01:49

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com