Yerli üretim demeyin bana ya. Yerli markamız mı var sanki. Ahmetin mehmetin arabasını burda birleştirince yerli mi oluyoruz. Ah devrim ah.
Yerli üretim demeyin bana ya. Yerli markamız mı var sanki. Ahmetin mehmetin arabasını burda birleştirince yerli mi oluyoruz. Ah devrim ah.
Araçları yarı fiyatına verseler ne farkeder?
Benzin bu kadar pahalı olduktan sonra araçlarımızı sadece ihtiyaç olduğunda kullanıyoruz...
Hovardalık yapıp iskender yemeye Bursa'ya , köfte yemeye Tekirdağ'a giden kaldı mı?Her yolculuk hesap kitaba döndü..Otobüsle bu kadar araçla şu kadar diye![]()
Bu konuda son durum nedir biliyormusunuz?
Birde hurda indirimi bize ne şekilde yarar onu tecrübe etmiş olan varmı? İlk yazıda bahsedilen kötüye kullanma durumuna giriyor heralde benim sorduğum ama![]()
Zamanında kağıt üstünde hurda araç satışları yapılarak yeni araç alanlar indirim almışlar. Ben bu konuyu yeni duydum. Buna tekrar izin vermezler heralde.
kesinlikle katılıyorum. insanlar anadola binseydi şimdi accent gibi bi seviyeye gelirdi. japonlar 2.dünya savaşından sonra yabancıların yaptığı modern trenler yenine kendi kara trenlerine bindiler. boyle olunca yabancılar çekilmek zorunda kaldı ve kendi sanayileri kalkındı. şimdi geldikleri yeri görüyoruz. bu bir ulusal bilinç meselesi.
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
Yerli malı diye insanların kasmasına anlam vermemekle birlikte şunu belirtmeliyimki, ahmetin mehmetin arabasını burda birleştirince epey birkişinin karnı doymakta bu ülkede.
Kaçanlarla, keşkelerle değil şimdiki zaman ve gelecek ile düşünüp hareket edersek, zararın neresinden dönersek kardır diyerek birşeyler yapabiliriz. Sonucta emeklemeden kimse yürüyemiyor. Zamanla daha iyisini yapacagız. Montajla başladık, üretimi de oturtmak üzereyiz tek eksiğimiz Ar-Ge onun için sabır ve azim gerek. Bunların hepsi olduktan sonra içimizden birgün marka çıkarmak o kadar da zor olmayacaktır.
Aslında tamamen montaj yapılıyor demek hatalı olur. Örneğin Ford-Otosan transitlerde ve cargoda kendi üretimini ve montajını yapmakta. Gönül daha da iyisini ister tabiki. Özet olarak tamamen montaj yapmıyoruz ve üretim kadar önemli bir konuda satış sonrası ürününüzün arkasında olmak.
Söylediğin doğru güzel. Fakat farkındaysan biz bu konuda ülke olarak ileriye değil geriye gittik.
Ayrıca birilerinin karnı doymak demişsin güzel bir konuya değinmişsin ama olaya duygusal açıdan değil de mantıki açıdan bakacak olursan, o karnı doyan birilerinin karnı bugün doyacak ama yarını meçhul. Hiçbir şeye sahip olmayan ülkelerinde neyle doyacaklar kimbilir. Ayrıca böyle devam ederse sadece BİRİLERİ nin karnı doyacak. Neyse konunun başka bir yere çekilmesini istemiyorum. Bahsettiğim konuyla ilgili bir şey söylemek isteyen var ise ser bölümünde bunla ilgili özel bir konu açılabilir ve tartışılabilir veya isteyenler direk özel mesajdan veya msn den sosyo-politik ve ekonomik konuşmalar yapabiliriz![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri