Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Fiat grubu ile ilgili haber

cold blood
    alivepro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Isparta
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 40

Standart Fiat grubu ile ilgili haber

Sato Topal
    ST OTO AKSESUAR Arrest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 1246

araba ne lancia mı ben çözemedim
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var

Ev .
    Evren_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 403

Lancia. Derdi neymiş acaba? Mynet sagolsun en önemli şeyi yazmamış.

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Bu bir karalama kampanyası olabilir. Fiatın kronik arızalarından dolayı hangi forumdaşımız mağdur kaldı ki ?
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Araç delta , keşke sorunuda yazzsaymıştı..

tayfun aydın
    tayfux - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2123

Alıntı arrest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu bir karalama kampanyası olabilir. Fiatın kronik arızalarından dolayı hangi forumdaşımız mağdur kaldı ki ?
    city ...

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    city ...
    GARANTİ SÜRESİNCE ben citysi değişmesi gerekip değişmeyen birini tanımadım cokta araştırmalarım olmadı city sıkıntısı yaşamadım. Ama göğüsüm yırtıldı ve değiştirdiler 7 yıllık arabada... Bu tür yaklaşım yapan bir firmaya bu tarz eleştiriler hoş gelmiyor. Hiç bi firma %100 Müşteri haklarını korumuyor günümüzde. Fiat hiç değilse %90 yada daha fazla bir oranda çoğu isteğimizi geri çevirmedi. Olayın aslı yok gibi düzmece gibi geliyor insana çünki arıza bile belirtilmemiş.

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı Arrest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GARANTİ SÜRESİNCE ben citysi değişmesi gerekip değişmeyen birini tanımadım cokta araştırmalarım olmadı city sıkıntısı yaşamadım. Ama göğüsüm yırtıldı ve değiştirdiler 7 yıllık arabada... Bu tür yaklaşım yapan bir firmaya bu tarz eleştiriler hoş gelmiyor. Hiç bi firma %100 Müşteri haklarını korumuyor günümüzde. Fiat hiç değilse %90 yada daha fazla bir oranda çoğu isteğimizi geri çevirmedi. Olayın aslı yok gibi düzmece gibi geliyor insana çünki arıza bile belirtilmemiş.
    Bu bir karalama kampanyası olabilir. Fiatın kronik arızalarından dolayı hangi forumdaşımız mağdur kaldı ki ?
    Yukarıdaki sorunuza bakınca GARANTİ SÜRESİNCE diye belirtmediğiniz için City modunu söyledim ve artık garanti sürecinde bırakın da değiştirsinler ona da kullanıcı hatası diyemezler herhalde..kusura bakmayın da bizim kullandığımız araçlar yani Opel Fiat Renault Wv Chevrolet Dacia Kia gb. markalar garanti süreci içinde yada dışında servisleri çok kötü. garanti sürecindeki arızaları bile karşılarken binbirtürlü dalavere yapıyorlar. sizin 7 yıl sonra göğüslüğünüzü yapmaları ülkenin heryerinde aynı politikayı uyguladığını göstermez ve bundan sonra da göstereceğini göstermez. Edirnede garantili aracın sorunu çözemeyip adamın arabının üstüne yazı yazıp fiat ın önüne bıraktığını kendi gözlerimle gördüm. İstanbulda yeni kasa astra j nin şanzuman sıkıntısının çözülmeyip televizyona çıktığını yine gördük. ayrıca mynet neden fiat ı karalasın. fiat ı karalamak istese hemen hemen araçla ilgilenmeyen insanların tanımadığı bir modeli mi seçer? bunlar siz kabul etsenizde etmesenizde günümüzde oluyor bayii ler bunları maalesef yapıyor fiat ı da opel i de diğerleride hepsi yapıyor..

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Yukarıdaki sorunuza bakınca GARANTİ SÜRESİNCE diye belirtmediğiniz için City modunu söyledim ve artık garanti sürecinde bırakın da değiştirsinler ona da kullanıcı hatası diyemezler herhalde..kusura bakmayın da bizim kullandığımız araçlar yani Opel Fiat Renault Wv Chevrolet Dacia Kia gb. markalar garanti süreci içinde yada dışında servisleri çok kötü. garanti sürecindeki arızaları bile karşılarken binbirtürlü dalavere yapıyorlar. sizin 7 yıl sonra göğüslüğünüzü yapmaları ülkenin heryerinde aynı politikayı uyguladığını göstermez ve bundan sonra da göstereceğini göstermez. Edirnede garantili aracın sorunu çözemeyip adamın arabının üstüne yazı yazıp fiat ın önüne bıraktığını kendi gözlerimle gördüm. İstanbulda yeni kasa astra j nin şanzuman sıkıntısının çözülmeyip televizyona çıktığını yine gördük. ayrıca mynet neden fiat ı karalasın. fiat ı karalamak istese hemen hemen araçla ilgilenmeyen insanların tanımadığı bir modeli mi seçer? bunlar siz kabul etsenizde etmesenizde günümüzde oluyor bayii ler bunları maalesef yapıyor fiat ı da opel i de diğerleride hepsi yapıyor..
    Birader ben fiat yapmaz demiyorum

1. Mynet karalıyor demedim. Aynı haber milliyettede cıktı karalama haber olabilir dedigimde sen direk aklına ilk gelen şeyi anlıyosun galiba? Biraz geniş düşünmeni tavsiye ederim. Fiatı karalamak Lancia markasını karalamak amaçlı yapılmış bir eylem olabilir.

2. Fiatın GARANTİ SÜRECİ VE SÜREÇ DIŞINDA servisi eminimki diğer marka modellerin BİRÇOĞUNDAN daha iyidir.

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Birader ben fiat yapmaz demiyorum

1. Mynet karalıyor demedim. Aynı haber milliyettede cıktı karalama haber olabilir dedigimde sen direk aklına ilk gelen şeyi anlıyosun galiba? Biraz geniş düşünmeni tavsiye ederim. Fiatı karalamak Lancia markasını karalamak amaçlı yapılmış bir eylem olabilir.

2. Fiatın GARANTİ SÜRECİ VE SÜREÇ DIŞINDA servisi eminimki diğer marka modellerin BİRÇOĞUNDAN daha iyidir.
    ben geniş düşünüyorum da siz biraz bence yanlış düşünüyorsunuz. Zira siz Fiat kullanıyorsunuz diye sanırım servisi en iyi Fiat olarak düşünüyorsunuz yada sizin göğüslüğünüzü 7 yıl sonra değiştirmeleri sizi baya etkilemiş. Kaldı ki forumda arattırdığınızda insanların başına servislerde neler geldiğini çok net görebilirsiniz. diğer markaların forumlarına girin gezin yada servislerin sorunsuzluk ortalamalarını takip edin o zaman ne demek istediğimi daha net anlayabilirsiniz mesela bundan 2 sene önce yapılmış bir ankette en sorunsuz Mazda markasıydı. Genel olarak da Japonlardı..

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

ben geniş düşünüyorum da siz biraz bence yanlış düşünüyorsunuz. Zira siz Fiat kullanıyorsunuz diye sanırım servisi en iyi Fiat olarak düşünüyorsunuz yada sizin göğüslüğünüzü 7 yıl sonra değiştirmeleri sizi baya etkilemiş. Kaldı ki forumda arattırdığınızda insanların başına servislerde neler geldiğini çok net görebilirsiniz. diğer markaların forumlarına girin gezin yada servislerin sorunsuzluk ortalamalarını takip edin o zaman ne demek istediğimi daha net anlayabilirsiniz mesela bundan 2 sene önce yapılmış bir ankette en sorunsuz Mazda markasıydı. Genel olarak da Japonlardı..
    Kardeş sınırları zorlamaya gerek yok fiatın servisleri standartlara uygun bir konumda.

Senin dediğin şuna benziyor.
    Benim İstediğim ; Mekana gidelim garson servisimizi yapsın. Bardaklara rakımızı koysun buzumuzu atsın. Gitsin
    Senin istediğin ; Mekana gidelim garson servisimizi yapsın. Bardaklara rakımızı koysun buzumuzu atsın garson eliyle içirsin bide kavun yedirsin

Beni ayrıca göğsün değişmesi falanda etkilemedi. Mazda yı eleştireceksek cok şeyini eleştirirm yani sıkıntı yok.

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Kardeş sınırları zorlamaya gerek yok fiatın servisleri standartlara uygun bir konumda.

Senin dediğin şuna benziyor.
    Benim İstediğim ; Mekana gidelim garson servisimizi yapsın. Bardaklara rakımızı koysun buzumuzu atsın. Gitsin
    Senin istediğin ; Mekana gidelim garson servisimizi yapsın. Bardaklara rakımızı koysun buzumuzu atsın garson eliyle içirsin bide kavun yedirsin

Beni ayrıca göğsün değişmesi falanda etkilemedi. Mazda yı eleştireceksek cok şeyini eleştirirm yani sıkıntı yok.
    sınırları zorladığım falan yok sizin marka fanatizminizi anlamaya çalışıyorum o kadar..binmediğim ve servisine gitmediğim bir marka olsa anlayacağım da bilmediğimiz bir marka da değil yani..siteyi de uzun zamandır takip ettiğim için artık bazı şeylere insan inanmıyor çünkü buradaki arkadaşlarımın iyi yada kötü neler yaşadığını biliyorum.
    benim istediğime gelince forumda diğer mesajlarımı okumuşsanız bir lafım vardır. Her marka hata yapar çünkü kul yapısı yeter ki o marka hatasını sahiplensin ve mahcupmuşçasına o hatasını gidersin..Mazda da eleştirilir tabiki ama sizin dediğiniz gibi Fiat servis konusunda en iyi araç da değil bunu söylemek için yazdım biraz geniş düşünmenizi tavsiye ederim..

Mustafa Öztürk
    milanbg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 JY 7698
    Edilen teşekkür: 75

Birçok fiat araç kullandım altımdan geçti. Hiç bir anlamda sıkıntı yaşamadım ben. ha bu demek dğeilki sıkıntısız bi marka tabiki sıkıntıları vardır ama çözülmeyecek şeyler değildir bugün fiat ta yaşanan en anlamsız olay bile diğer markalarda yaşanmayan şeyler değil her markada sıkıntılar var farklı farklı konularda hiç bir firma % 100 müşteri memnuniyeti veremez asla. Öyle bi dünya yok. çünkü insanları memnun etmek çok çok zor. Garanti dışı kalan bir aracın göğüsünün değişmesi kusur olarak sayılıp sorunsuz değiştirilmesi çok memnun edici bir olay tabiki arkadaş göğüsü değişince vay helal olsun be fiata deyip çok güleryüzlü ayrılmış arabasına binmiştir çok hoş ve etkileyici bir olay. forumda bi çok örneğinide okudum garanti dışı olan araçların city arızasının değiştirildiğinide okudum. bazı saçma sapan servisler işini düzgün yapmıyor die kullandığım arabayı markayı ezdirmem arkadaş ! bir çok bu segment araçtan daha iyi bir motora donanıma ve fiyata sahip araç bizim puntomuz. Birmot un servis kalitesinin düşüklüğü fiat markasının hatası değildir. Birmot kötüyse Haliç otoya giderim veya daha iyi yorumlar alan başka bir servise giderim. Hiç biryere gitmesem giderim özel servisime. en olmadı atlarım araba çok sorun varsa Fullerim depomu giderim izmire ta yaptırırım paşalar gibi aracımı bi izmiri gezer gelirim ama tutupda aracımdan soğumam böyle sorunlar yüzünden.
    KIRCAALİLİ

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı milanbg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birçok fiat araç kullandım altımdan geçti. Hiç bir anlamda sıkıntı yaşamadım ben. ha bu demek dğeilki sıkıntısız bi marka tabiki sıkıntıları vardır ama çözülmeyecek şeyler değildir bugün fiat ta yaşanan en anlamsız olay bile diğer markalarda yaşanmayan şeyler değil her markada sıkıntılar var farklı farklı konularda hiç bir firma % 100 müşteri memnuniyeti veremez asla. Öyle bi dünya yok. çünkü insanları memnun etmek çok çok zor. Garanti dışı kalan bir aracın göğüsünün değişmesi kusur olarak sayılıp sorunsuz değiştirilmesi çok memnun edici bir olay tabiki arkadaş göğüsü değişince vay helal olsun be fiata deyip çok güleryüzlü ayrılmış arabasına binmiştir çok hoş ve etkileyici bir olay. forumda bi çok örneğinide okudum garanti dışı olan araçların city arızasının değiştirildiğinide okudum. bazı saçma sapan servisler işini düzgün yapmıyor die kullandığım arabayı markayı ezdirmem arkadaş ! bir çok bu segment araçtan daha iyi bir motora donanıma ve fiyata sahip araç bizim puntomuz. Birmot un servis kalitesinin düşüklüğü fiat markasının hatası değildir. Birmot kötüyse Haliç otoya giderim veya daha iyi yorumlar alan başka bir servise giderim. Hiç biryere gitmesem giderim özel servisime. en olmadı atlarım araba çok sorun varsa Fullerim depomu giderim izmire ta yaptırırım paşalar gibi aracımı bi izmiri gezer gelirim ama tutupda aracımdan soğumam böyle sorunlar yüzünden.
    Size kesinlikle katılıyorum burada benim demek istediğim bu markaların hiçbiri birbirinden üstün değil hepsinde bu tarz sıkıntılar oluyor. şu daha üstün demek bence çok yanlış..bu arkadaş da kim bilir neler çekti ki aracına böyle şeyler yazdı..onu da anlamak lazım. ben Opelin birçok sorununu duydum ama ben servislerinden çok memnunum ve sorun yaşamıyorum aracımla ilgili..ama bu demek değildir ki en iyisi Opel..örneğin cim modülü arızası var astralarda ve Opel şu anda bu arızayı kabul etti isterse 8-9 yaşında astra olsa bile değişimi ücretsiz yapıyor şimdi bu Opel bu markalar arasında en iyisi demek mi?? Objetif bakmak lazım marka fanatizmi olmaması lazım diye düşünüyorum..

Mustafa Öztürk
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 JY 7698

Yoo markayla alakası yok işte böyle şeylerin wolsvagenin fiatttan bi farkı yok asla gözümde. ha tabiki donanım farkeder vosvagenin bi kaç donanımı daha fazladır bilemem ama bizim ülkemizde markaların pek birbirlerinden farkı yok. o arkadaşı düşünüyorum hayır aracında en aman amannnn nasıl bi arıza olmuşturda bukadar dertli bir şekilde bu işe girişmiş anlam veremiyorum nedir yaniii bu arıza bide onu yazsalarmış. nedir babaa yani en pahalı parça arabada ? servis değiştirmiosa atla git kendin koy cebinden sen değiştirt onu başka yerde. şu zamanda bi motor rektifiye ettiriosun en kralı 4-5 bin lira. bu markayı kötüleyen bu adam bence çok abartmış gibime geliyor bu arıza işini. bazen şikayetvar sitesine giriorum volswagenin şikayetlerine bakıorum okuorum neler nelerrr var şaşıp kalıorum. ha bu arada fiatın şikayetleri o markanın yarısı kadar. ben anlamıorum bu kadar sorunsuz bi arabadan fiattan neden bukadar şikayetçi oluyorlar kullananlar sanki ocaklarına incir ağacı dikmiş gibi abartarak şikayet ediyolar.
    KIRCAALİLİ

tayfun aydın
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok

Alıntı milanbg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yoo markayla alakası yok işte böyle şeylerin wolsvagenin fiatttan bi farkı yok asla gözümde. ha tabiki donanım farkeder vosvagenin bi kaç donanımı daha fazladır bilemem ama bizim ülkemizde markaların pek birbirlerinden farkı yok. o arkadaşı düşünüyorum hayır aracında en aman amannnn nasıl bi arıza olmuşturda bukadar dertli bir şekilde bu işe girişmiş anlam veremiyorum nedir yaniii bu arıza bide onu yazsalarmış. nedir babaa yani en pahalı parça arabada ? servis değiştirmiosa atla git kendin koy cebinden sen değiştirt onu başka yerde. şu zamanda bi motor rektifiye ettiriosun en kralı 4-5 bin lira. bu markayı kötüleyen bu adam bence çok abartmış gibime geliyor bu arıza işini. bazen şikayetvar sitesine giriorum volswagenin şikayetlerine bakıorum okuorum neler nelerrr var şaşıp kalıorum. ha bu arada fiatın şikayetleri o markanın yarısı kadar. ben anlamıorum bu kadar sorunsuz bi arabadan fiattan neden bukadar şikayetçi oluyorlar kullananlar sanki ocaklarına incir ağacı dikmiş gibi abartarak şikayet ediyolar.
    nasıl cebinden koy ? O zaman garantili araç almamamız lazım hocam var mı öyle bir şey öyle yada böyle o sorunu halletmek zorundalar..bir markanın servisi kendi aracındaki sorunu halledemiyorsa kapatsın o mekanı..

ahmet kahraman
    stotinka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34 .. ....
    Edilen teşekkür: 41

g.puntom da city arızası vardı fiat a bir telefonumla değiştirildi

Mustafa Öztürk
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    34 JY 7698

nasıl cebinden koy ? O zaman garantili araç almamamız lazım hocam var mı öyle bir şey öyle yada böyle o sorunu halletmek zorundalar..bir markanın servisi kendi aracındaki sorunu halledemiyorsa kapatsın o mekanı..
    Arızanın ne oldunu bilmeden yorum yapmak istemiyorum ama sanmıyorumki firma garantili olan birşeyi yapmasın. Yapmıosa yasal yoldan hukuki açıdan hakkını ararsın direk böyle bir işe girişilmez heralde hukuki safları geçmiştir ondan sonra böle bi yola başvurmuştur diye düşünüyorum. Garantisi olduğu halde bir kusur giderilmiyorsa belli süreçlerden sonra yasal olarak değiştirilme hakkı doğuyor vatandaşa. Ha kaldıki ne arıza olursa olsun ne olursa olsun bir çözümü her zaman vardır bu şekilde karalamadan başka birşey değil bu markayı. Bana kalırsa arkadaş hukuki yönden uğraşmaktansa en kısa yolu seçmiş. yaz yazıyı kurtul. nasılsa fiat hemen tutuşur aracın ne sorunu varsa giderir diye düşünmüştür. Opelde olduğu gibi.

Aracın garantili olmasının bi anlamı yok benim için bir değeride yok. 3 senelik garanti kapsamı süresi içinde servise yağ bakımları için ve ağır bakımlar için verdiğim fuzuli fazla paraları hesaba katarsam eğer garanti süreci içinde sıkıntı çıkaracak parçanın hemen hemen aynı parasına denk geliyor diye düşünüyorum hatta. en fazla ne değişebilirki garantiden sonuçta.
    KIRCAALİLİ

onur bakır
    Honor COOPER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 596

İyide konuya meze olan araç 65-70000TL lik Premium markanın özel bir aracı mutlaka çözülmeli sorun;kaldıki Lancianın çok özenli olduğunu duymuştum müşteri memnuniyeti ve servis noktasında! bir dönem almayı düşündüğümde yaptığım araştırmalarda.
    Acaba bu kadar büyük sıkıntı neki?
    *****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
    ***MATT MAGNESIO GRIGIO***
    *****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****

ozz kut
    toprakozz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Evo Siyah
    Edilen teşekkür: 33

malesef böyle teknik sıkıntılar çıkabiliyor,geçen almanya da adam bmw sini parçalamıştı yani her markada böyle sıkıntılar çıkabilir.Önemli olan araba şirketlerinin kişiyi mağdur etmemesi ve arkasında durması...

Sayfa 1/2 12 SonSon