Alıntı milanbg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birçok fiat araç kullandım altımdan geçti. Hiç bir anlamda sıkıntı yaşamadım ben. ha bu demek dğeilki sıkıntısız bi marka tabiki sıkıntıları vardır ama çözülmeyecek şeyler değildir bugün fiat ta yaşanan en anlamsız olay bile diğer markalarda yaşanmayan şeyler değil her markada sıkıntılar var farklı farklı konularda hiç bir firma % 100 müşteri memnuniyeti veremez asla. Öyle bi dünya yok. çünkü insanları memnun etmek çok çok zor. Garanti dışı kalan bir aracın göğüsünün değişmesi kusur olarak sayılıp sorunsuz değiştirilmesi çok memnun edici bir olay tabiki arkadaş göğüsü değişince vay helal olsun be fiata deyip çok güleryüzlü ayrılmış arabasına binmiştir çok hoş ve etkileyici bir olay. forumda bi çok örneğinide okudum garanti dışı olan araçların city arızasının değiştirildiğinide okudum. bazı saçma sapan servisler işini düzgün yapmıyor die kullandığım arabayı markayı ezdirmem arkadaş ! bir çok bu segment araçtan daha iyi bir motora donanıma ve fiyata sahip araç bizim puntomuz. Birmot un servis kalitesinin düşüklüğü fiat markasının hatası değildir. Birmot kötüyse Haliç otoya giderim veya daha iyi yorumlar alan başka bir servise giderim. Hiç biryere gitmesem giderim özel servisime. en olmadı atlarım araba çok sorun varsa Fullerim depomu giderim izmire ta yaptırırım paşalar gibi aracımı bi izmiri gezer gelirim ama tutupda aracımdan soğumam böyle sorunlar yüzünden.
Size kesinlikle katılıyorum burada benim demek istediğim bu markaların hiçbiri birbirinden üstün değil hepsinde bu tarz sıkıntılar oluyor. şu daha üstün demek bence çok yanlış..bu arkadaş da kim bilir neler çekti ki aracına böyle şeyler yazdı..onu da anlamak lazım. ben Opelin birçok sorununu duydum ama ben servislerinden çok memnunum ve sorun yaşamıyorum aracımla ilgili..ama bu demek değildir ki en iyisi Opel..örneğin cim modülü arızası var astralarda ve Opel şu anda bu arızayı kabul etti isterse 8-9 yaşında astra olsa bile değişimi ücretsiz yapıyor şimdi bu Opel bu markalar arasında en iyisi demek mi?? Objetif bakmak lazım marka fanatizmi olmaması lazım diye düşünüyorum..