Ne zaman bunlara dur denilecek? illa birileri mi ölmesi gerekiyor bunların kuralsızlıklarına, insanların canına kastetmelerine, trafiğin içine etmelerine önlem almak için
Güngören'de minibüs üst geçitten uçtu
İstanbul Güngören'de yolcu minibüsü, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 15 metre yükseklikteki Eşref Bitlis Üstgeçidi'nden aşağı düştü. Kazada iki yolcu hayatını kaybederken aralarında sürücünün de bulunduğu 3 kişi yaralandı.
Alıntı: Hürriyet
" Mazeret zayıfların silahıdır. Bahaneler daha çok batmak için iyi bir yöntemdir. Akıllılar buna başvurmaz"
Osman PAMUKOĞLU
2 liralık katil bunlar
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Bunlara birilerinin dur demesi gerekiyor . Artık birileri ölse bile önlem almıyorlar .. Ben davutpaşa patlaması magduruyum .. Ne değişti 5 senede hiçbirşey .. Sahipsiz memleket
Konu Sauron tarafından (20/11/2013 Saat 19:54 ) değiştirilmiştir.
Önümüz tufanmış ne gam , Nuh'un gemisidir VATAN!
kesinlikle. çok lazım olmadıkça binmemeye çalışıyorum. esrar çekeninden trafikte terör yaratanına son sses müzik açıp kapıları açık gidene indirmesi gereken duraktan 1 km öte indirene kaba saba küfürlü konuşup yolda her önüne gelene taciz edenine kadar hepsini gördüm... evim tam minibüs yolu üzeriinde. ve işlek bir cadde olup ışıklarda var. dolayısı ile sık sık bu teröristleri görüyorum. elbette iyilerinide helali ile ekmeklerini kazananını da görüyorum ama onllar çok azlar...
ibb bu minibüs hatlarını kaldırıp küçük minibüs tarzı bişeylerle mahalle aralarına kadar girmeli... yoksa bu kaza sadece medyaya yansıyanı... her gün ben ölümsüz de olsa karşılaşıyorum bu olaylarla...
yazık yazık... daha çok gider önlem alınmayınca...
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
Minibuse seyrek biniyorum ama ne zaman binsem sinirlerim tavan yapiyor. Millet ayakta zor duruyor salak demiyorki kaza olsa nolur bunlara basiyorda basiyor. Lanet olsun alayina.
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
zonguldağı bilen bilir az çok burası küçük bi yer ve arabalar az çok tanınıyo burda,dolmuşun biri hatalı sollama yapıp full yüklüyken karşıma çıkmıştı yanımda kız arkadaşım vardı bişi diyemedim, geçen bi baktım evin camından aynı dolmuş ve önünde bi çocuk yatıyo aha dedim kesin bu i..ne çocuğu ezdi sopayı kaptım tam çıkıyodum kapıda komşuyu gördüm çocuk 3 kattan düşmüş dedi minübüs ne dedim o ordan geçerken durmuş dedi dayağı yırttı adam.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri