Alıntı tayfux Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
nasıl cebinden koy ? O zaman garantili araç almamamız lazım hocam var mı öyle bir şey öyle yada böyle o sorunu halletmek zorundalar..bir markanın servisi kendi aracındaki sorunu halledemiyorsa kapatsın o mekanı..
Arızanın ne oldunu bilmeden yorum yapmak istemiyorum ama sanmıyorumki firma garantili olan birşeyi yapmasın. Yapmıosa yasal yoldan hukuki açıdan hakkını ararsın direk böyle bir işe girişilmez heralde hukuki safları geçmiştir ondan sonra böle bi yola başvurmuştur diye düşünüyorum. Garantisi olduğu halde bir kusur giderilmiyorsa belli süreçlerden sonra yasal olarak değiştirilme hakkı doğuyor vatandaşa. Ha kaldıki ne arıza olursa olsun ne olursa olsun bir çözümü her zaman vardır bu şekilde karalamadan başka birşey değil bu markayı. Bana kalırsa arkadaş hukuki yönden uğraşmaktansa en kısa yolu seçmiş. yaz yazıyı kurtul. nasılsa fiat hemen tutuşur aracın ne sorunu varsa giderir diye düşünmüştür. Opelde olduğu gibi.

Aracın garantili olmasının bi anlamı yok benim için bir değeride yok. 3 senelik garanti kapsamı süresi içinde servise yağ bakımları için ve ağır bakımlar için verdiğim fuzuli fazla paraları hesaba katarsam eğer garanti süreci içinde sıkıntı çıkaracak parçanın hemen hemen aynı parasına denk geliyor diye düşünüyorum hatta. en fazla ne değişebilirki garantiden sonuçta.