Alıntı SteinGP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Zaten move back diyen arkadaşın Türk olduğu belli aksanından. Yabancı polis işine ben ihtimal vermiyorum çünkü bizim polis zaten gayet güzel dövüyor vatandaşını Yabancı polise o konuda ihtiyaç yok şimdilik.

hahah buna çok güldüm yaa.... doğrusun valla.

provakasyona gelmem konusundaki endişelerin içinde teşekkür ederim. Bu kadar bilgi kirliliği ve hassas durumlarda elbette ki gelebilirim. sonuçta bende kendi hassasiyetleri olan bir insanım. yanılmam ve gaza gelmem de normal

Normal şartlarda bugün benim taksimde olmam lazımdı zaten. ama bakıyorum artık bir çok şey amacından sapmış evrim geçirmiş bu 15 günlük süreçte. (Ben BDP nin alana girmesi ve polisin senrayosunun başarıya ulaşmasına bağlıyorum) Az önce 6 gece taksimde direnişte ve nobette olan arkadaşımla istişare yaptığımız da hem taksim platformunun taleplerinin gerçekçiliği, hem direnişin örgütlü ve organik bir yapıya sahip olamayışı hemde kalabalığı gören siyasi partilerin grupların şov alanına dönüşmesi hem de yarın tayyiple görüşecek ekibin kafamda soru işaretleri bırakması vesilesi ile bugün evdeyim, takipte ve izlemedeyim...