Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ergin, yoksa yabancı polis açılımı mı yapıldı ?

Açıkçası Gezi Parkında ilk günün sonunda polis müdahalesi ile birlikte istenmeyen olaylar yaşanmaya başladı ve eylemdeki arkadaşlardan da bunları yapanların hükümet yanlısı kişiler olduğu sürekli söylendi, dün Gazi Mahallesinde de aynı iddialar vardı.Umarım bunlar doğru değildir.Eğer, Gezi Parkına toplanan çocuklara yönelik böyle sistemli bir karalama varsa açıkçası durum çok çok vahim demektir.Bunu yaptıranlara ise bu dünyada denebilecek hiçbirşey yok maalesef...

maalesef öyle. bu konuda bi yorumumda da yazmıştım. ilk sert direnişin olduğu cuma gecesi ordaydım. kendi gözlerimle gördüm halkı yönlendirip sonra bir köşe de amirim diye telefonla konuşanı. sonraki gecelerde gittiğimde gümüşsuyunda yine kendince halkı yönlendirmeye gaza getirmeye çalışan polisler vardı gaz derken biber değil coşku anlamında

lakin gerçek gezi direnişçileri bunlara mahal vermedi. ben bile gümüşsuyunda arkadaş atmayın havai fişek kışkırtmayın diye 30 kişilik bir grubu kendim durdurdum.

fakat o kadar çok sivil vardı ki alanda. sokakta elinde tespihle dolaşırken gördüğün adamı kulağında küpe ayağında kargo pantolonla meydanda eylemci gibi görüyorsun. 3-5 toplanıp yok şurdan eli sopalı mhp liler geliyor, yok ak gençlik geliyor 400 kişi şişli tarafından falan. herkes inanın buyursun gelsinler oturalım sohbet edelim diyerek karşıladı bunların kışkırtıcılıklarını...

fakat ne zaman ki alana bdp girdi. orda durum karıştı işte.. pkk apo psoterleri vss durumun seyrini değiştirmek için bahane oldu ki devlet eliyle salındıkları ortada...

ingilizce polis videosuna gelince akşam denk gelirsem bulabilirsem link paylaşacağım. siz de aratabilirsiniz. harbiden polis ingilizce talimat veriyor ve polislerde koşuyor... bugün de mesela sdp vb partilerde kışkırtıcı olarak orada yer aldı. nereden buldunuz molotofu, nasıl yaptınız, belinize silahı nerden getirdiniz... kaldı ki polis onca kuvvetle gelecek taksime çiçek sular gibi tomadan su sıkacak... gördük polisin nasıl sistemli saldırdığını ve tomaları gaz bombalarını nasıl acımasız kullandıklarını... bugün adamlar molotf atacak sen çiçek sulayacaksın... yemezler...

tayyibin tutumuna hiç girmiyorum. asıl provakatör asıl kışkırtcı halkın içine nifak sokan nefret tohumları eken kendisi... pavyonlarda mafyacılık oynayan karanlık tipler gibi konuşur mu bir başbakan yahu... ayıptır... ne kızların kucağa alınması kaldı, ne polisin şşehit eddilmesi kaldı, ne imamın tehdit edilmesi kaldı, ne çapulcusu, ne marjinali ne provakatörü kaldı....

allah sonunu hayır etsin diyorum tayyibin... başka da bişey demiyorum...