ametist Nickli Üyeden Alıntı
bu yasa tasarısını üniversite hocaları hazırladı, hükümete de sundu.. ve milli eğitim bakanı daha tasarıyı incelemeye başlamadıklarını söyledi... zaten üniversite yönetimlerinin bu harç işinin kaldırılmasını istemedikleri de bilindiğine göre, hükümete çakmak için erken değil mi? şimdi başbakan sürecin sonunda "biaz kaldırmıştık, yeni yasaya eklemişler ama onu da sildik attık, sözümüz söz" derse burada özür diler misiniz? eminim dilemezsiniz, umurunuzda da olmaz...
bu arada, susayım susayım diyorum, artık dayanamayacağım.. bay moderatör, sizin nedir alıp veremediğiniz başı örtülülerle, müslümanlarla ya da müslüman olduğunu ida edenlerle? her fırsatta hükümete giydirmeye meraklı olduğunuzu farkediyorum da seçtiğiniz yol yanlış; diyet yapan kızların boğazından ne geçtiğinin hesabını başbakan mı tutacak? yani taraflı yazılır da bu kadar mı hadiseler çarpıtılır şaşıp kalıyorum.
şuraya araçlar hakkında iki kelam edelim diye giriyorum, ille de siyaset bulaştıracaksınız yani... sizin hakkınızdan gelmek son derece kolay ama korkarım bir üst bakışla kendinizi bu memleketin sahibi adledip hakir gördüğünüz herkese yaptığınız gibi hakaret etmeye başlayacaksınız, ben de buna tahammül edemeyeceğim, iş mahkemede bitecek. bu yüzden kendim gibi sizi de birazcık olsun sükunete davet ediyorum.
Yer imleri